Read the Official Description

Üzleti Adminisztráció Bachelor

A Bachelor of Business Administration célja a hallgatók felkészítése a karrier az üzleti és a kapcsolódó területeken. Az mértékű célja, hogy a hallgatók széles körű üzleti oktatás, amely figyelembe veszi a szükséges készségeket, hogy végre, mint egy profi dinamikus globális üzleti környezetben. A program integrálja a hit és a keresztény értékek, amelyek lehetővé teszik a diákok megtanulják a fontos készségek hatékony vezetők kell a túléléshez, és sikerül a mai piacon.

A sikeres befejezése az előírt tanulmányok Bachelor of Business Administration, a diplomás lesz megszerzett tudás, készségek és képességek, hogy képes legyen:

én. Mutassa szóbeli és írásbeli kommunikációs készség különböző üzleti környezetben ii. Mutassa szakszerű ismeretek és készségek alkalmazása alapvető technológiai eszközök és koncepciók üzleti jellegű gyakorlatok iii. Mutatnak az etikai és stratégiai vezetés és a társadalmi felelősség az üzleti és a kapcsolódó gyakorlatok iv. Alkalmazza a kritikus és kreatív gondolkodás képességeit megoldásában kapcsolatos problémák során mennyiségi és minőségi elemzés v. Alkalmazza a tudás, készségek és Krisztus-szerű hozzáállás a funkcionális területek üzleti vi. Ápolása globális üzleti gyakorlat a helyi vonatkozású és körültekintő multikulturális sokszínűség egyetértést

Felvételi követelmény

A jelölt meg kell felelnie az alábbiak bármelyikével minimális követelményeket, mielőtt beléptetését a program: Vagy 1. Legyen tulajdonosa KCSE (vagy azzal egyenértékű vizsga) bizonyítvány minimum összessége C + és legalább C mindkét matematika és angol / Kiswahili, vagy 2. Legyen tulajdonosa KACE bizonyítvány minimum két fő halad, és legalább a hitel át matematika a KCE, vagy 3. Diploma releváns diszciplínák területén az üzleti egy intézmény által elismert egyetemi szenátus együttműködve CUE. vagy 4. Legyen birtokosa bármely más képesítés által elfogadott egyetemi szenátus egyenértékűnek a fentiek közül bármelyik.

Szállítási mód

 • A program elfogadja a szinkron szállítási mód, ahol az előadó és a hallgatók várhatóan fizikailag jelen együtt egy meghatározott helyen egy adott időpontban.
 • Az ilyen érintkezés között várható az előadók és a hallgatók számára a teljes időtartama alatt a program. A hallgatók kötelesek eleget szemtől-szembe az előadó vagy a felügyelő.
 • Minden órában a kapcsolatot, a tanuló várhatóan tenni két óra felkészülési idő.
 • Ahhoz, hogy ezt elérjük, a tanítási módszereket tartalmazza esettanulmányok, könyvtári kutatás, beszélgetések, oktatóanyagok és bemutatók.
 • A program szállított egységek természetesen (egy kúra hivatkozunk, mint egy egység), összesen 60 kurzusok összesen 180 óra.
 • Osztályokat általában tartott AIU fő campus Karen hétköznap. Minden tanfolyam célja, hogy egy három órás face-to-face időt az oktató hetente tíz hétig.

díjstruktúra

 • Tandíj félévenként 50400
 • Admin díjak 13525
 • Összesen félévenként 63925
 • Összesen évente 191.775
 • Összesen programonként 767, 100

Hogyan kell alkalmazni a

Akkor lehet alkalmazni Online kattintva Online alkalmazás vagy letöltés jelentkezési lap Jelentkezési lap küldheti el jelentkezését a PR vagy felvételi vagy lehet többet megtudni hív minket.

Program taught in:
Angol

See 7 more programs offered by Africa International University »

This course is Campus based
Start Date
Május 2019
aug. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
767,100 KES
Összesen programonként
By locations
By date
Start Date
Május 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline

Május 2019

Location
Application deadline
End Date

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date