The American Business School of Paris ot 1985-ben alapították Franciaországban, az IGS csoport részeként. Az iskola olyan egyetemi és posztgraduális programokat kínál, amelyeket az amerikai oktatási rendszer szerint angolul tanítanak (rugalmas ütemezés, amely lehetővé teszi az extra tantervi tevékenységeket és a részmunkaidős munkatapasztalatot). ABSParis üdvözli a 80 országból érkező hallgatókat, és több mint 95 partnerséget folytat az egyetemekkel az egész világon. Az "l'Etudiant" magazin az első interkulturális iskolát Franciaországban rangsorolta az egyedülálló és változatos multikulturális tanulási környezet miatt.

Az amerikai BBA

2004 óta az The American Business School of Paris BBA-t akkreditálták az Amerikai Egyesült Államokban működő, a Collegiate Business Education-hez elnevezésű nemzetközi közgyűlés .

Francia Diploma

The American Business School of Paris BBA diplomáját az RNCP (a francia nemzeti szakképesítési könyvtár) elismerte, mint a "International Manager", niveau I, arrêté du 8 déc. 2017, JO 21 déc. 2017, kód NSF 310 312 313 - egyenértékű francia mesterképzés.

Felvételi

The American Business School of Paris BBA programja elfogadja a középiskolai végzettségeket, és átszállítja a diákokat (a testvér egyetemekről vagy másokról) a BBA 2., 3. és 4. évére a világ minden tájáról.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus The American Business School of Paris »

Utoljára frissítve Szeptember 25, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint