Bachelor of Business Administration nemzetközi szálloda vezetősége

Stamford International University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor of Business Administration nemzetközi szálloda vezetősége

Stamford International University

Egy karrier Vendéglátóipari és Idegenforgalmi a jövőben?

Vendéglátás és turizmus az egyik a világ legnagyobb, legváltozatosabb és legdinamikusabb iparágak. Ez hatalmas széles skáláját kínálja, változatos és magas a munkahelyek száma az egész világon. Valójában szerint a Utazási és Turisztikai Tanács, Vendéglátás és a turizmus foglalkoztat több mint 235 millió ember él a világon. Karrier kilátások az iparban is erős marad. Évről évre, a vendéglátás és a turizmus az egyik leggyorsabban növekvő iparág a világon.

Stamford International University Thaiföld vezető oktatási intézmény, amikor a hallgatók felkészítése a vezetői karrier a globális Hotel és vendéglátás ágazat. Nálunk Bangkok campus kínálunk A International Hotel Management Program angol nyelven egy Dual-díj Program Blue Mountains International Hotel Management School - A No.1 International Hotel Management School Ausztrálázsiában. * A program követi a tanterv és normák Blue Mountains International Hotel Management School és a Stamford International University. A diákok választhatnak, hogy tanulmányozza és csinál egy szakmai Ausztráliában. Miután végzett, a diákok kapnak;

 • Bachelor of Business Administration in International Hotel Management a Stamford International University
 • Nemzetközi diploma vagy főiskolai diploma Hotel Management: Blue Mountain, Ausztrália.

Modern átalakító Oktatás:

Középpontban az üzlet Oktatási + gyakorlati alkalmazása

IHM Stamford International University International Hotel Management Program célja egy holisztikus megközelítést ötvözi az üzleti-központú oktatás és a gyakorlati alkalmazás fejlesztése az egész ember. Ez lehetővé teszi a hallgatók, hogy munkahely-kész folytatni a menedzsment pályafutását az izgalmas vendéglátó iparban. Vezetők, akik tettek a beosztottak "munkahely, pontosan tudja, mit tartalmaz és ezért a valódi előny. Stamford, fejlesztünk jártas hallgatók számára gyakorlati képzés valamennyi területén vendéglátás menedzsment beleértve a konyha, a szolgáltatás és térelválasztókról. A gyakorlati megközelítést kritikus szerezni ismeretek és készségek van szüksége, hogy vezesse a vendéglátás szervezetek a jövőben.

Stamford Nemzetközi Hotel Management Program (Bangkok Campus International Program csak) egy kettős díjat program Blue Mountains International Hotel Management School - The No.1 International Hotel Management School Ázsiában és Ausztráliában Egy felmérés szerint a TNS (független piaci Kutatási Ügynökség hotelmenedzserek Ausztráliában és Ázsiában 2010-ben).

A 20 éves Blue Mountains International Hotel Management School Ausztrália (BMIHMS) kínál teljesen akkreditált graduális és posztgraduális fok a diákok a világ minden tájáról a két inspiráló egyetemen - Leura a Kék-hegység és a központi Sydney.

BMIHMS nyilvántartásba Ausztráliában, mint a felsőoktatási szolgáltató az Országos Felsőoktatási Minőségi Szabvány Ügynökség (TEQSA). BMIHMS is:

 • A hiteles intézmény a WTO Oktatási Minisztérium és Tudásmenedzsment
 • Által akkreditált Institute of Hospitality, az egyetlen nemzetközileg elismert szakmai irányítás egyesület vezetői a vendéglátás, szabadidő és a turizmus.
 • A alapító tagja a non-profit International Centre of Excellence in Turizmus és Vendéglátás Education (THE-ICE)

Stamford Nemzetközi Hotel Management Program Highlights

 • 3,5 év Fast-Track Program
 • Középpontban az üzlet oktatás és gyakorlati képzés
 • Kar tagjai több éves világméretű valós szakmai tapasztalattal.
 • Két szakmai különböző területein hotel műveleteket.
 • Minőségbiztosítás a Blue Mountains International Hotel Management School Ausztráliában.
 • Válasszon a helyi vagy nemzetközi utakat. A International Hotel Management Program a Stamford bangkoki Campus (Dual-díj a Blue Mountains International Hotel Management School), Stamford thai Program, illetve a kétnyelvű műsor nálunk Hua Hin-Campus.

A diákok a Internatinoal Program választhatnak, hogy tanulmányozza az utolsó három szempontból a Blue Mountains International Hotel Management School, Ausztráliában, miután befejezte a 2. évben a Stamford. Vannak is fizetett gyakornoki részeként a kurzus Ausztráliában.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Július 2019
Duration
Időtartam
3 - 4 Év
Nappali
Price
ár
14,500 USD
Locations
Thaiföld - Bangkok
Kezdet : Július 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Thaiföld - Hua Hin, Prachuap Khiri Khan
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Thaiföld - Hua Hin, Prachuap Khiri Khan
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Július 2019
Thaiföld - Bangkok
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt