Hivatalos Leírás

Bachelor of Business Administration a számvitel

A Delta államban működő számviteli programot teljes mértékben akkreditálja a Kollégiumi üzleti iskolák és programok társulása. A tananyagot rendszeresen felülvizsgálja a számviteli szakemberek egy csoportja annak biztosítása érdekében, hogy diplomások folyamatosan naprakészek legyenek a legfrissebb számviteli folyamatokról és technikákról.

Tanulmányi program

A számviteli BBA-fokozat összesen 128 féléves órát igényel. Az oklevél 27 óra számviteli kurzusokat és 9 óra számítógépes informatikai tanfolyamokat igényel, amelyek 44 óra általános képzésre és 33 óra üzleti kurzusra épülnek.

A számviteli oklevél befejezése után a diplomások jogosultak a nemzetközileg elismert CMA (Certificate Certified Management Accountant) és a Certified Internal Auditor (CIA) vizsgákra. Mindkét vizsgát úgy tervezték, hogy belépő szintű vizsga legyen a vezetői számvitel és a belső ellenőrzési szakmák között. A DSU egyetemi továbbképzésének több diploma megtartja számviteli képzésüket, beiratkozik a mesterfokozat megszerzésére, végzi el a Hitelesített Könyvelő (CPA) professzionális kijelölését.

Egy diák belép az integrált szakmai program végén a junior év, és lehet keresni mind a BBA és MBA fok egy egyszerűsített program. A diploma megszerzéséhez két felsőfokú tanfolyamot lehet elvégezni a felsőfokú végzettséggel.

Számvitel és CIS (kettős fő)

Számítógépes és technológiai ismeretek váltak fontosabbá a könyvelők számára. Ennek megfelelően a DSU-tanterv a számítógépek és az információs rendszerek fokozott hangsúlyozását tükrözi. Egy hallgató jelentős számviteli és számítástechnikai rendszerek (kettős fő) gondos tervezéssel. A kettős főiskolai végzettségűek a piacon nagyon értékesek a munkaerőpiacon

Állásajánlatok

A Bachelor of Business Administration (BBA) a Major számviteli Delta állam nyújt világszerte lehetőséget a nagy karrier.

  • CPA cég vagy tulajdonos
  • Vezérigazgató
  • vezérlő
  • Személyzeti könyvelő
  • Professzor vagy Dean
  • Kormányzati ügynökség alkalmazottja
  • A jogi iskola beiratkozása munkavállalóvá válik
  • A karrierépítés további növelése érdekében a Master of Professional Accountancy (MPAC) fokozatot felkészítheti a hallgatók vezető pozícióira a origanizációkban szerte a világon.
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Delta State University, College of Business »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019