Read the Official Description

Szívesen tanul nemzetközi üzleti menedzsment és marketing Finnországban? A finn oktatási rendszer jól ismert a magas minőséget.

Vegyünk egy Bachelor diplomát SeAMK, Seinäjoki egyetem Alkalmazott Tudományok kell készíteni érdekes feladatokat a nemzetközi üzleti életben. Minden vizsgálatok folynak az angol és lehetőségeket diákcsere világszerte elérhető. Ön is profitálhat a kettős diplomát megállapodásokat társintézményeinkkel Németországban, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Litvánia, Oroszország, Hollandia, Kína és Spanyolország.

A School of Business és a kultúra központi helyen Seinäjoki a FRAMI Campus Area. Is egy nagy vállalatok száma, amelyek együttműködnek SeAMK megtalálható a FRAMI területen. Ez teszi a terület egy inspiráló vizsgálat helye a magas technológiai megoldások és a szinergia egyéb tudományágak területén található.

MI lehet elérni TANULMÁNYOZÁSÁVAL nemzetközi üzleti SEINÄJOKI, Finnország?

Business Competence

Kapsz egy átfogó képet az üzleti adminisztráció, amelynek középpontjában a nemzetközi műveletek a vállalatok és szervezetek. Akkor kapnak kompetenciák tervezése, működteti és fejleszti az üzleti globális környezetben. A tanulmányi program alapja egy jó megértése vállalkozói szellem és a kis- és középvállalkozások.

Nyelv és interkulturális készségek

Akkor is meg kell adni a lehetőséget, hogy megszerezzék megvalósítható, gyakorlati nyelvi készségek tanult angol és a munka és a külföldön tanuló. Ezen felül, akkor választhat, hogy tanulmányozza más nyelvekre, amelyek fontosak a nemzetközi üzleti életben. Tanulás egy multikulturális csoport diák készíti fel a jövő munka világában.

Hogy vannak a TANULMÁNYOK MEGSZERVEZTÉK?

Az első évben meg fog tanulni az üzleti műveletek dolgozik egy virtuális vállalkozás, amely úgy alakul ki, a tanulók egy csoportja, amelyek különböző nemzetiségű. Diákok megtervezésére, végrehajtására és dolgozzon ki egy virtuális üzleti és hálózatban működik.

A második évben a tanulmányok akkor elmélyítésére különböző területeken a nemzetközi üzleti életben. A nemzetközi csere diákok csatlakoznak a csoporthoz. Nem lesz több látogató előadók a külföldi partnerintézmények. A program magában foglalja a projekt munka, valamint a regionális és nemzetközi vállalatok.

A harmadik évben áll egy csere szemeszter külföldön az egyik partner egyetemek és gyakorlati képzést, amely megerősíti az elméleti ismereteket tanultak.

Az utolsó félévben a negyedik évben van fenntartva teljessé a végső dolgozat.

MI munkalehetőségek iszik?

Bachelor of Business Administration készítünk széles körű feladatokat a nemzetközi üzleti és marketing. Lehetséges beosztások a következők: export manager, értékesítési menedzser, termékmenedzser, export asszisztens, marketing asszisztens, értékesítési asszisztens, marketing tervező, marketing kommunikáció tervező, értékesítési főtárgyaló ügyfélszolgálati koordinátor.

HOGYAN KELL ALKALMAZNI?

A következő lehetőség, hogy alkalmazzák a Degree Program ápolás január 10-25 2017 együttes alkalmazás www.studyinfo.fi

ösztöndíjrendszert

Abban Seinäjoki University of Applied Sciences, ösztöndíjak lehet a diákoknak nyújtott köteles fizetni tandíjat. Az alapelvek az ösztöndíjprogram Seinäjoki University of Applied Sciences a következők: Minden első éves hallgatók, akik kötelesek fizetni a tandíjat, majd ösztöndíjas, amely magában foglalja az 50% -a az éves tandíj.

Ösztöndíjak az első évben a hallgatók által fizetendő utolsó napján november.

Ahhoz, hogy jogosult egy ösztöndíjat az első tanévben a tanuló kell jutniuk:

  • legalább 55 kredit az előző tanévben egy Bachelor szak
  • legalább 20 kredit az előző félév (fél év) a mester szak

Az ösztöndíj összegét az első tanév:

  • 60% -a az éves tandíj a diákok, akik a felhalmozott hitelek fentiekben említettek szerint az átlagos minőségű 5/3 (skála 0-5).
  • 30% -a az éves tandíj a diákok, akik a felhalmozott hitelek fentiekben említettek szerint az átlagos minőségű 2/1 (skála 0-5).

Ösztöndíjak folyamatos diákok által fizetendő szeptember utolsó napján minden évben.

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
42 hónapok
Nappali
Price
6,800 EUR
6800 € tanévenként
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date

International Students in SeAMK