Read the Official Description

Bachelor of Business Administration (kitüntetéses) a kultúra, a kreativitás és a menedzsment

Az általános cél a Bachelor of Business Administration (kitüntetéses) a kultúra, a kreativitás és a menedzsment szak célja, hogy felkészítsen egy szilárd alapot elvek az üzleti menedzsment és felkészíti őket a jövőbeni karrier a művészet és a dizájn területén belül a kulturális iparágak. Diplomások erős helyzetben, hogy munkához jussanak a magán- és állami vállalatok Hong Kong, Kína, vagy külföldön, és még sok kormányzati szervek. Ők lehet alkalmazni a kulturális vállalkozások, turisztikai szervezetek, szórakozás vállalkozások, örökség csoportok, tanácsadó cégek, magán- és állami vállalatok, és a kormányzati szervek.

Pontosabban, a program célkitűzései a következők:

  • Hogy elmélyítse a hallgatók megértsék az egyre globális jellege kulturális területen belül a művészi és kreatív környezet és alatt a mai társadalmi, politikai és gazdasági környezet;
  • Felépíteni a diákok alapos ismerete az üzleti etika és a jó kormányzás Vállalatirányítási-;
  • Hogy felkészítsen informatikai ismeretek szükségesek a mai üzleti világban;
  • Ahhoz, hogy a vonat a diákok a szóbeli és írásbeli kommunikációs technikák, mind a kínai és angol nyelven, és az interperszonális készségek, amelyek szükségesek a hatékony gazdálkodás;
  • Fejleszteni a diákok azon képességét, interperszonális, kommunikációs és prezentációs készség;
  • Hogy megerősítse a diákok jobban megértsék az alapelvek az irányítás különös hangsúlyt fektetve a tudás a kulturális iparágak;
  • Kölcsönöz a hallgatók az alapvető ismereteket kapcsolódó kulcsfontosságú tanulmányi területeken a kulturális és kreatív iparágak;
  • Felépíteni a diákok ismereteit a kulturális ipar piacok és az alapvető összetevőkre üzleti adminisztráció;
  • Annak érdekében, hogy a diákok a tanulás alapvető politikai, fejlesztési és irányítási döntéshozatalban, valamint a beruházási döntéseket; és
  • Ahhoz, hogy a vonat a diákok az értékelési kulturális ipari program vagy szervezet fejlesztési vagy regeneráció
BBAccm101

Tanterv

A BBA (Hons) a kultúra, a kreativitás és a menedzsment egy négyéves nappali tagozatos szak. Amellett, hogy a tanfolyam a fő fegyelem, a hallgatók kötelesek támogató, interdiszciplináris, Közművelődési (GE) Tanfolyamok és az egész ember Oktatási tapasztalati tanulás modulok (WPEX) a saját választása. Az utolsó évben a tanulmányi, a diákok, hogy egyéni végleges éves projektek, ahol tudnak szert alapos ismerete, az alapvető kutatási technikák, és a képzés írásban tézisek.

A diákok befejezéséhez szükséges 132 egység a tanterv szerkezete az alábbiak szerint:

BBAccmCurriculumStructure

Amellett, hogy megfelel a 12 egység követelménye jelentős választható kurzusok, a diákok arra ösztönzik, hogy a szabadon választható egységek, hogy több jelentős választani érdeklődési körük alapján a különböző szakterületeken a jövőbeli fejlődést.

A rendelkezésre álló jelentős választható kurzusok minden félévben van kitéve kisebb változtatások, valamint attól függően, hogy a személyzet rendelkezésre állását.

Általános oktatási program

Minden diák kell töltenie 48 egység Közművelődési (GE) Tanfolyamok teljesítette az érettségi követelmények. A GE program áll (a) 32 egység GE Core (GEC) tanfolyamok, (b) 12 egység GE Distribution (GED) Tanfolyamok, és (c) 4 egység egész ember Oktatási tapasztalati tanulás Modules (WPEX).

Szabadon választható kurzusok

A 24 egység a szabad választani lehetne használni a diákok által (a) kiad egy szemesztert külföldön; (B) hogy egy kisebb vagy (c) az előírtnál több kurzusokat osztályok és oktatási egységek.

* További részletekért olvassa el a http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Karrier kilátások

CCM diplomás foglalkoztatták a különböző vállalkozások a médiában, a turizmus, a reklám és a kereskedelmi szektorban, és a pozíciók kezdve Project vezetők, értékesítési vezetők, hogy asszisztensek Creative Industries szervezetek szakosodott marketing, média, kiállítás, utazás, mint valamint a promóció. Ők is működnek Event Assistant Management Trainee, Graduate gyakornok, asszisztens Múzeum kurátora, PR és marketing asszisztens koordinátor, és így tovább.

Érettségi után, CCM diákok tovább tanulmányaikat posztgraduális programokat Hong Kong, Makaó, Kína, és a tengerentúlon, mint az USA, Egyesült Királyság, Ausztrália és más európai országokban. Néhány fontosabb programok: marketing tanulmányok, design, vizuális művészet a kultúra, üzleti adminisztráció, a nemzetközi üzleti, turisztikai menedzsment, várostervezés és az adminisztráció, a kulturális örökség és a fenntartható fejlődés, valamint a kínai tanulmányokat vagy nyelv.

További vizsgálat

Diplomások is arra ösztönzik, hogy folytassa posztgraduális tanulmányait Hong Kong, vagy külföldön. A tananyag a program megfelel a nemzetközi szabványoknak. Ezen kívül, a nemzetközi és népszerű tankönyv tanfolyamaink és lebonyolítása az előadások angol nyelven segítségével a diákok kapnak egy előnyt további tanulmányok folytatása.

BBAccm102
Program taught in:
Angol

See 22 more programs offered by United International College »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
4 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date