Bachelor of Business Administration (kitüntetéssel) a humán erőforrás menedzsment

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Ami a Bachelor of Business Administration Emberi Erőforrás MenedzsmentCéljai vannak, hogy felkészítse az üzleti hallgatók a megbízható ismeretekkel a humánerőforrás-menedzsment és gyakorlat a valós üzleti szervezet. A kurzusok kerülnek kifejezetten strukturált, hogy a hallgatók jártasak ismeretek és készségek az emberi erőforrás menedzsment. Különben is, miután elvégezte ők is folytatják tanulmányaikat az MBA programok.

Karrier kilátások

Pályakezdő Bachelor of Business Administration Emberi Erőforrás Menedzsment program lesz széles választéka karrier területén:

  • Képzési és Fejlesztési Menedzser
  • Ipari kapcsolatok igazgató
  • Human Resource Manager
  • Munkavállalói kapcsolatok igazgató
  • Recruitment menedzser
  • ACADEMICS

Diplomások jó eredménnyel lehet alkalmazni, hogy folytassák tanulmányaikat, így a mesterképzésre Business Administration.

Akadémiai tanácsadás

Minden diák kap egy College tanácsadója, aki segít a diák az ő / ő egyetemi tanulmányait. Ez magában foglalja a tanácsadást terve tanulmány, mint a válogatott tanfolyamok az elkövetkező félévben, valamint a hallgató tanulmányi teljesítményt. A hozzárendelt College tanácsadók állnak egész tanévben a konzultáció és tanácsadás.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

?Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) is a unique institution, providing both academic programmes within our two campuses, Putrajaya Campus and Muadzam Shah Campus??.? Our programmes are focused on Eng ... Tovább

?Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) is a unique institution, providing both academic programmes within our two campuses, Putrajaya Campus and Muadzam Shah Campus??.? Our programmes are focused on Engineering, Information Technology, Business Management and related areas. ??UNITEN not only prepare its graduates to become knowledgeable and competent p????rofessionals, but also t?o develop them as well-rounded individuals with broad intellectual outlook.? ?? Kevesebb
Shah Alam , George Town + 1 Több Kevesebb