Read the Official Description

Bachelor of Business Administration (Hons) Pénzügy

Ez a program célja, hogy a hallgatók egy szilárd felsőoktatás, amely nem csak a vonat a fejében, fejlesszék a kritikai érzék, és biztosítja számukra a szakmai, gyakorlati orientáció, hanem ösztönzik őket, hogy egy egész életen át tartó véve az oktatás és a saját fejlesztés.

Az általános oktatási célok A Program, hogy a diákok részesülnek egy széles alapú oktatás, mivel folytassa az üzleti oktatás szakirányú Finance, és hogy fejlesszék a problémamegoldás, döntéshozatal, és az innovatív gondolkodás készségek kezelésére valódi -Life kihívásokat. Ennek megfelelően, a diákok is szükség lesz, hogy tanulmányozza egy sor általános oktatás, az üzleti és pénzügyi képzések a kiegyensúlyozott bölcsészettudományi és üzleti oktatás. Ez összhangban van a UIC küldetése nyújtó a hallgatók egy egész ember oktatás, amely felkészíti őket az élethosszig tartó tanulás. Üzleti tanfolyamok összpontosít, hogy a tudást és készségeket, amelyek várhatóan a mai üzleti és az üzleti vezetők. Pénzügyi tanfolyamaink specializáció a legfontosabb.

BachelorFinance101

Tanterv

Ez egy teljes munkaidős program, ami a Bachelor of Business Administration (Hons) a pénzügyminiszter. A diákok befejezéséhez szükséges 132 egység alatt a tananyag szerkezete a következő:

BBAFCurriculumStructure

Amellett, hogy megfelel a 9 lakásos követelménye jelentős választható kurzusok, a diákok arra ösztönzik, hogy a szabadon választható egységek, hogy több jelentős választani érdeklődési körük alapján a különböző szakterületeken a jövőbeli fejlődést.

Az áldozat súlyos választható kurzusok minden félévben van kitéve kisebb változtatások, valamint attól függően, hogy a személyzet rendelkezésre állását.

Közművelődési Core and Distribution tanfolyamok

Az Általános Oktatási, a hallgatók kötelesek teljesíteni mind a Közművelődési Core követelmények és a Közművelődési Disztribúciókövetelmények.

Szabadon választható kurzusok

A 24 egység a szabad választani lehetne használni a diákok által (a) kiad egy szemesztert külföldön; (B) hogy egy kisebb vagy (c) az előírtnál több GE / angol / egyéb jelentős tanfolyamok.

Egész ember Education tapasztalati tanulás (WPEX) modulok

Minden diák köteles a teljes 4 egység WPEX modulokat.

* További részletekért olvassa el a http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Karrier kilátások

Ahhoz, hogy a folyamatos kereslet a pénzügyi szakemberek Kínában, a program kínál tanfolyamokat, amely széles spektrumú területen, beleértve a vállalati pénzügyek, Investment Management, Future és opciós piacok, multinacionális pénzügyek, pénzügyi kockázatkezelés, pénzügyi előrejelző, banki és hitelezési, alkalmazott ökonometria, és a pénzügyi piacok Kínában. Diplomások jól felkészült, hogy folytassa előmozdítása tanulmányok posztgraduális fok vagy pályára a kapcsolódó területeken a banki, pénzügyi menedzsment, pénzügyi kutatás, illetve a pénzügyi elemzés. Úgy lesz jó helyzetben dolgozni a magán- és állami szervezetek Kínában és Hong Kong, vagy cégek más országokban, mint például a pénzügyi intézmények, befektetési vállalkozások, tanácsadó cégek, CPA cégek, és így tovább.

Az alábbi linkek adnak felvilágosítást a diplomások megszerzésére különböző világ elismert szakképesítések, engedélyek és igazolások.

További vizsgálat

Diplomások is arra ösztönzik, hogy folytassa posztgraduális tanulmányait Hong Kong, vagy külföldön. A tananyag a program megfelel a nemzetközi szabványoknak. Ezen kívül, a nemzetközi és népszerű tankönyv tanfolyamaink és lebonyolítása az előadások angol nyelven segítségével a diákok kapnak egy előnyt további tanulmányok folytatása.

BBAF101
Program taught in:
Angol

See 22 more programs offered by United International College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date