Read the Official Description

Bachelor of Business Administration (Hons) a humán erőforrások

A BBA (kitüntetéses) a humán erőforrások Célja, hogy a hallgatók széles körű egyetemi oktatás, amely a vonat elemző elme, fejlesszék a kritikai érzék, és biztosítja számukra a gyakorlati képzés területén az emberi erőforrás menedzsment, valamint, hogy ösztönözze őket, hogy egy egész életen át tartó kilátás oktatás és önfejlesztés ..

A program célja, hogy a diákok részesülnek áldozatul általános tanfolyamok, mivel folytassa az üzleti oktatás szakirányú emberi erőforrás menedzsment. Ennek megfelelően, a diákok ebben a programban lesz szükség, hogy tanulmányozza egy sor általános oktatás, az üzleti és a humán erőforrás menedzsment képzés a kiegyensúlyozott bölcsészettudományi és üzleti oktatás. Ez összhangban van a UIC küldetése nyújtó a hallgatók átfogó képzés, amely felkészíti őket az élethosszig tartó tanulás. Az általános üzleti tanfolyamaink célzottabb kurzuskínálat tekintetében az ismeretek és készségek várható a mai üzleti és az üzleti vezetők. Az emberi erőforrás-menedzsment kurzusok célja, hogy egy még koncentráltabb oktatás a nagy specializálódás.

BBAMHR101

Tanterv

Ez egy teljes munkaidős program, ami a Bachelor of Business Administration (Hons) a humán erőforrások. A diákok befejezéséhez szükséges 132 egység alatt a tananyag szerkezete a következő:

BBAmhrCurriculumStructure

Amellett, hogy megfelel a 6-egység követelménye jelentős választható kurzusok, a diákok arra ösztönzik, hogy a szabadon választható egységek, hogy néhány nagy választani érdeklődési körük alapján a különböző szakterületeken a jövőbeli fejlődést.

A rendelkezésre álló jelentős választható kurzusok minden félévben van kitéve kisebb változtatások és kiigazítások.

Közművelődési Core and Distribution tanfolyamok

Az Általános Oktatási, a hallgatók kötelesek teljesíteni mind a Közművelődési Core követelmények és a Közművelődési Disztribúciókövetelmények.

Szabadon választható kurzusok

A 24 egység a szabad választani lehetne használni a diákok által (a) kiad egy szemesztert külföldön; (B) hogy egy kisebb vagy (c) az előírtnál több GE / angol / egyéb jelentős tanfolyamok.

Egész ember Education tapasztalati tanulás (WPEX) modulok

Minden diák köteles a teljes 4 egység WPEX modulokat.

* További részletekért olvassa el a http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Karrier kilátások

A humánerőforrás-menedzsment továbbra is stratégiai szerepet játszik a kínai gazdasági fejlődés. Ez a szerep még kritikusabbá válik a kínai ahogy mozog az értéklánc a gazdasági fejlődés. Kína további sikeres versenyben más feltörekvő piacok magához vonzza a külföldi közvetlen befektetések függ nemcsak az a képessége, hogy több mérnökök és tudósok, hanem a lehetséges-e elegendő szakmai vezetők, különösen a humán erőforrás szakemberek, hogy vezesse a dolgozók motiválása és találkozni ipar igényeit.

Van egy tendencia Kínában cégek rendelni az emberi erőforrás menedzsment funkciók elsősorban a személyzet szolgálati területek, mint például a jogi megfelelést, nyilvántartások karbantartása, és kiadása személyzeti politika. Egy modern, humán erőforrások Program által kínált UIC célja, hogy eltávolítsa ez a gondolkodás diplomások és helyette egy üzleti stratégiai nézet HRM. Így a humán erőforrás menedzsment szakmai stratégiai partnere a szervezet, és az emberi erőforrás tevékenységek és programok szerveződnek megvalósítását támogatja a szervezet céljait és célkitűzéseit.

Kína megjelenése és egyre nagyobb hangsúlyt a nemzetközi porondon növelni fogja a keresletet az emberi erőforrás menedzsment ismeretek és gyakorlat, továbbá a nemzetközi előrejelzési és kompetencia, angol nyelven. Ez a tendencia vezet egy erős és növekvő munkaerő-piaci által támogatott helyi és külföldi nemzetközi vállalat, a diplomások a MHR programot.

További vizsgálat

Diplomások is arra ösztönzik, hogy folytassa posztgraduális tanulmányait Hong Kong, vagy külföldön. A tananyag a program megfelel a nemzetközi szabványoknak. Ezen kívül, a nemzetközi és népszerű tankönyv tanfolyamaink és lebonyolítása az előadások angol nyelven segítségével a diákok kapnak egy előnyt további tanulmányok folytatása.

BBAMHR102
Program taught in:
Angol

See 22 more programs offered by United International College »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
4 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date