Read the Official Description

Bachelor of Business Administration (Hons) e-Business Management és Információs Rendszerek

A program céljai, hogy a hallgatók egy szilárd felsőoktatás, amely nem csak a vonat a fejében, fejlesszék a kritikai érzék, és biztosítja számukra a szakmai, gyakorlati orientáció, hanem ösztönzik őket, hogy egy életen át tartó véve az oktatás és az ön- fejlődés.

Az általános oktatási célok a program, hogy a diákok részesülnek egy széles alapú oktatás, mivel folytassa az üzleti oktatás szakirányú e-Business Management és információs rendszerek. Ennek megfelelően, a diákok is szükség lesz, hogy tanulmányozza egy sor általános oktatás, az üzleti és az e-business és információs rendszerek tanfolyamok a kiegyensúlyozott bölcsészettudományi és üzleti oktatás. Ez összhangban van a UIC küldetése nyújtó a hallgatók egy egész ember oktatás, amely felkészíti őket az élethosszig tartó tanulás. Üzleti tanfolyamok összpontosít a tudást és készségeket várható a mai üzleti és az üzleti vezetők. Az e-Business Management és Információs Rendszerek tanfolyamaink koncentráltabb oktatás a fő specializálódás.

Tanterv

Ez egy teljes munkaidős program, ami a Bachelor of Business Administration (Hons) e-Business és információs rendszer. A diákok befejezéséhez szükséges 132 egység alatt a tananyag szerkezete a következő:

BBAebCurriculumStructure

Amellett, hogy megfelel a 6-egység követelménye jelentős választható kurzusok, a diákok arra ösztönzik, hogy a szabadon választható egységek, hogy néhány nagy választani érdeklődési körük alapján a különböző szakterületeken a jövőbeli fejlődést.

Az áldozat súlyos választható kurzusok minden félévben van kitéve kisebb változtatások, valamint attól függően, hogy a személyzet rendelkezésre állását.

Közművelődési Core and Distribution tanfolyamok

Az Általános Oktatási, a hallgatók kötelesek teljesíteni mind a Közművelődési Core követelmények és a Közművelődési Disztribúciókövetelmények.

Szabadon választható kurzusok

A 15 egység a szabad választani lehetne használni a diákok által (a) kiad egy szemesztert külföldön; (B) hogy egy kisebb vagy (c) az előírtnál több GE / angol / egyéb jelentős tanfolyamok.

Egész ember Education tapasztalati tanulás (WPEX) modulok

Minden diák köteles a teljes 4 egység WPEX modulokat.

* További részletekért olvassa el a http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Karrier kilátások

Karrier kilátások diplomásoknak

A széles körű elfogadásának és az integráció az információs rendszerek a modern üzleti és a gyors bővülése az elektronikus piacterek így rendkívül gazdag közvetlen munkalehetőségek diplomások EBIS programe mind a Greater China régió és a globális piacon. A program célja, hogy a vőlegény a hallgatókat mind a tárgyi ismeretek elméleti és gyakorlati, valamint a átadható attribútumok és az élethosszig tartó tanulás attitűdök, amelyek biztosítják a folyamatos sikert előrelépési pozíciókba, például a vállalati informatikai, tanácsadás a partnerek, és az e-vállalkozások tulajdonosai és vezetői.

Diplomásoknak a EBIS program foglalkoztatási lehetőségek számosak, mint például: a) a rendszer elemzők, IT koordinátor, az informatikai auditorokkal
b) az üzleti elemzők és tanácsadók
c) az e-üzleti elemzők és az e-üzleti vezetők
d) a projekt menedzserek
e) a közösségi média és az e-marketing szakemberek
f) az oktatók, tanárok informatikai Sőt, diplomások az EBIS program is folytatja posztgraduális tanulmányokat a kapcsolódó tudományágak, mint például az információs rendszerek, mérnöki, marketing, menedzsment, e-kereskedelem, a kommunikáció és média tanulmányok, stb

Program taught in:
Angol

See 22 more programs offered by United International College »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
4 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date