Read the Official Description

Bachelor of Business Administration (Hons) in Applied Economics

Ez a program célja, hogy a hallgatók egy szilárd felsőoktatás, amely nem csak a vonat a fejében, fejlesszék a kritikai érzék, és biztosítja számukra a szakmai, gyakorlati orientáció, hanem ösztönzik őket, hogy egy életen át tartó véve az oktatás és önfejlesztés .

Az általános oktatási célok A Program, hogy a diákok részesülnek egy széles alapú oktatás, mivel folytassa az üzleti oktatás szakirányú Applied Economics, és hogy fejlesszék a problémamegoldás, döntéshozatal, és az innovatív gondolkodás készségek kezelésére valós kihívásokra. Ennek megfelelően, a diákok is szükség lesz, hogy tanulmányozza egy sor általános oktatás, az üzleti és pénzügyi képzések a kiegyensúlyozott bölcsészettudományi és üzleti oktatás. Ez összhangban van a UIC küldetése nyújtó a hallgatók egy egész ember oktatás, amely felkészíti őket az élethosszig tartó tanulás és a globális polgárság. Üzleti tanfolyamok összpontosít, hogy a tudást és készségeket, amelyek várhatóan a mai üzleti és az üzleti vezetők. Applied Economics kurzusok ad hangsúlyt a nagy speciallism.

BBAAE101

Tanterv

Ez egy teljes munkaidős program, ami a Bachelor of Business Administration (Hons) in Applied Economics. A diákok befejezéséhez szükséges 132 egység alatt a tananyag szerkezete a következő:

BBAAECurriculumStructure

Amellett, hogy megfelel a 12 egység követelménye jelentős választható kurzusok, a diákok arra ösztönzik, hogy a szabadon választható egységek, hogy több jelentős választani érdeklődési körük alapján a különböző szakterületeken a jövőbeli fejlődést.

Az áldozat súlyos választható kurzusok minden félévben van kitéve kisebb változtatások, valamint attól függően, hogy a személyzet rendelkezésre állását.

Közművelődési Core and Distribution tanfolyamok

Az Általános Oktatási, a hallgatók kötelesek teljesíteni mind a Közművelődési Core követelmények és a Közművelődési Disztribúciókövetelmények.

Szabadon választható kurzusok

A 24 egység a szabad választani lehetne használni a diákok által (a) kiad egy szemesztert külföldön; (B) hogy egy kisebb vagy (c) az előírtnál több GE / angol / egyéb jelentős tanfolyamok.

Egész ember Education tapasztalati tanulás (WPEX) modulok

Minden diák köteles a teljes 4 egység WPEX modulokat.

* További részletekért olvassa el a http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Karrier kilátások

Applied Economics (AE) használ a gazdasági elmélet és elemzési módszerek foglalkozni egy sor gyakorlati kérdések az üzleti, ipari, pénzügyi, és a kormány. Sok egyetem kínál graduális és posztgraduális fokozatot alkalmazott közgazdaságtan, ami oda vezethet, hogy a sokféle karrier lehetőségek igénylő analitikai és problémamegoldó készség, hogy foglalkozzon a mindennapi üzleti vonatkozik. Lehetőségek a közgazdászok között mozog pozíciókat az üzleti szektorban, mint a banki, biztosítási, befektetési és kommunikációs cégek, hogy azokat a tudományos intézmények, kormányzati szervek, a szakmai szövetségek és tanácsadó szervezettel.

A BBA diplomát AE nagyon hasznos lesz a hallgatók megszerzésében foglalkoztatás alkalmazott közgazdászok, és a jövőben a szakmai előmenetel. Az AE program biztosítja egyetemi osztályok gyártson foglalkoztatható diplomásokat, és hogy a program úgy lett kialakítva, hogy a munkáltatói igények figyelembevételével (és tervezési és visszajelzés azoktól, akik foglalkoztatott / foglalkoztat a diplomások).

Diplomások, akik nagy AE UIC potenciálisan leszálláshoz belépő szintű pozíciókat, mint üzleti elemző, piaci elemző, az emberi erőforrások szakértő, biztosítási aláíró, és az ellátási lánc vezetője. Az alkalmazott közgazdaságtan mértékben vezethet a karrier a helyi, állami vagy szövetségi kormányzati szervek. A diákok posztgraduális fokozatot alkalmazott közgazdaságtan gyakran keresik pályára az üzleti vagy kormányzati közgazdászok, akik adatok gyűjtésére és elemzésére a gazdasági körülmények és a tanácsot a döntéshozók. Az alkalmazott gazdasági háttér is vezethet, hogy a karrier, mint egy könyvelő, pénzügyi elemző, illetve vezetési tanácsadó. A felmérések szerint az UIC öregdiák, az őket alkalmazó cégek által többek között: Deloitte, CGB Bank, Dowin Asset Management Co., Glanz Comvoy, Prudential, Global Sources, a China Mobile és a TCL.

Közgazdászok kiváló foglalkoztatási kilátásokat. Néhány példa a fajta munkát, UIC végzettek közül

  • Az önkormányzati és a fejlesztési ügynökség tisztviselői
  • Tisztviselők szabályozási ügynökségek
  • Kereskedelmi / üzleti elemzők a multinacionális vállalatok és a nagy szervezetek
  • Gazdasági asszisztensek a kormányzati szervek vagy hivatalok
  • Tudományos állások, mint például a kutatási asszisztensek egyetemek és kutatóintézetek
  • Vezetői pozíciókat a jótékonysági szervezetek
  • Vezetői és mérlegképes könyvelők
  • Az elemzők és a pénzügyi tanácsadók
  • Üzleti és vállalati menedzsment szakemberek

További vizsgálat

  • Diplomások is arra ösztönzik, hogy folytassa posztgraduális tanulmányait Hong Kong, vagy külföldön. A tananyag a program megfelel a nemzetközi szabványoknak. Ezen kívül, a nemzetközi és népszerű tankönyv tanfolyamaink és lebonyolítása az előadások angol nyelven segítségével a diákok kapnak egy előnyt további tanulmányok folytatása.
BBAAE102
Program taught in:
Angol

See 22 more programs offered by United International College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date