Read the Official Description

Bachelor of Business Administration (Hons) a számviteli

Az általános céljai Bachelor of Business Administration (kitüntetéses) a számviteli program, hogy felkészítsen az átfogó és mélyreható ismerete a különböző oldalait számviteli és felkészítse őket a szakma a számviteli és pénzügyi irányítás, valamint az általános üzleti adminisztráció.

Az általános oktatási célok a program, hogy a diákok részesülnek egy széles alapú oktatás, mivel folytassa az üzleti oktatás szakirányú számviteli, és hogy fejlesszék a problémamegoldás, döntéshozatal, és az innovatív gondolkodás készségek kezelésére valódi -Life kihívásokat. Ennek megfelelően, a diákok is szükség lesz, hogy tanulmányozza egy sor általános oktatási, üzleti és marketing tanfolyamok a kiegyensúlyozott bölcsészettudományi és üzleti oktatás. Ez összhangban van a UIC küldetése nyújtó a hallgatók egy egész ember oktatás, amely felkészíti őket az élethosszig tartó tanulás. Ez a program üzleti tanfolyamok összpontosítani a tanulók funkcionális ismeretek és készségek, amelyek várhatóan a mai üzleti és az üzleti vezetők, a szakmai számviteli tanfolyamok nyújtanak a hangsúlyt a nagy specializálódás.

BBAacc102

Tanterv

Ez egy teljes munkaidős program, ami a Bachelor of Business Administration (Hons) a számviteli. A diákok befejezéséhez szükséges 132 egység alatt a tananyag szerkezete a következő:

BBAaccCurriculumStructure

Amellett, hogy megfelel a 6-egység követelménye jelentős választható kurzusok, a diákok arra ösztönzik, hogy a szabadon választható egységek, hogy néhány nagy választani érdeklődési körük alapján a különböző szakterületeken a jövőbeli fejlődést.

Az áldozat súlyos választható kurzusok minden félévben van kitéve kisebb változtatások, valamint attól függően, hogy a személyzet rendelkezésre állását.

Közművelődési Core and Distribution tanfolyamok

Az Általános Oktatási, a hallgatók kötelesek teljesíteni mind a Közművelődési Core követelmények és a Közművelődési Disztribúciókövetelmények.

Szabadon választható kurzusok

A 15 egység a szabad választani lehetne használni a diákok által (a) kiad egy szemesztert külföldön; (B) hogy egy kisebb vagy (c) az előírtnál több GE / angol / egyéb jelentős tanfolyamok.

Egész ember Education tapasztalati tanulás (WPEX) modulok

Minden diák köteles a teljes 4 egység WPEX modulokat.

* További részletekért olvassa el a http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

szakmai elismerés

UIC BBA (Hons) Számviteli program volt az első számviteli program Kínában akkreditált a Hong Kong Institute of Certified Public Accountants (HKICPA). Ezen túlmenően a program is akkreditált CPA Ausztrália. Azaz, UIC Számviteli Program diplomások megfelelnek mind a HKICPA és a CPA Ausztrália felvételi követelményeket. Ezek a diplomások is jogosultak, hogy üljön a kínai Institute of Certified Public Accountants vizsgálat.

Mivel a szakmai elismerés értékes számviteli diákok, fontos, hogy az UIC kielégítésére akkreditációs követelményeknek HKICPA és CPA Ausztrália. Ezek a szakmai szervezetek sajátos tantervek és kompetencia követelmények CPA jelöltet kell ismernie a pénzügyi számvitel, vezetői számvitel, pénzügy, Könyvvizsgálati, üzleti és vállalati törvények, adózás, és az információs rendszerek tervezése és fejlesztése. Annak érdekében, hogy a diákok jobban felkészüljenek a szakmai számviteli karrier, és hogy megfeleljen a HKICPA minősítő program (QP) vizsgálata a felvételi követelményeket, a diákok a számviteli program, hogy teljes 24 kredit Major Kötelező tanfolyamok és 6 kredit Major választható kurzusok, amelyek lefedik a széles spektrumú számviteli kapcsolatos témák.

Karrier kilátások

Számviteli egyik sarokköve az üzleti világban, és ezért alkalmas lehet a különböző aspektusai az üzleti szférában. Hagyományos számviteli szakmák területekre terjednek ki az üzleti számvitel, könyvvizsgálat, adótanácsadás, és a vezetői számvitel gyakorlatokat. A növekedés az IT és pénzügyi szolgáltatási ágazat az utóbbi évtizedekben azonban egyre számviteli szakmák új számviteli kapcsolatos birodalmakban, mint az információs rendszer fejlesztése, pénzügyi elemzés, a belső ellenőrzés felülvizsgálata és kockázatkezelési, pénzügyi tanácsadás, vezetési tanácsadás gyakorlatokat, és még a legtrendibb új szakma igazságügyi számviteli (nyomozati ellenőrzések segítségével a hagyományos és IT-alapú technikák). Számviteli ismeretek a "kell" az üzleti előmenetel a szakemberek.

További vizsgálat

Diplomások is arra ösztönzik, hogy folytassa posztgraduális tanulmányait Hong Kong, vagy külföldön. A tananyag a program megfelel a nemzetközi szabványoknak. Ezen kívül, a nemzetközi és népszerű tankönyv tanfolyamaink és lebonyolítása az előadások angol nyelven segítségével a diákok kapnak egy előnyt további tanulmányok folytatása.

BBAaccounting101
Program taught in:
Angol

See 22 more programs offered by United International College »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
4 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date