Bachelor of Arts in tömegkommunikációs

Általános információk

Program leírás

Claflin201

A kérdés a diákok mindig a "Mit tehetek diplomát Mass Communications?" A válasz: "Bármit!"

Tanterv

A Mass Communications tananyag megfelelő alapot nyújt a tömegkommunikációs elmélet, amely fokozta a gyakorlati és szakmai ismeretek képzés révén szakmai lehetőségeket és praktikum tanfolyamok.

Diákként a programban, akkor válasszon egyet a három koncentrációban: Digital Media, Újságírás vagy PR. Majd megtanulják, hogyan kell fejleszteni PR-kampányok, végezzen tényfeltáró jelentés, vagy írjon az online média, miközben tanul felszerelt tantermek a konvergáló világ a digitális kommunikáció. Meg fogja tanulni hozzáértő oktatók és dolgozók, akik aktívan részt vesznek a kutatásban és a szakmai média tevékenységét.

Digital Media Koncentráció

A Digital Media koncentráció felkészíti a tanulókat mögötti jelenetek pozíciók kereskedelmi és nem kereskedelmi rádiók és televíziók, audio termelési létesítmények, hangstúdiókban, televíziós produkciós házak, oktatási intézmények, reklámügynökségek, illetve ipari vagy vállalati settings.Classes a digitális média pályán a következők: TV & Rádió Hirdetményben Broadcast írás és beszámolás, Sound Production, TV Production, Web design, Social Media, és Multimédia jelentése.

Az újságírás Koncentráció

Az újságírás koncentráció felkészíti a tanulókat a pályára az írók és szerkesztők az újságok, magazinok és online média, illetve a rádió és a televízió riporter, hosts, vagy levelező és tanfolyamokat a híradás, írás, szerkesztés, Feature írása és Multimédia jelentése.

A Public Relations Koncentráció

A Public Relations koncentráció felkészíti a tanulókat a pályára mind a profit és non-profit vállalkozások, írók, publicisták, akik fejleszteni, tervezése, végrehajtása és értékelése PR kampányok. Magában foglalja a tanfolyam Principles of Public Relations, PR menedzsment és kampányok és PR írás.

Student Lehetőségek és tapasztalatok

Mass Communications több, mint egy osztály. Ez egy közösség oktatók, alkalmazottak és a diákok, akik osztoznak a szenvedély mindent média, a mesemondás és emberek. A tanuló-fut a média, a The Panther újság és honlap, Panther Rádió és Televízió Panther, hogy a diákok lehetőségeit és tapasztalatait annak érdekében, hogy megtanulják a mesterséget. Digital Media diákok termelnek hírek, sport, filmek, és televíziós programok. Újságírás diákok jelenteni hírek, sport és funkciók A Panther újság és honlap. Public Relations diákok fejlesztésére reklám és PR-kampányok helyi üzleti ügyfelek és non-profit szervezetek. A web design és a szociális média tanfolyamok tanítani a diákok nem csak, hogyan kell használni a médiát, de hogyan lehet azt hatékonyan használni. Ezen felül, a gyakorlat és Gyakorlat program a hallgatók gyakorlati, valós lehetőséget, hogy működjön együtt a mentorok és a munkáltatók a médiaiparban.

A diákok megtanulják az elmélet és a gyakorlat hatékony kommunikáció természetesen megbízásokat a hangsúlyt a kritikus és analitikus gondolkodás. A Department of Mass Communications található Grace Thomas Kennedy Building. Az osztály házak televíziós stúdió és vezénylő, audio labor, egy videószerkesztő szoftvercsomag, a média termelés laborból és diák-run, internetes televízió, a rádió és a sajtó üzletekben.

Karrier és eredmények

A alums használ tanult készségek Claflin miséje kommunikációs programot, hogy a különbség a világ mindenféle pályára. Akár tudósítsanak, fejlődő hirdetési vagy PR-kampány, a munka, a helyi üzleti vagy non-profit szervezet, az írás egy forgatókönyvet, vagy irányításában egy televíziós show, akkor részt vesz mondja egy nagy történet. Annak érdekében, hogy elmondja nagy történet, meg kell tanulni, hogy mi tesz egy nagy történet, és hogyan mondja el.

Minden Mass Communications kurzusok a diákok ismereteket szerezni a média szerepe minden erőfeszítést annak érdekében, hogy képes lesz a szakemberek és a kommunikációs szakemberek. Hosszú miután a diákok végzős, kar még mindig a kapcsolatot, és segíti a munkahelyek kereséseket és a doktori iskola felvételi. Ha már része a Claflin Mass Commutations Család, te mindig része!

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary stude ... Tovább

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary students of all races and genders who demonstrate a passion to change not only their own circumstances, but to change the world as well. Kevesebb