Bachelor of Arts in Music

Általános információk

Program leírás

Claflin201

A Bachelor of Arts in Music egy bölcsészettudományi képzési célja azokat a fiatalokat, akik tervezik pályára zenészek és akik szeretnének belépni posztgraduális vagy szakmai zeneiskolák, vagy azok számára, akik szeretnék folytatni a zenét, mint hivatás. Teljesítő területek közé Piano, Vocal, vagy hangszeres zene.

Tanterv

Tanfolyamok függ teljesítő területen.

Vocal Koncentráció

 • Alkalmazott Voice
 • Egyetemi Énekkar
 • Sightsinging
 • Zongora

műszeres Koncentráció

 • egyetemi zenekar
 • class Piano
 • Alkalmazott eszköz
 • általános levezetése
 • Ellenpont

piano Koncentráció

 • Alkalmazott Piano
 • Világ zene
 • Elrendezés
 • piano irodalom

Felvételi követelmények

Minden diák készül egy meghallgatásra beléptetését a Claflin Egyetem Zeneművészeti kell tartania az alábbi elvek és eljárások: A diákok saját maguknak kell gondoskodniuk eszköz, kivéve a koncert zongora. Bármilyen zeneművet elvégzett általában meg kell ismerni, hogy szerves összetétel (megegyezés vagy eredeti), írt a műszer vagy szólam, amelyek alapján végre kell hajtani, és végre teljes egészében, kivéve, ha megállt a kar lift. Azonban előadók játszhatnak egyetlen mozgása több mozgás kompozíciók.

Minden szólók írt zongora kísérettel kell végrehajtani, hogy a kíséret, vagy a vételi belőle. Kivételek akkor tekinthető előtt meghallgatásra dátum.

Minden előadó elvárják, hogy saját zenei jártasságot kiválasztásával zenét egy teljes évfolyam megfelelő potenciális egyetemi szintű zenei hallgatók.

Példák a "megfelelő" irodalom szelek, sárgaréz és ütős lehet megtalálni a legújabb őszi számában a South Carolina Zenész magazin. Régió, kerület, és az állami szintű Honor sáv meghallgatás etűdök is elfogadhatók.

A diákok auditioning potenciális hang szakon kell bemutatni két dal a memóriából. Legalább egy legyen egy művészeti dal vagy ária alkalmas (opera vagy operett) énekelt az eredeti nyelven.

Zongoristák kell hivatkozni a "Javasolt irodalom" táblázat a "Guild tematikája," forgalmazza a National Guild of Piano Tanárok, ami egy részlege az American College of Musicians.

Kérésére a zsűri minden előadó lesz szükség, hogy egy ismeretlen sightread kiválasztása. A kiválasztási fogják kiválasztani a standard gyűjtemények himnuszok, népdal vagy etűdök.

Kérésére a zsűri minden előadó lesz szükség, hogy játsszon az összes főbb mérleg és a kromatikus skála.

Minden szereplő lesz szükség arra, hogy egy írásos diagnosztikus értékelés a zene alapjait.

Meghallgatásra Ösztöndíjak

Meghallgatás zene ösztöndíj tartják egész minden évben kapnak a diákok, akik bizonyítani kivételes teljesítmény képessége és a tanulmányi eredmény. Ösztöndíjak tól $ 500 teljes tandíjat, szállást és ellátást. A hallgatók ugyanezt eljárások auditioning fent említettek szerint.

Az utolsó időpont, hogy meghallgatásra ösztöndíjak vannak tüntetve a meghallgatáson alkalmazás. További információk az intézményi ösztöndíjak, támogatások, hitelek és a szövetségi munka-tanulmány elérhető az egyetem Hivatal Pénzügyi támogatás.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary stude ... Tovább

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary students of all races and genders who demonstrate a passion to change not only their own circumstances, but to change the world as well. Kevesebb