Bachelor nettó-központú számítástechnika (BNC)

Általános információk

Program leírás

Legújabb előrelépések számítógépes és telekommunikációs hálózatok növelte a jelentőségét hálózati technológiák a számítástechnikai fegyelem. Net-centrikus számítástechnika egy viszonylag új ága a számítástechnika, és paradigmaváltást jelent az internet számítási modell.

Net-centrikus számítástechnikai alá olyan szakterületeken, beleértve: számítógép kommunikációs hálózat fogalmak és protokollok, multimédia rendszerek, webes szabványokat és technológiákat, hálózati biztonság, vezeték nélküli és mobil számítástechnika és az elosztott rendszerek. Érettségi után, a diplomások számíthatnak elhelyezkedni lehetőségeket a magán- és az állami szektor, ahol az IKT használnak. Széles karrier lehetőségek közé tartoznak, de nem kizárólagosan, a hálózati rendszergazda, Network Analyst, tanácsadó, és az alkalmazások fejlesztői az internet és a mobil környezetben. USP kínálja a mértéke Bachelor of Net-centrikus számítástechnika. Ez egy négy éves szakmai fokozat.

Bachelor of Net-központú számítástechnika és Bachelor of Software Engineering ideiglenesen akkreditált az ausztrál Számítógép-tudományi Társaság. Pályakezdő ezek a programok lesznek tagságra jogosult az ausztrál Számítógép-tudományi Társaság és megadják a Certified Technológus (CT) utáni névleges. Ők lesznek pályázhatnak elismerés Certified Professional (CP) öt év után a megfelelő szakmai tapasztalat ICT.

A Bachelor of Net-központú számítástechnika és Bachelor of Software Engineering fok
Négy év programokat tartalmazó huszonnégy tanfolyamok, nyolc 100-szinten, nyolc 200-szinten, hat 300-szinten, majd további egy év, amely két 400-szintű képzés és egy ipari elhelyezést projekt.

BNCbinary-2380422_960_720

Különleges Felvételi követelmények:

El kell ismerni, hogy a Bachelor of Net-központú számítástechnika és Bachelor of Software Engineering személy köteles: a) a szenátus elismert formája 7 vagy azzal egyenértékű vizsgálat telt angol és matematika; vagy b) befejezte a USP Alapítvány Program legalább C + tanfolyamok MAF11, MAF12, a pass CSF12 és legalább C LLF11.

Diákok kell sikeresen befejezni a követelményeknek az első három évben, mielőtt a 4. évben a BNC és a BSE programokat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training o ... Tovább

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training on all aspects of Pacific culture, environment and human resource development needs. Kevesebb