Bachelor Nemzetközi Színház Termelés

Általános információk

Program leírás

Egyedülálló programunk a színházi tervezésre, a gyártásra és a színpadkezelésre összpontosít - az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten. A színházi produkció kulturális és gyakorlati különbségeit erős ismeretekkel fogják diplomázni, amely a színházi, az operaház és a túra produkciók széles skálájára készül.

Lehet, hogy kicsi vagyunk, de lehetőségeink nagyok. Valójában színházprogramunk riválisa annak, amit egy télikertben talál. Nemzetközi színházi produkciós diákjaink több tucat egyetemi és közösségi produkcióval rendelkeznek. Az Egyesült Államokban és Skóciában, Észtországban, Írországban, Mexikóban és Angliában olyan neves tervezőkkel, rendezőkkel, drámaírókkal és koreográfusokkal lépnek kapcsolatba. Évente utaznak az Egyesült Államok Színháztechnológiai Intézetének konferenciájába, hogy diákjaink kapcsolatba léphessenek az Egyesült Államok munkáltatóival és vállalataival. Hihetetlen szakmai gyakorlatot szerveznek színházi társaságokkal, és külföldön tanulnak.

Itt egy család része lesz. Élvezze a kis osztályméreteket és a csodálatos barátságokat. A kiemelkedő professzoraink a lehető legjobban kihozzák az Önöket abban a pillanatban, amikor megérkeznek az egyetemen, amíg véget nem ér. Ők személyesen fektetnek be a sikerébe.

Az egyetemen tanulhatsz és dolgozhatsz a legmodernebb berendezésekben a legújabb berendezésekkel. A Freed Center for Performing Arts magában foglal egy 550 férőhelyes proscéniumszínházat, egy 132 férőhelyes stúdiószínházat, próbahelyeket, festői és jelmezboltokat, intelligens osztályokat és számítógépes laborot.

Meghallgatás

Noha nem követelünk meghallgatást a nemzetközi színházi produkció főmérnöke számára, meghallgatást kérhet, ha azt akarja, hogy felvegyék a tehetségi díjak odaítélésére.

107034_7.jpg

Hely a tehetség növekedéséhez

Nagyon kevés kis egyetem versenyezhet a lenyűgöző teljesítményű helyszíneinkkel. Egyesítik a szépséget, a funkciókat és a technikai képességeket, egy átfogó élményt nyújtva.

Nemzetközi gyakorlat / külföldi tanulmányok

A nemzetközi színházi produkció nagyvállalkozóinak nemzetközi szakmai gyakorlat vagy külföldi tanulmányok szükségesek. Egy-egy támogatást nyújtunk, hogy segítsen megtalálni egy fantasztikus élményt. Professzoraink széles körű kapcsolatokkal rendelkeznek számos ország színházaival és egyetemeivel. Ha nincs olyan kapcsolata, ahova utazni szeretne, akkor csak az Ön számára teremtünk egyet. Igazán túl vagyunk azon, hogy külföldi tanulmányi lehetőséget találjunk Önnek, amely megfelel az Ön érdeklődésének. Diákjaink Skóciában, Ausztráliában, Franciaországban, Dél-Afrikában, Olaszországban, Mexikóban, Új-Zélandon, Finnországban és más területeken tanultak vagy internáltak.

Anglia

Partnereinkkel a Salford Egyetemen, az angliai Manchesterben található, az ország második legnagyobb városa és a British Broadcasting Corporation (BBC) otthona. Félévet tölthetne a Salfordi Egyetemen; együttműködés Salford hallgatókkal művészi produkciók területén; gyakornok a BBC-ben; vagy részt vehetnek az ONU ban megrendezésre kerülő műhelyekben és szemináriumokban, amelyeket a salfordi professzorok adnak. Partnereinként vagyunk a Rakvere Theatre-rel is, egy professzionális repertoár-színházzal, Észtország északkeleti részén található kisvárosban. Az 1940-ben alapított Rakvere Színház 18 színészből álló együttessel működik, és klasszikus és avantgárd produkciókról ismert. Észtország Finnország, Svédország és Lettország országaival határos. A lehetőségek között szerepel technikai támogatás nyújtása a kanadai Rakvere Színházi produkcióhoz, tanulás észt rendezőktől, színészektől és műszaki személyzettől, akik mesterkurzusokat nyújtanak az ONU ; és internálódik Rakverben.

Nemzetközi játékfesztiválok

Segítsen előállítani, irányítani, lefordítani és csillagot készíteni egyetemi nemzetközi játékban. Minden második évben zajlik a Nemzetközi Play Fesztivál, amely Németországból, Kubából, Kanadából, Japánból, az őslakos amerikai hagyományokból és még sok másból származik. Vagy megrendeljük egy új dramaturg által készített új mű létrehozását, vagy elkészítjük a meglévő mű első angol nyelvű fordítását. Professzionális nemzetközi színházi művészek látogatják az egyetemet és közvetlenül a hallgatókkal dolgoznak a produkción, megtanítják országaik történelméről, kultúrájáról, embereiről és hagyományaikról, amikor kapcsolódnak a színház világához.

Fearless Shenanigans

A Fearless Shenanigans a szórakozásról és a teremtés szabadságáról szól. Az improvizációs csoport hetente egyszer próbál és havonta egy show-t készít a campuson. Minden évben egy vagy két vendég improvizáló művész érkezik az egyetemre, hogy kölcsönhatásba lépjen a csoporttal. Csatlakozzon a Fearless Shenanigans-hez, és megtanulja eszközöket és játékokat használni a improvizációs készségek tökéletesítéséhez. Fejleszti azokat a készségeket is, amelyek bármely szakmában hasznosak - ideértve a kreativitást, a hallgatási készségeket és a lábán gondolkodás képességét. És ami a legfontosabb: új barátságokat hozhat létre robbanás közben!

Kirándulások és túrák

Toledótól Chicagóig, New York Citytől Manchesterig, Angliába indulnak kirándulások és túrák, hogy bővítsék a művészetek megértését. Esélyed lesz arra, hogy részt vegyen nemzeti konferenciákon az Egyesült Államok nagyobb városaiban az Egyesült Államok Színházi Technológiai Intézetén.

Diákszervezetek

Ha magas színvonalú színházi tanulást és produkciót ér el, felkérést kap, hogy csatlakozzon a Theta Alpha Phi Ohio Epsilon fejezetéhez, a világ legrégebbi országos oktatási színházi tiszteletbeli társaságához. A Theta Alpha Phi célja, hogy a színház minden hallgató számára teljes élménygé váljon. A campus fejezetünk korábbi tevékenységei között szerepelt egy előadás és csendes aukció a Broadway Cares, az Equity Fights AIDS szervezete és a Chicagói hallgatói út finanszírozása érdekében.

Merülj és csináld

Szerezzen gyakorlati tapasztalatokat a színfalak mögött dolgozva, hogy tucatnyi előadást készítsen az első évben a campuson!

Öregdiákjaink sikereket értek el az amerikai színházi világban, a tengerentúlon, valamint az opera és a turné-produkció területén. Nézze meg, hol tartózkodtak néhány öregdiákunk:

126468_logos02.png

107039_12.jpg

Tanulási eredmények

A nemzetközi színházi produkció hallgatói:

  • Fejleszteni kell a jártasságot a termelés, a színpadi menedzsment és / vagy a tervezés területein, a hangsúlytól függően.
  • Elemezze és kritizálja a drámai és színházi tartalmat, miközben fejleszti a kritikai gondolkodási és elemzési képességeket.
  • Gyakorolja és reprodukálja a pontos kézműves területeket érintő pontos technikákat, amelyekre a hallgató fő hangsúlya van.
  • Mutassa be a technikák beillesztésével és alkalmazásával kapcsolatos készségeket a termelési munkában.
  • Fejleszteni kell azt a képességet, hogy alkalmazkodjon a termelési munkához a kar és az ipar szakemberei által alkalmazott konstruktív kritikához.
  • Értékelje és azonosítsa a színház társadalmi szerepét.
  • Értékelje fel önmagát, és dolgozzon ki hatékony és megfelelő marketingstratégiát az egyén számára a jelen területen.
  • Kapcsolja be, hogy a jelenlegi világ és a nemzeti események hogyan befolyásolják az emberi tapasztalatokat, és mire fordítják a művészi kifejezésre.
  • Kommunikálja az emberi tapasztalatok ábrázolásának egyetemes és történelmi hagyományát a termelési folyamat során.
  • Fejlessze az iparági szakemberekkel való kommunikáció, interakció és hálózatépítés képességét.

Tanterv

Programunk rugalmassága azt jelenti, hogy megduplázhatja az óvodát vagy kiskorút hozzáadhat karrier lehetőségeinek bővítéséhez. Kurzusokat vegyen igénybe az Advance Stagecraft területén; Műszaki irányítás; Jelmeztervezés; Világítás tervezése; Scenic Design és smink.

1. év

Őszi szemeszter Hitelórák Tavaszi szemeszter Hitelórák
TADP 2111 A Színpad alapjai 3 TADP 2001 portfólió áttekintés 0
TADP 2751 Bevezetés a formatervezésbe 3 TADP 2121 A világítás alapjai

2. év

Őszi szemeszter Hitelórák Tavaszi szemeszter Hitelórák
TAAD 2111 Bevezetés a művészeti igazgatásba 3 TADP 2001 portfólió áttekintés 0
TADP 2131 Költségvetés 3 TADP 2151 smink 2
TATH 2751 Play elemzés 3 TATH 2591 A nem nagy társaságok számára jár el 2
TATH 3001 szimpózium 0 TADP 2651 színpadi menedzsment gyakorlat 1
Gyakorlati gyakorlat 1 TATH 3001 szimpózium 0
Modern nyelv 3 Modern nyelv 3
Terjesztési követelmény 3 Terjesztési követelmény 3
Teljes 16 Terjesztési követelmény 3
Teljes 14

3. év

Őszi szemeszter Hitelórák Tavaszi szemeszter Hitelórák
TADP 2551 műszaki útmutató 3 TADP 3751 színháztervezés választható 3
TADP 3751 színháztervezés választható 3 TADP 3781 Design Practicum 1
TADP 3761 Advanced Production Practicum 1 TADP 4001 portfólió áttekintés II 0
TATH 2911 Világszínház története I. 3 TATH 2921 II. Színháztörténet 3
TATH 3001 szimpózium 0 TATH 3001 szimpózium 0
PLSC 1021 vagy GEOG 2261 3 TECH 1601 az elektronika alapjai 3
Terjesztési követelmény 3 Változatos kultúrák szemináriuma; 3
Teljes 16 Változatos kultúrák szeminárium 3
Teljes 16

4. év

Őszi szemeszter Hitelórák Tavaszi szemeszter Hitelórák

* Gyakornok (TADP 3351) vagy külföldi tanulmányok

6 TADP 4001 portfólió áttekintés II 0
választási 3 TADP 4951 Capstone 2
választási 3 TATH 3001 szimpózium 0
Teljes 12 TATH 4451 Színházi üzlet 1
Történelem / irodalom Választható 3
választási 3
választási 3
Választható (legalább 2 kredit óra) 2
Teljes 14

* Választhat szakmai gyakorlatot vagy külföldi tanulmányokat; Az órák változhatnak.

107032_3.jpg

Gondolj a sikerre

Saori Yokoo Bfa, a Nemzetközi Színházi produkció őrnagya '13

„ONU tapasztalataim miatt nem féltem ugrálni a való világba. Szeretem az üzletembereinket. Szeretem azt a tényt, hogy a színház mozgathatja az embereket és taníthat valamit. ”

Saori Yokoo az ONU jött, mert hatalmas lehetőségei voltak a kézművesség gyakorlására. Persze, volt esélye, hogy a színpadi menedzsere legyen sok kiállításon a Freed Centerben. Ma Saori dolgozik a Disney Theatrical's Aladdin-al Tokióban, Japánban. Ezt megelőzően a Bring it On the Musical színpadvezetőjeként turnézott az Egyesült Államokban, és a New York-i Oliver színpadvezetője volt.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Tovább

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Kevesebb