Bachelor Nemzetközi Menedzsment

University of Information Technology and Management

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Nemzetközi Menedzsment

University of Information Technology and Management

A februári bevezetés 2018. november 10-től 2019. február 15-ig tart

A diákok széles körben vizsgálják a közgazdaságtanhoz kapcsolódó kérdéseket, különös hangsúlyt fektetve a nemzetközi vállalatok vezetésének különböző aspektusaira. Tanulmányok során a diákok megtanulják, hogyan kell tervezni és működtetni a vállalatokat a globális piacon. Azt is megtanulják megoldani a problémákat, és az IT-t a vállalati menedzsmentben használják. A tanítás gyakorlati megközelítése tükröződik a gyakorlatorientált tanfolyam során:

  • A makroökonómia szemlélteti a valódi esettanulmányok tapasztalatával kombinált alapelveket, a Statisztika tanfolyam egyensúlyt teremt a statisztikai elmélet és az alkalmazás között,
  • Az előrejelzést és a szimulációt a feldolgozóipar, a kiskereskedelem és a szolgáltatási iparágak alkalmazásával összefüggésben tárgyalják,
  • A matematikai közgazdaságtan hangsúlyozza a numerikus mutatók számottevő értelmezését a gazdasági kontextusban,
  • A számvitel foglalkozik a számviteli koncepciók és elvek valódi üzleti helyzetek alkalmazásával,
  • Bevezető Számítástudományi kurzus szervezése szerint a see-hall-touch megközelítés; az előadások számítógépes laboratóriumi műhelyek kíséretében vannak.
  • A tárgyalások lehetővé teszik a hallgatók számára a pályázatokat és különleges tárgyalási forgatókönyveket (több párt, koalíció és csapat, kultúrális tárgyalások, hallgatólagos tárgyalások és társadalmi dilemmák). A diákok gyakornokokat kínálnak.

Mint nemzetközi menedzsment nagykövete, megismerheti a kultúrák közötti gazdálkodási gyakorlatokat és azt, hogy a munkamódok hogyan különböznek az egész világon; tanulmányozza az üzleti, kereskedelmi, marketing, pénzügyi és gazdasági rendszerek nemzetközi vonatkozásait; folyékonyan fejlődik egy másik nyelvben; kölcsönös kulturális tapasztalatok szerzése; a nemzetközivé válás kihívásainak kielégítéséhez szükséges készségek elsajátítása; építeni egy személyes kapcsolatok hálózatát világszerte.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve November 28, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 18, 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Information
Deadline
feb. 15, 2019
Locations
Lengyelország - Rzeszow, Podkarpackie Voivodeship
Kezdet : feb. 18, 2019
Jelentkezési határidő feb. 15, 2019
A befejezés dátuma szept. 30, 2020
Dates
feb. 18, 2019
Lengyelország - Rzeszow, Podkarpackie Voivodeship
Jelentkezési határidő feb. 15, 2019
A befejezés dátuma szept. 30, 2020