Bachelor Nemzetközi Menedzsment

Általános információk

Program leírás

A Nemzetközi Menedzsment Bachelor egy hároméves program (100% -ban angolul tanítják) , amely szilárd alapokat kínál a hallgatók számára a menedzsment fő területein, valamint gyakorlati képzést kínál . Az első év a menedzsment alapfogalmainak megszerzésére szolgál, a második és harmadik évben a megszerzett üzleti ismeretek megszilárdulnak, és lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy egy adott területre szakosodjanak.

A hallgatók az első év során három hónapos, a második évben öt hónapos gyakorlatot is végeznek. Kettős fokozatú program áll rendelkezésre a harmadik évben.

A programot a francia Felsőoktatási és Kutatási Minisztérium teljes mértékben akkreditálta .

A programnak rendkívül nemzetközi tanterve is van. A hallgatók rendelkeznek a szükséges ismeretekkel a menedzsmentben az üzleti világba való belépéshez, és számos szakmai helyzetnek vetik alá őket különböző helyzetekben, hogy megszerezzék a szükséges készségeket a mai globális üzleti piacon jelentkező kihívások leküzdéséhez.

Kinek?

Azoknak a hallgatóknak, akik megszerezték a középiskolai diplomájukat és érdeklődnek a menedzsment nemzetközi karrierje iránt.

erősségek

  • Teljesen angol nyelven tanítják.
  • Kettős fokozat megszerzésének lehetősége.
  • Gyakorlati képzés és a valós élet esettanulmányai .
  • Szakmai pálya (különféle gyakorlatok).
  • Nemzetközi környezet.
  • Pályaválasztási tanácsadás.

Belépés

Nemzetközi hallgatók felvételi követelményei:

  • Érettségi
  • Angol nyelvtudás (a TOEFL hivatalos pontszáma legalább 550, vagy IELTS 6.0)

* A nyelvkövetelmény alóli mentesség azon hallgatók számára, akik angolul készítették alapképzésüket

Minden jelentkezést online kell benyújtani a weboldalunkon.

A jelentkezési űrlap kitöltése után a jelölteket felkérik egy rövid videó jelentkezés benyújtására, amelyet a program vezetője értékel.

További információ Nemzetközi belépés - kérjük, vegye fel a kapcsolatot Mohamed ELZAYADI-val - mohamed.el-zayadi@esc-clermont.fr

Utoljára frissítve dec. 2019

Az iskoláról

Founded in 1919, ESC Clermont Business School is a ‘Grande Ecole’ business school in France. The business school offers undergraduate and postgraduate programmes that train and prepare business leade ... Tovább

Founded in 1919, ESC Clermont Business School is a ‘Grande Ecole’ business school in France. The business school offers undergraduate and postgraduate programmes that train and prepare business leaders evolving an in international context. The school is committed to its slogan of being a ‘School For Life’, the distinctive positioning of the school is highlighted through its innovative pedagogic approaches, national and international recognitions, strong corporate network and proximity to companies. Kevesebb