Bachelor Nemzetközi Menedzsment

Általános információk

Program leírás

A Nemzetközi Menedzsment Bachelor egy hároméves program (100% -ban angolul tanítják) , amely szilárd alapokat kínál a hallgatók számára a menedzsment fő területein, valamint gyakorlati képzést kínál . Az első év a menedzsment alapfogalmainak megszerzésére szolgál, a második és harmadik évben a megszerzett üzleti ismeretek megszilárdulnak, és lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy egy adott területre szakosodjanak.

A hallgatók az első év során három hónapos, a második évben öt hónapos gyakorlatot is végeznek. Kettős fokozatú program áll rendelkezésre a harmadik évben.

A programot a francia Felsőoktatási és Kutatási Minisztérium teljes mértékben akkreditálta .

A programnak rendkívül nemzetközi tanterve is van. A hallgatók rendelkeznek a szükséges ismeretekkel a menedzsmentben az üzleti világba való belépéshez, és számos szakmai helyzetnek vetik alá őket különböző helyzetekben, hogy megszerezzék a szükséges készségeket a mai globális üzleti piacon jelentkező kihívások leküzdéséhez.

Kinek?

Azoknak a hallgatóknak, akik megszerezték a középiskolai diplomájukat és érdeklődnek a menedzsment nemzetközi karrierje iránt.

erősségek

  • Teljesen angol nyelven tanítják.
  • Kettős fokozat megszerzésének lehetősége.
  • Gyakorlati képzés és a valós élet esettanulmányai .
  • Szakmai pálya (különféle gyakorlatok).
  • Nemzetközi környezet.
  • Pályaválasztási tanácsadás.

Belépés

Nemzetközi hallgatók felvételi követelményei:

  • Érettségi
  • Angol nyelvtudás (a TOEFL hivatalos pontszáma legalább 550, vagy IELTS 6.0)

* A nyelvkövetelmény alóli mentesség azon hallgatók számára, akik angolul készítették alapképzésüket

Minden jelentkezést online kell benyújtani a weboldalunkon.

A jelentkezési űrlap kitöltése után a jelölteket felkérik egy rövid videó jelentkezés benyújtására, amelyet a program vezetője értékel.

További információ Nemzetközi belépés - kérjük, vegye fel a kapcsolatot Mohamed ELZAYADI-val - mohamed.el-zayadi@esc-clermont.fr

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Az 1919-ben alapított ESC Clermont Business School franciaországi Grande Ecole üzleti iskola. Az üzleti iskola egyetemi és posztgraduális programokat kínál, amelyek képzik és felkészítik a nemzetközi ... Tovább

Az 1919-ben alapított ESC Clermont Business School franciaországi Grande Ecole üzleti iskola. Az üzleti iskola egyetemi és posztgraduális programokat kínál, amelyek képzik és felkészítik a nemzetközi kontextusban fejlődő üzleti vezetőket. Az iskola elkötelezett amellett, hogy az „Élet Iskolája” jelmondata legyen; az iskola megkülönböztető helyzetét innovatív pedagógiai megközelítések, nemzeti és nemzetközi elismerések, erős vállalati hálózat és a vállalatokhoz való közelség hangsúlyozza. Kevesebb