Bachelor Nemzetközi Kapcsolatok

National Research Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Nemzetközi Kapcsolatok

National Research Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod

Lobachevsky Egyetem kínál a Bachelor rezidens természetesen angolul ami azt jelenti, 4 év teljes idejű képzés összhangban orosz szövetségi szabvány Felsőoktatási «Nemzetközi kapcsolatok».

Ez a program elkötelezett a kiváló vezetés, a közrend és a nemzetközi kapcsolatok az oktatás. Több mint 20 éve, Lobacsevszkij Egyetem lett nevelése szakemberek, akik szolgálják diplomáciai, politikai, állami, magán és non-profit szervezetek.

A szigorú politikai és a történelem, a tudományos kutatás és a gyakorlati tapasztalat, a UNN hallgatók és karok kiállnak az emberi jogok, erősíti a piacok, a környezet védelme, és ápolják a békét a világ minden tájáról.

A leendő hallgatók találja meg Lobacsevszkij Egyetem egy erőteljes hálózat társaik, amelyen belül is bővítsék ismereteiket, tanuljunk egymástól, tesztelik az új ötleteket, és továbbra is az élvonalbeli kutatást külpolitikai évek a diplomaszerzés után.

A program egyesíti a legfontosabb megközelítés megértéséhez a politikai világ körülöttünk, finomítás analitikus és gyakorlati készségek, hasznos, ha egy egész sor jövőbeli karrierjük és tevékenységek. Ez a diploma azoknak készült, akik szeretnek rajzolni közötti kapcsolatok politikai, gazdasági és társadalmi jelenségek világszerte. Kínál alapvetően alapú oktatás által alátámasztott analitikus szigor.

A innovatív, multi-diszciplináris tanterv által szállított első osztályú kar és előkészíti a diákok a vezetést a jövő kihívásaira. A globális kilátások középpontjában a minden, amit csinálunk, a program épít UNN kiemelkedő erőssége a nemzetközi kutatás.

A BA nemzetközi kapcsolatok célja a külföldi diákok számára egyaránt, hogy nem végzett kutatást utána, valamint a pályára a gyakorlati területeken - a hazai politika és a diplomácia, a nemzetközi üzleti és hírszerzési elemzés - olyan területek, igényes mélyreható elemző készség párosul kifogástalan idegen nyelven folyékonyan.

im
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
170,000 RUB
évente
Locations
Oroszország - Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod Oblast
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 1, 2020
Dates
okt. 2019
Oroszország - Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod Oblast
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 1, 2020