Bachelor of International Economics és Kereskedelmi (angol nyelven)

Fokozat: Bachelor of Economics

Program neve: Nemzetközi Gazdasági és Kereskedelmi

A program időtartama: 4 év

Célkitűzés:

Ez a program nyomán hozták létre, hogy a mai egyre növekvő kereslet a képzett diákok a nemzetközi gazdaság és kereskedelem, ennek eredményeként a növekvő globalizáció és a kölcsönös függőség a különböző gazdaságok. A hallgatók fejleszteni képességeit, hogy a nemzetközi gazdasági és üzleti tevékenységek, szisztematikusan megértsék az alapvető elméletek a nemzetközi gazdaságtan, egy erős alapokat nemzetközi üzleti gyakorlat és a nemzetközi kereskedelmi szabályok, és jól felkészült a bonyolult nemzetközi gazdasági szervezetek. Karrier kilátások jellemzően a foglalkoztatási lehetőségek a kormányzati szervek, a külföldi gazdasági és kereskedelmi egységek, és munkaköröket import és export kereskedelem, nemzetközi üzleti tárgyalások, külkereskedelmi menedzsment, nemzetközi marketing hazai és multinacionális vállalatok Kínában vagy külföldön.

Befejezése után a szükséges hiteleket a hallgatók képesek lesznek:

Tisztában vannak mind az általános gazdasági ismereteket és sajátos nemzetközi üzleti és kereskedelmi ismeretek.

Van egy átfogó megértése alapvető elméletek és módszerek mikroökonómia, makroökonómia és nemzetközi gazdaságtan; Ismernie kell az iránymutatások a nemzetközi gazdasági politikák, a vonatkozó törvények és rendeletek, valamint a legújabb eredmények és fejlődési trendek ebben a sportágban; Légy érzékeny a fejlemények és dinamikája a nemzetközi gazdaság és a nemzetközi piacokon.

Képességek kialakításának és megérteni az alapvető ismereteket részt vesz a területén a nemzetközi gazdaság és kereskedelem, mint például a behozatali és kiviteli üzleti, a nemzetközi gazdasági együttműködés, a nemzetközi befektetési, az elektronikus kereskedelem, nemzetközi üzleti menedzsment, stb .; Ismernie kell a fennálló törvények és a nemzetközi kereskedelmi gyakorlat és a különböző szempontok és folyamatok a nemzetközi üzleti életben.

Építeni egy jó alapot a matematika, a menedzsment, a pénzügy, stb és fejleszteni előzetes problémamegoldás és kutatási készségek más szakmai területen, beleértve az ökonometria, statisztika és számvitel.

Legyen jártas az mandarin és angol nyelven, és bemutatják a nyelvtudás akár sikeres passz a HSK-6, illetve sikeres eléréséhez áthaladási bármelyik alábbi világszerte angol tesztek, azaz TOFEL, GRE, GAMT, IELTS vagy Cambridge Business English .

Fejleszteni kell az illetékes interkulturális üzleti kommunikációs készségek, valamint az alapvető kétnyelvű fordítási és tolmácsolási készségek.

Az alapvető ismereteket a számítástechnika, számítógép működését és az elektronikus kereskedelem; tudja használni a megfelelő szoftver a nemzetközi kereskedelemben részt.

Szükséges a csapat és a tanóra alatt a Total:

A szükséges minimális kreditet belül be kell fejezni a program időtartama 128, amely két részből áll: class oktatás (114 kredit) és a gyakorlati oktatás (14 kredit).

Class oktatás hitelek állnak kötelező tanfolyamok és a szelektív tanfolyamokat. A hitel aránya minden típusú tanfolyamok, mint a következő:

Kötelező kurzusok: 1232 (Class óra összesen); 77 (a csapat); 68% (Credit arány)

Szelektív tanfolyamok: 592 (Class óra összesen); 37 (a csapat); 32% (Credit arány)

Összesen: 1824 (Class óra összesen); 114 (a csapat); 100% (Credit arány)

Core tanfolyamok:

 • Nemzetközi kereskedelmi gyakorlatokról
 • Nemzetközi Marketing
 • Kínai Gazdasági Jog
 • Nemzetközi E-Commerce
 • Import & Export Documents
 • Üzleti kommunikáció írásbeli angol
 • English for International Business
 • A nemzetközi kereskedelmi jog
 • Nemzetközi Fizetések
 • Nemzetközi Pénzügy
 • Cross Cultural Üzleti kommunikáció

Megjegyzés: A nemzetközi kereskedelem, a nemzetközi marketing, a kínai Business Law és nemzetközi e-kereskedelem és az alapvető tanfolyamok, a többi alapvető tanfolyamok legyen 20 kredit összesen.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Hangzhou Dianzi University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
Free
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date