Hivatalos Leírás

A polgármester nemzetközi Agribusiness egy angol nyelvű program a diákok, akik keresik a szakmai karrier a mezőgazdasági ágazatban a nemzetközi figyelmet. Diák tanul Aeres UAS Dronten (Hollandia) és a Groupe ESA Angers (Franciaország). Pályakezdő ez persze tudni fogja a mezőgazdasági üzleti környezet, a jövőbeli fejlemények és hogyan kell kezelni egy igényes és versenyképes piac.

A hozzáadott érték a tanulmányait Franciaországban

A Groupe ESA található Nyugat-Franciaországban, a vezető francia mezőgazdasági és agrár-üzleti régióban. A 2630 diák, Groupe ESA a legnagyobb felsőoktatási intézmény az élettudományok Franciaországban. Ez széles körű programok 10 fő tevékenységi ágazatokban: mezőgazdaság, élelmiszer, tájgazdálkodás, környezetvédelem, kertészet, szőlészet, a kiskereskedelem, kereskedelem, agráripar menedzsment és a város és ország tervezés.

A főbb jellemzői az oktatási tapasztalatot Groupe ESA összpontosító intenzív edzés és a vágy, hogy dolgozzon ki egy vállalkozó szellem, amely szoros kapcsolatban áll az üzleti életben. A folyamatos cseréje és az üzleti életben teszi Groupe ESA hogy felfüggeszti a dal a kihívásokat és a valóság a munkahelyen. Angers egy vibráló város kivételes örökséget, csak 90 percre a párizsi és 60 percre az Atlanti. Mivel a hosszú hagyománya kertészet, Angers ma a legfontosabb központja a növénytermesztés és feldolgozás Európában, nevezetesen magvak. Ez is egy első osztályú gazdasági központja az élelmiszeripar, a bankok és a logisztikai cégek.

Tanulás Hollandiában és Franciaországban a diákok a lehetőséget, hogy felfedezzék más kultúrák és fejleszteni az emberi tulajdonságokat tisztelet, a nyitottság, a tolerancia és a találékonyság.

Kompetenciák

Sikeres diplomások lesz illetékes az alábbi szakterületek:

  • Kereskedelmi tevékenység, a nemzeti és nemzetközi
  • Vállalkozás a mezőgazdasági ágazatban
  • A piac fejlődése és marketing stratégiák a mezőgazdasági termékek
  • Foglalkoztatás nemzeti vagy uniós politikai intézmények

Iratkozz

A sikeres pályázók a 1,5 éves Bachelor tanfolyamokat kell rendelkeznie:

  • Befejezett BTS DUT, HND vagy engedély 2 vagy legalább három év egyetemi tanulmány a mezőgazdaságban vagy egy kapcsolódó téma
  • A minimális pontszám 550 a TOEFL angol teszt, vagy egy hivatalosan elismert hasonlatos IELTS (szint 6.0) vagy IBT (79)
  • Az a képesség, hogy fogalmazzon koherens írásbeli angol, és van egy elképzelés a választott érdeklődési terület. Esszéversenyeket része a kiválasztási eljárás
  • Erős motiváció, hogy sikeres legyen az ágazat
  • Csapatszellem, a rugalmas hozzáállás nemzetközi munkakörnyezet
  • Finanszírozás a támogatás formájában vagy ösztöndíjban, vagy magán úton

Minősítés

Sikeres befejezése után ez egyéves program diplomások kapnak Ingenieur fokú (főiskolai kitüntetéssel diplomázott) agráripar & Business Administration. Ez a fokozat célja, oly módon, hogy lehet folytatni a Agricadre során Groupe ESA.

Program oktatási nyelve:
Angol
Aeres University of Applied Sciences

12 további kurzus Aeres University of Applied Sciences »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date