International Business tanulmányok kínálnak kiváló karriert a globális üzleti. A diplomások széles körű ismereteket, készségeket és kompetenciákat tudják alkalmazni a különböző üzleti helyzetekben.

A részmunkaidős esti tanulmány nyújt lehetőséget, hogy változatossá a tanulók meglévő kompetenciák és / vagy elmélyítsék az elméleti oktatás a területeken, ahol már van a szakmai gyakorlatot. A lényege a BBA tanulmányok áll az üzleti környezet fejlesztése, hogy képes elemezni az üzleti adatokat és megoldásokat kínál, innovatív és végrehajtási digitális megoldások, kapcsolatépítés és megkönnyíti az ismeretek stratégiai döntéseket.

Attól függően, hogy a diákok többsége választási kettőt a következő specializáció pályák kínálnak:

  • Customer Relationship Management és kommunikáció,
  • Vállalkozói szellem,
  • Pénzügyi menedzsment,
  • Supply Chain Management,
  • Emberi erőforrás menedzsment.

A diák is választhat támogató kurzus másik specializáció. Karrier tervek értékesítési és szolgáltatási orientáció és a vállalkozások erőteljesen támogatta.

A különböző tanulási módszerek, például a problémát, és a projekt alapú tanulás, valamint együttműködés a nemzetközi vállalatok fejlődésének támogatása multikulturális csapat, hálózati és tárgyalási készség. Kapcsolat ülések általában 3 esténként hetente hétfőtől - csütörtökig 17,40-20,30. Csere félév, a szakmai gyakorlatot és rövidebb külföldi tanulmányok is szerepel a vizsgálatban.

"A motiváció, hogy tanulmányozza, míg a teljes munkaidőben dolgozó volt, hogy kiegészítse az én mérnöki háttér üzleti oktatás. Nagyon hálás, hogy megvalósítsa a folyamatos fejlődés és eredmények mindkét területen annak ellenére, hogy kihívást jelent, hogy összekapcsolják a két időről időre. Üzleti utazások és nemzetközi projektek esti előadások és tanulmányi feladatok tartotta bennem elfoglalt és tanított a prioritásokat. A hektikus menetrend lökött egyensúlyt találni a munka, tanulás, család, barátok és hobbi.

A program adott egy jó kilátások minden szempontból a nemzetközi üzleti életben. Különösen élveztem a tanfolyamok és feladatok a műveletek és az üzleti stratégiák. Azért választottam HAAGA-HELIA, mert azt akartam, hogy szakosodott ellátási lánc menedzsment a globális üzleti. Nagyon jó volt, hogy elmélyítsék az én know-how terén, és megvitatják a valós esetek diáktársak, tanárok és a vendég előadók. Ez a tapasztalat és a tananyag segített, hogy a következő lépés a karrieremben felé vezető szerepet. "

Aki Sand, irány Service üzletágának Junttan

Profilja a Degree Program in International Business, részidős (esti) oktatás

Miért válasszunk Haaga-Helia BBA International Business, Helsinki Pasila, részidős (esti) oktatás?

A cél az, hogy:

  • Szerez egy elme-set a folyamatos személyes és szakmai fejlődés.
  • Van egy erős szakmai orientáció a globális üzleti.
  • Kompetenciára hatékony multikulturális csapatmunka és a kommunikáció.
  • Megszerezni a különböző kompetenciák szükségesek az üzleti fejlesztők, digitális kivitelezők, tudás segítők, kapcsolat építők és megoldás szolgáltatók.
  • Legyen szakértő az egyik legfontosabb területek a globális üzleti, mint ügyfélkapcsolat menedzsment és a kommunikáció, a vállalkozás, a pénzügyi menedzsment, az emberi erőforrás menedzsment és ellátási lánc menedzsment.

Főbb tanulmányi eredmények a diploma program

Haaga-Helia International Business diplomások rendkívül versenyképes tudással rendelkező munkavállalók a globális munkaerőpiac. Diplomások a készségek és széles körű know-how szükséges a globális szakmai B2B szolgáltatások fókuszú környezetben. Elvárják a jövőbeli tendenciák és megbirkózni proaktív a volatilitás a globális piacokon. Értékesítési és szolgáltatási beállítottságú diplomások értéket teremtenek proaktív hálózati nemzetközi kontextusban. Ezen felül, az általuk kezelt és vezetni a multinacionális projektek segítségével hatékony csapatmunka, digitális eszközök, időgazdálkodás, kommunikációs és tárgyalási készség. Azt is értékelik a fenntarthatóság fontosságát és az üzleti etika.

A részmunkaidős esti tanulmány nyújt lehetőséget, hogy változatossá a tanulók meglévő kompetenciák és / vagy elmélyítsék az elméleti oktatás a területeken, ahol már van a szakmai gyakorlatot.

Oktatás 8500 E
Diákszállótömbben (inc. Víz, villany) 300 E / hó
Élelmiszer 150-250 E / hó
szállítás 50 E / hó
Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
7 félév
Részidős oktatás
Price
8,500 EUR
évente.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date