Bachelor Nemzetközi Üzleti Menedzsment

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A Nemzetközi Üzleti Menedzsment program az Ön számára való, aki kihívást jelentő karriert szeretne a nemzetközi üzleti világban, és aki angol nyelven szeretne tanulni a világ minden tájáról érkező hallgatókkal együtt. A program az üzleti adminisztrációra összpontosít, a menedzsment kérdésekre összpontosítva, és felkészíti Önt vezetői, értékesítői munkára vagy saját üzleti tevékenységének megkezdésére a globalizált üzleti világban.

A program

Mint nemzetközi üzleti menedzser, globális szervezetekben és vállalkozásokban tervezed, szervezed, delegálsz és irányítod a tevékenységeket. A nemzetközi üzleti vezetők összpontosítanak olyan tevékenységek koordinálására, amelyek a vállalati célok eléréséhez vezetnek, figyelembe véve a kulturális különbségeket és a regionális kormányzati helyzeteket. Tekintettel arra, hogy a globalizáció hatása nyilvánvaló a piacon, ez a munkakörnyezet nagyon ígéretes, mint egy gyorsan növekvő terület.

A tanulmányok elsősorban az üzleti adminisztrációra koncentrálnak, és a nemzetközi irányításra összpontosítanak. A tanítási tevékenységek közé tartoznak a hagyományos előadások, de aktív részvételt igényelnek a gyakorlatokban, papírok, prezentációk készítésében és szemináriumokban folytatott megbeszéléseken. Tanulmányai során fejleszti is a szóbeli / írásos prezentációkkal, a kreatív problémamegoldással, a vállalkozói készséggel és a csapatmunkával kapcsolatos személyes készségeit, valamint a kritikus gondolkodást, az információkeresést és a releváns üzleti kutatások értékelését. A program során elengedhetetlenek a szoros kapcsolatok a társadalommal, a tanárokkal és más hallgatókkal. Már a tanulmányi évek során hozza létre hálózatát a jövő üzleti életéhez.

Erősen ösztönözni kell, hogy részt vegyen egy másik országban egy vagy két félévre kínált csereprogramokban. Ez lehetőséget ad arra, hogy fejlessze interkulturális és nyelvi készségeit.

Foglalkoztatás és jövőbeli kilátások

A tananyag széles köre arra szolgál, hogy oktatási alapot biztosítson a kis- és közepes multinacionális vállalatok vezetői számára. Ön is felkészült a karrier a nagyvállalatok, valamint a köz-vagy non-profit szervezetek. A Nemzetközi Üzleti Menedzsment program mind az elméleti, mind a gyakorlati készségeket és eszközöket biztosítja, amelyek elengedhetetlenek a multinacionális vállalatokban való karrierhez, valamint a nemzetközi kontextusban a vállalkozói vállalkozásokhoz.

Nemzetközi üzleti menedzserként többek között menedzserként, projektmenedzserként, marketing menedzserként, vevőként vagy értékesítőként dolgozhat, vagy globális környezetben kezdheti el a saját vállalkozását.

Tandíj

EU / EGT-n kívüli hallgatók számára:

  • Első féléves díj: 49250 SEK
  • Teljes programdíj: 295500 SEK

Különleges belépési követelmények

Matematika szakirányú tanulmányok 3 évvel a Science-profilból és a TOEFL teszt eredményéből, minimális pontszám 575, legalább TWA pontszám legalább 4,5 (PBT) vagy 90, TWE pontszám legalább 20 (iBT) / Az IELTS teszt eredményének teljes sávszélessége legalább 6,5 és sávszélesség nem éri el az 5,5 értéket.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16700 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct resea ... Tovább

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16700 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer. Mälardalen University is located on both sides of Lake Mälaren with campuses in Eskilstuna and Västerås. Kevesebb
Västerås , Eskilstuna + 1 Több Kevesebb

Akkreditáció

EFMD Epas Accredited