Tanulmányok English

Az üzleti jogi diplomát fog készíteni, hogy dolgozni a jogi arénában belül az üzleti közösséget. Mint egy terület a tanulmány, üzleti jog nézi, milyen törvényeket és rendeleteket befolyásolják a modern üzleti környezet. A jogi hatásköre a nemzetközi üzleti életben ma szükség van a sikeres üzletfejlesztési más országokban. Ily módon egy üzleti jogi diplomát egy sokoldalú eszköz, felszerelése a hallgatók széles köre számára a szakma és specialitások.

A fejlődő gyakorlati készségek a kulcs

Míg a tanulás a diákok elérni erős gyakorlati készségek és kész lesz elkezdeni dolgozni azonnal. A húsz hetes szakmai gyakorlat akkor elmélyítésére, különböző jogi eljárásban területeken, tanulni fog:

  • előkészíti és megszervezi dokumentumok és szerződések,
  • hogy részt vegyenek a peres és üzleti tárgyalások,
  • hogy egy sor jogi tanácsadást az érintett személyek nemzetközi üzleti életben.

Ön gyakorlati ismereteket és készségeket kell fejleszteni, míg a tanulás, hogyan kell létrehozni nemzetközi gazdasági társaság: a nevezését, előkészítése jogi dokumentumokat, áttekintésével nemzetközi üzleti jogi környezet, amely meghatározza a nemzetközi üzleti piacon, amely elkötelezett a nemzeti és a nemzetközi jog szabályozási, elemzése és értékeli a nemzeti és nemzetközi jogi döntéseket szabályozás az üzleti alanyok tevékenység, érvelő interpretating azok tartalmát, tipikus szabályozása jogi kérdéseket. A vállalkozói szellem, a diákok ISLB szívesen látunk a helyi és a nemzetközi tőke gazdasági társaságok: ügyvédek, végrehajtók, közjegyzők "irodák és egyéb szervezetek Litvániában és a külföldi országokban.

Lehet, hogy kihasználják a mi széles körű társadalmi partnerek hálózata. ISLB szociális partnerek előadásokat, valamint aktívan diákjaink a karrier és a végleges szakmai gyakorlat helyekre, hogy részt vegyen ISLB eseményeket, hogy a vállalkozással és a kreativitás, felügyeli a tanulók, diplomamunka.

A díj és időtakarékos útvonal a második alapképzési diploma Skóciában

A program egy díjat és időtakarékos út keresztül Abertay Dundee Egyetem Skóciában, hogy megszerezzék a második főiskolai diplomát törvények Skóciában.

Az Ön munkalehetőségek

Sok nagyobb vállalkozások lesz a jogi osztály, annak érdekében, hogy figyelemmel kíséri a vállalat és az esetleges jogi problémák merülhetnek fel. Ezek a pozíciók már majdnem minden iparágban, a pénzügyek, a banki, a gyártás, és így tovább. Emiatt, az egyének, üzleti joggal fokú lesz sok lehetőség, mivel nem korlátozódik egyik ipar. Az is lehetséges, hogy a munka jogi társaságok, illetve jogi gyakorlatot. Munka ebben a minőségében lehetővé tenné az egyének dolgozni egy szélesebb körű esetek, talán egy tanácsadó kapacitását is. Bár a verseny a munkahelyek ezen a területen lehet merev, van egyre több pozíciót különösen gazdasági jog, hogy egy ilyen mértékű értékes eszköz.

ISLB diplomások kapnak a Szakmai Bachelor diploma, Amely megfelel a hatodik szint litván képesítések leírása, a hatodik szinten az Európai Képesítési Keretrendszer és az első ciklusban az Európai Felsőoktatási Képesítési Keretrendszer.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus International School of Law and Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
2,800 EUR
évente, a diákok EU, FÁK és Grúzia. A nem EU, FÁK és a grúz diákok: 3500 €.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date