Bachelor Nemzetközi Üzleti Adminisztrációban

Általános információk

Program leírás

ixcuOFÖn született szervező ?, Vannak-e vállalkozói érdekek, nem félnek a felelősségektől és olyan gazdálkodási programot keresel, amely gazdag szakmai lehetőséget biztosít?

Ezután az International Business Administration tökéletes az Ön számára! Kitűnő álláslehetőségek az indonéz és a nemzetközi munkaerőpiacon


Különféle szakirányú lehetőségek

Marketingkommunikáció, E-business, Változás

57698_ScreenShot2017-10-02at11.55.16.png

Karrierlehetőségek

A szakmai ismeretekkel, az irányítási képességekkel és a szervezési tehetséggel biztosíthatja, hogy a szervezetek zökkenőmentesen működjenek, és hogy a szervezeti célok megvalósuljanak. Önnek tanácsot ad a vezetőségnek, vagy magának kell vállalnia a stratégiai vagy taktikai döntéseket, és gondoskodnia kell arról, hogy a dolgozók és a szervezeti egységek jól működjenek együtt, valamint hatékonyan megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat. A Nemzetközi üzleti Menedzsment szakos hallgatók kiváló karrierlehetőségekkel rendelkeznek választott területen, munkát találnak a vállalati szektorokban, tanácsadó cégeknél és nem kormányzati szervezetekben. Edzésed biztosítja azokat az eszközöket, amelyekkel sikeres stratégiai vezetői pozícióba kell szedni. A diploma megszerzése után nyitva álló karrier:

  • Részlegvezető
  • Projekt menedzser
  • Kapcsolattartó
  • Cégtulajdonos
  • A belső szervezet vezetője
  • Üzleti tanácsadó
  • Export menedzser

A szakmai és karrierlehetőségek közé tartozik az Unilever, a Sinar Mas Group, a HSBC Bank PLC, a PT Senayan Trikarya Sempana, a Procter

57697_ScreenShot2017-10-02at11.55.32.png

A programról

A Bali-i campusunkban ugyanazt a tantervet hajtjuk végre, mint amit Hollandiában lévő anya campusunk tanított, ami az NVAO (Holland Flanderi Akkreditációs Szervezet) akkreditált holland főiskolai diplomáját (hivatalosan a Höger Onderwijs (CROHO) Központi Nyilvántartásba bejegyezte). Kapni fog egy Bachelor of Business Administration befejezése után a programot.

A kettős képzési program részeként megkapja a Sarjana Ekonomi-t is, amelyet a partneri egyetemünkön, a STIE (Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Triatma Mulya) és a nemzeti felsőoktatási akkreditációs bizottságon keresztül akkreditált.

A legfontosabb témakörök közé tartozik a Business Economics, üzleti angol, üzleti információs rendszerek, változásmenedzsment, vállalati kommunikáció, kreatív és konceptuális gondolkodás, humán erőforrás menedzsment, jog, vezetés és vezetés, marketing, modern idegen nyelv, szakmai fejlődés, Projekt menedzsment, kutatás és stratégiai menedzsment.

Ezen a területen a négyéves program során szakemberként képzettek lesznek. Tanulni fog az elmélet, valamint fogadja el a gyakorlati feladatokat a nemzeti és nemzetközi vállalkozások, és megtanulják a vázlatok véleményét, rendezvények szervezése, cselekvési tervek tervezése és részt vesznek egy vezetői csapat.

Minden tantárgyat angolul tanítanak a világ minden tájáról érkező előadók. Hasonlóképpen hallgatóink a nemzetiségek keverékét képviselik, és igazi multikulturális tanulmányi környezetet teremtenek.

57696_ScreenShot2017-10-02at11.55.00.png

Első év

Fedezze fel a nemzetközi vállalatokat

Az első év célja, hogy megbízható alapot nyújtson az International Business Administration-ben: rájössz, hogyan működnek az üzleti folyamatok és ismerik a különböző menedzsment stílusokat. Az ügyfeleket és azok identitását, igényeit és követelményeit is jobban megvizsgálja.

Második év

Feljebb lép a szervezetben

A második évedben fokozottan koncentrált és részletesebb tudást fog fejleszteni, az eddig tanult tapasztalatok alapján. Ezt a tudást lefordítod a feladatok elvégzésére és megoldani azokat a problémákat, amelyekkel találkozhatsz menedzserként. Gyakorlati szimulációink, játékaink és vezetői pozíciónk a tréninghelyszínen megkóstolhatják a jövőbeli karrierjét, lehetővé téve, hogy bővítse a szervezet üzleti tevékenységének ismeretét.

Harmadik év

Stratégiai gondolkodás és cselekvés

Ön fokozatosan kidolgoz egy sor menedzsment készség: meg fogja tanulni, hogy működjön stratégiai szinten, és összpontosítani olyan kérdésekre, mint a pénzügy, az emberi erőforrás menedzsment és az ügyfélkapcsolatok. A második félévben két választani *. Az egész évet Hollandia anyakamráján töltjük.

Negyedik év

Végső szakasz

Ahogy készen áll a program befejezésére, részt vesz egy kiterjedt szakmai gyakorlatban, és elvégez egy független végső projektet egy vállalkozásban vagy szervezetben, akár Indonéziában, akár a világ bármely részén. Várható, hogy tanácsot ad az aktuális kérdésekről, és ha Ön és a vállalat jó illeszkedést élvez, akkor a vállalat felajánlja Önnek álláspontját.

57690_57623_study2yearsinBali1yearinNL1onInternship.JPG

Gyakorlati információk

Akkreditált kettős diplomát

  • Bachelor of Business Administration (BBA)
  • Sarjana Ekonomi (SE)
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Our aim is to develop young professionals to become authentic leaders and problem solvers, prepared to take part in multicultural environments and fast changing market places.

Our aim is to develop young professionals to become authentic leaders and problem solvers, prepared to take part in multicultural environments and fast changing market places. Kevesebb