A valós helyzetet a gazdasági és energiaválság az európai mezőgazdasági termelés komoly kihívásokkal kell szembenéznie, hogy hogyan és hol kell termelni egyre igényesebb fogyasztók és a versenypiaci fenntartható módon minden szempontból. A jövő vezetők és tanácsadók az ágazatban szükség van, mint valaha első kézből az innovatív technikák üvegházi és szabadföldi növénytermesztés és készségek a nemzetközi üzleti menedzsment. A diák tanul Aeres UAS Dronten (Hollandia) és a Groupe ESA Angers (Franciaország).

Pályakezdő ez természetesen lesz első kézből a kertészeti gyakorlat Hollandiában, az egyik vezető európai uniós országok a kertészet és a növénynemesítés. Diplomások kapnak betekintést enged a kontrasztok az üzleti kultúra és munkaerkölcs meglévő európai régiók közötti. A tanulmány szakmai kompetenciák azon pozíciók vállalkozások, iparágak, a kormányzati és más nemzeti és nemzetközi intézmények, ahol a növénytermesztés is fontos téma. A szakmai feladatokat, a szakemberek ezekben a pozíciókban a gerincét a tanulmány.

A hozzáadott érték a tanulmányait Franciaországban

A Groupe ESA található Nyugat-Franciaországban, a vezető francia mezőgazdasági és agrár-üzleti régióban. A 2630 diák, Groupe ESA a legnagyobb felsőoktatási intézmény az élettudományok Franciaországban. Ez széles körű programok 10 fő tevékenységi ágazatokban: mezőgazdaság, élelmiszer, tájgazdálkodás, környezetvédelem, kertészet, szőlészet, a kiskereskedelem, kereskedelem, agráripar menedzsment és a város és ország tervezés.

A főbb jellemzői az oktatási tapasztalatot Groupe ESA összpontosító intenzív edzés és a vágy, hogy dolgozzon ki egy vállalkozó szellem, amely szoros kapcsolatban áll az üzleti életben. A folyamatos cseréje és az üzleti életben teszi Groupe ESA hogy felfüggeszti a dal a kihívásokat és a valóság a munkahelyen. Angers egy vibráló város kivételes örökséget, csak 90 percre a párizsi és 60 percre az Atlanti. Mivel a hosszú hagyománya kertészet, Angers ma a legfontosabb központja a növénytermesztés és feldolgozás Európában, nevezetesen magvak. Ez is egy első osztályú gazdasági központja az élelmiszeripar, a bankok és a logisztikai cégek.

Tanulás Hollandiában és Franciaországban a diákok a lehetőséget, hogy felfedezzék más kultúrák és fejleszteni az emberi tulajdonságokat tisztelet, a nyitottság, a tolerancia és a találékonyság.

Kompetenciák

Sikeres diplomások lesz illetékes az alábbi szakterületek:

 • Kutatás, az innováció és a fejlesztés a mezőgazdasági ágazatban
 • Növénytermesztési / horitcultural tanácsadó szolgáltatások
 • Kereskedelmi tevékenység, a nemzeti és nemzetközi
 • Vállalkozás a mezőgazdasági ágazatban
 • A piac fejlődése és marketing stratégiák a mezőgazdasági termékek
 • Nemzeti vagy uniós politikai intézmények

Kettős diplomát

Aeres University of Applied Sciences és a Groupe ESA-hez egy angol nyelvű kétszeres Európa mérnök szak (EED) a diákok a növénytermesztési ágazat számára a sikeres karrier az alábbi szakmai profilok:

 • Kutatás, fejlesztés és innováció a növény / kertészeti termelési ágazat
 • Tanácsadó és tanácsadó
 • Értékesítési és account manager
 • Vállalkozói és üzleti menedzsment

Iratkozz

A sikeres pályázók a 1,5 éves Bachelor tanfolyamokat kell rendelkeznie:

 • Befejezett BTS DUT, HND vagy engedély 2 vagy legalább három év egyetemi tanulmány a mezőgazdaságban vagy egy kapcsolódó téma
 • A minimális pontszám 550 a TOEFL angol teszt, vagy egy hivatalosan elismert hasonlatos IELTS (szint 6.0) vagy IBT (79)
 • Az a képesség, hogy fogalmazzon koherens írásbeli angol, és van egy elképzelés a választott jarea az érdeklődés. Esszéversenyeket része a kiválasztási eljárás
 • Erős motiváció, hogy sikeres legyen az ágazat
 • Csapatszellem, a rugalmas hozzáállás nemzetközi munkakörnyezet
 • Finanszírozás a támogatás formájában vagy ösztöndíjban, vagy magán úton

Minősítés

Sikeres befejezése után ez egyéves program, diplomások kapnak Ingenieur fokú (főiskolai kitüntetéssel fok) és az engedély Professionelle Kertészeti és szántóföldi növénytermesztésben.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Aeres University of Applied Sciences

12 további kurzus Aeres University of Applied Sciences »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
18 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date