Bachelor Music

Zuyd University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Music

Zuyd University of Applied Sciences

Bachelor Music

A Maastricht Konzervatórium nemzetközileg orientált zeneiskola és a Zuyd University of Applied Sciences . Európa központjában található, Belgium, Luxemburg, Németország és Franciaország közelében. Nemzetközi pozíciójának köszönhetően bőséges lehetőségek nyílnak arra, hogy tapasztalatokat szerezzenek fontos nemzeti és nemzetközi szinten.


Jelenleg 448 különböző nemzetiségű 442 diák vesz részt a Maastricht Konzervatóriumban. Három különböző részleg van: a klasszikus zene, a jazz / pop és a zene az oktatásban. A Maastricht Conservatorium mind a Bachelor, mind a Master fokozatokat kínálja.

m


Klasszikus zene

A négyéves alapképzés egy alapvető tantervből áll, amely az alap tanterven (fő) és egy szabadon választható (kisebb) szakirányon alapszik. Az első két évben a fő tanterv (a tanulmány 70% -a) a zeneelmélet, az alapvető repertoár, a hallgató / szolfézs, a zenetörténet és a főbb tárgyhoz kapcsolódó osztályok keverékét tartalmazza, mint például a kamarazene és a zenekari képzés. Ezeket az osztályokat holland és külföldi (vendég) előadók biztosítják.


Dzsessz

A négyéves alapképzési program három összetevőből áll: egy alapvető tantervből, a főiskolai (fő) és a szabadon választható (kisebb) szakosodástól. Az első két évben minden hallgató ugyanazt a tantervet veszi, függetlenül a főbb tárgyaktól. Az alapvető tanterv magában foglalja a teljesítményt, az elrendezést és a kompozíciós feladatokat, a sávoktatást, az alapképzési modulokat, a gyakorlati hallgatói és elméletosztályokat, az alap repertoárt és a főfokú végzettséggel kapcsolatos számos speciális osztályt. A hallgatók továbbá részt vesznek egy átfogó tájékozódási programon, amely segít kiválasztani szakirányukat (jazz vagy popzene).Eszközök és hanganyagok

• Basszusgitár

• Kompozíció

• Nagybőgő

• Dobok

• Gitár

• Zongora

• Szaxofon

• Harsona

• Trombita

• Hangok

Művészeti akadémiák Maastrichtban

A Zuyd Egyetem (Conservatorium Maastricht, Dráma Akadémia, Képzőművészeti Akadémia és Design Akadémia) négy művészeti akadémiája hazai és nemzetközi művészeket és művészeti hallgatókat vonz Maastrichtba. Ezek a művészeti akadémiák sokáig együttműködtek a Maastricht Egyetemmel. Ez az együttmûködés még intenzívebb lesz a jövõben, ami tovább növeli a maastrichti európai oktatási város vonzerejét. Évente Maastricht városa hétmillió látogatót fogad Hollandiából és külföldről.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 12, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
2,060 EUR
évente (EGT) / 7.564 euró (nem EGT)
Locations
Hollandia - Maastricht, Limburg
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 29, 2021
Dates
szept. 2019
Hollandia - Maastricht, Limburg
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 29, 2021