Hivatalos Leírás

mivel a Tanszék mozi és a televízió Isztambulban Şehir University, azt látjuk, hogy a média egy nagy perspektíva, mint a társadalmi és művészeti eszköz formájában, amely a technológiai és ipari. Arra törekszünk, hogy diákjaink végzős és csatlakozz hozzánk, amilyen gyorsan csak lehetséges, a fiatal kollégák a megfelelő tudományos és szakmai eszközök. Törökországban és az ország a régióban, az igény a képzett kommunikációs személyzet napról napra növekszik.

Van egy speciális igény generációk ismerik világ mozi, fejlett vizuális és numerikus műveltség, amelyek rendelkeznek a szellemi mélység és a műszaki ismeretek és a műveletről a nemzeti és nemzetközi mozi és TV iparban. Miután a diploma a mi osztály, nem lesz sok szakemberek, akik szeretnének dolgozni, diákjaink, mint producer, rendező, forgatókönyvíró, kritikus, szövegíró, kurátor, kutató, újságíró, szerkesztő, televízió programozó, az új média szakember és vizuális kommunikációs tervező.

A Department of mozi és a televízió Isztambul Şehir Egyetem kínálunk az oktatás, amely összhangban van a dinamikus és kritikus jellegét médiavilág és hozza súlyt az elméleti, valamint gyakorlati. A kutatási területek a mi egyetemi személyzet tükrözik a tanterv különböző példa nélküli Törökország, beleértve az antropológia, az új média, a kulturális tanulmányok, a szociológia, a modernizáció mozi történelem és esztétika, televízió szociológia.

Tanulmányaik során osztályunkon, a hallgatók tapasztalatokat szerezzenek a stúdiók és műhelyek rendelkeznek a legújabb technológiákat a média és a kommunikáció világa, és a lehetőséget, hogy szorosan ismeri a média szektor megszerzése közben a kritikai megközelítés.

CTV Tanulási eredmények:

 • Diplomások szert kritikai perspektívák és a szükséges készségek megérteni, értelmezni és használni mozgóképek.
 • Pályakezdő lesz képes megérteni a interdiszciplináris jellegét területén mozi és a televízió kapcsolatban szociológia, antropológia, filozófia, történelem, és irodalom, valamint állít ez a fegyelem, mint a tanulmányi, a társadalomtudományokban.
 • Pályakezdő lesz képes elemezni és kritikusan értelmezni területén mozi és a televízió nem csak művészeti formák és szórakoztató, hanem kulturális és társadalmi jelenségek.
 • Pályakezdő lesz képes, hogy értékelje a történelmi fejlődés a mozgóképek nem csak a mainstream történetírás, hanem belül revizionista perspektívák.
 • Pályakezdő lesz képes megkülönböztetni, és hasonlítsa össze különböző felfogások, értelmezések és használata a mozgóképek különböző részein a világ.
 • Pályakezdő lesz képes értékelni, és kritizálják az alapvető elméleti fogalmak és filozófiai megközelítések filmelméleti.
 • Pályakezdő lesz képes olvasni és kritikusan elemezni mozgóképet szövegeket.
 • Pályakezdő lesz képes, hogy értékelje a tömegkommunikáció mint szociológiai és politikai manipulációs eszközök.
 • Pályakezdő lesz képes, hogy egy mély ismerete a történelmi haladás mozgóképen Törökországban, mint más részein a világ.
 • Pályakezdő lesz képes, hogy az elméleti ismereteket elveinek mozi és televíziós produkció a gyakorlattal.
 • Pályakezdő kidolgozza a megfelelő technikai készségek új technológiák alkalmazását a mozi és a televízió.
 • Pályakezdő lesz képes fejleszteni gyakorlati technikai készségek kombinálva az alapvető elméleti fogalmak.
 • Pályakezdő lesz képes közvetlenül hozzájárul a különböző szakaszait a kreatív gondolkodás és a termelés.
 • Pályakezdő lesz képes megérteni és kezelni a dinamika a médiaipar Törökországban.
 • Diplomások kapnak state-of-the-art ismeretek termelő, elosztó és fogyasztási folyamatok a digitális környezetben.
 • Diplomások kapnak kritikus olvasási kezelésének jelenlegi média-termelő egységek, valamint a kihívások körül működő kereskedelmi, nonprofit szervezet, ugyanakkor szolgálja közérdeket.
Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Istanbul Sehir University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date