Hivatalos Leírás

A mobil számítástechnika már terjed nagyon gyorsan formájában a mobil termékek és megoldások, mint például okostelefonok, tabletta, vezeték nélküli infrastruktúra, és a vezeték nélküli adat tervek. Az érdekelt szakemberek, hogy online vagy kategóriájában képzések hasznosítják a mobil számítástechnikai ismeretek és készségek.

Azonban, a fiatal ember talál ilyen tanfolyamok nehezen részesülnek, mint az ilyen képzések igényelnek a résztvevők, hogy kiválóan ismeri és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a különböző területeken, hogy megszilárdítsa a gerincét mobil számítástechnikai, mint a számítástechnika és a programozási nyelvek; Fejlesztés / Test / Operation platformok; Hálózatépítés és vezeték nélküli hálózati rendszerek; Operációs rendszer; Internet Technológiák (pl Web-szerverek és script nyelvek, mint Servletek, JSP, stb), adatközpontok, stb Így szükségessé vált, hogy az Academia vállal szerepe fejlesztésére és a tisztességes egyetemi programok, amelyek középpontjában a mobil számítástechnika.

A felső vezetés a Amman Arab Egyetem rájött, hogy mennyire fontos az, hogy dolgozzon, és felajánl egy tisztességes mobil számítástechnikai alapképzés. Következésképpen Amman Arab Egyetem tekinthető az első egyetem a régió kínál ilyen jellegű programot. Hasonló bármely más témában, egy sor oszlopok azonosítani kell a téma a mobil számítástechnika. Például, projekt menedzsment három pilléren nyugszik; "On-Time", "Meet specifikáció", és a "költségvetésen belül". Következésképpen a projekt akkor tekinthető sikeresnek, ha és csak akkor, ha (i) az elkészült idő egy projekt tervet, (ii) a teljesítéseket és az eredmények megfelelnek az üzleti és műszaki előírásokat, amelyeket meghatározott korai fázisában a projekt, és (iii) a teljes költség nem haladhatja meg a jóváhagyott költségvetést. Hasonlóképpen, a fő pillére a mobil számítástechnikai alapképzés képviselteti megszerzése megfelelő ismeretekkel rendelkezik az alábbi; (I) Software-as-a-Service (SaaS), (ii) Platform-as-a-Service (PaaS), (iii) Az infrastruktúra-as-a-Service (IaaS), és (iv) Adatbázis-mint- a-Service (Daas). Minden, feltételezve, hogy tartozik a Cloud-Computing Umbrella. Amellett, hogy ezek a pillérek, hogy teljesül a mobil számítástechnikai alapképzés, a hallgató már addigra felszerelt megfelelő tudás és tapasztalat hálózati és vezeték nélküli hálózati eszközök, programozási nyelvek, mint a Java és a C ++, adatszerkezetek, operációs rendszerek, Webfejlesztés, Web Tools és technológiák, stb

Ezáltal a Kar Számítástechnikai és Informatikai Kar Ammanban Arab Egyetemen szeretnék venni ezt a lehetőséget, hogy meghívja a magas iskolai végzettséggel és technikai dolgozók a különböző telekommunikációs / hálózatépítési / web szolgáltatók, hogy fontolja meg az egyedülálló mobil számítástechnikai programot.

Látomás

A vezető osztály a régióban nyilvánított diplomások, akik szakosodott fejlesztése, fenntartása, működtetése és irányítása alkalmazásokat a mobil eszközökre.

Küldetés

Készítsünk képzett diplomások terén a mobil számítástechnikai mint egy erőfeszítés kielégíti az igényeket a helyi és regionális munkaerőpiacok alkalmas-e különböztetni projektek; segíteni képes infrastrukturális fejlesztések és előmozdítása a tudásalapú gazdaság; és képes kialakítani és javítja a teljesítményt a helyi szervezetek.

MC Program tanulási célok

Néhány éven belül a diploma megszerzése után az ilyen mértékű, a mobil számítástechnikai diplomások:

  1. Rendelkeznek a szükséges készségek elméleti és alkalmazott tudás terén a mobil számítástechnika.
  2. Van a szakmai kompetenciák, illetve szakmájuk gyakorlásának bizalommal és a regionális versenyképesség másokkal.
  3. Továbbra is az élethosszig tartó tanulás és a szakmai fejlődés közepette a jövőbeli technológiai változások.
  4. Aktív tagjai a csapatmunka a szakmai és etikai felelősség, és tudja, mire van szüksége a közösségnek.

MC Program tanulási eredmények

Tanulói eredmények a tanulók milyen várhatóan tudni és képes megtenni, mire az érettségi. Ezek a változások az ismeretek, készségek és viselkedések, hogy a hallgatók szerezzenek, ahogy haladnak a programon keresztül. A diploma a mobil számítástechnikai program bemutatja: (a) Az tudás alkalmazásának a számítástechnika és a matematika megfelelő program hallgatói eredmények és a fegyelem.

(B) A képesség, hogy elemezze a problémát, és azonosítja és meghatározza a számítástechnikai követelményeket megfelelő megoldást.

(C) megtervezésének képessége, végrehajtása és értékelése a számítógép-alapú rendszer, folyamat, alkatrész, vagy a program kívánt igényeket kielégítő.

(D) A képesség, hogy hatékonyan működjön a csapat, hogy megvalósítja a közös cél érdekében.

(E) a megértése a szakmai, etikai, jogi, társadalmi és biztonsági kérdéseket és feladatokat.

(F) A képesség, hogy hatékonyan kommunikálni a különböző közönség (g) A képesség, hogy elemezze a helyi és globális hatása a számítástechnika az egyének, a szervezetek és a társadalom.

(H) Az elismerés iránti igény és a képesség, hogy vegyenek részt a folyamatos szakmai fejlődés.

(I) Az, hogy képesek a jelenlegi módszerek, készségek és eszközök szükségesek számítási gyakorlat.

(J) Az képesek alkalmazni számítástechnikai algoritmikus és hálózatok elvek modellezés és tervezés a mobil-alapú rendszerek.

(K) képes alkalmazni tervezési és fejlesztési elvek az építési mobil szoftver rendszerek különböző összetettségű.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Amman Arab University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date