Bachelor menedzsment

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor menedzsment

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

A program számos lehetőséget kínál a készségfejlesztés különböző tevékenységi területek relevánsak a mai üzleti környezetben. Ez egy elméleti és gyakorlati megközelítése a fő összetevői a sikeres és hatékony kezelése. Eközben a szerkezete a program felajánlja a legfrissebb fogalmak, módszerek és technikák állnak a vezetésben. Így a diákok a lehetőséget, hogy dolgozzon nagyon fontos képességek és kompetenciák kezelésében cégek a 21. században.

Elemezve a tanterv egyik tapasztalhatja, hogy a program először is tartalmaz, keresztül az alapvető tanfolyamok, általános megközelítést a gazdasági környezet, másrészt ez hoz egy bevezető szempontból a vezetés, és harmadszor is részletezi néhány igen sajátos téma bemutatására különböző és fontos szempontok a műveletek cégek . A diákok fejleszthetik általános és speciális képességek, amely nekik a lehetőséget, hogy végre a vezetői és nem vezetői pozíciókban.

A program összhangban kidolgozott európai és észak-amerikai követelményeket vezetői tanulmányait. Emiatt a diákok lehetőséget folytassák tanulmányaikat, az egyetemi, hanem külföldön is.

Perspektívái jövőbeli munkahelyek

A diplomások képzett különböző munkákat, a vezetői és nem vezetői pozíciókban, a gyártó vagy szolgáltató cégek, közintézmények. Úgy véljük, hogy a kompetenciák és képességek által kifejlesztett résztvevők egybehangzóan a munkaerő-piaci igények és tendenciák.

Lehetséges munkahelyeket

Közgazdász, vezetési tanácsadó, projektmenedzser, humán erőforrás menedzser, Operations Manager, minőségügyi igazgató, Gazdasági Kutató Menedzsment, bankigazgató.

Tandíj

Tandíj Európai Unió Gazdasági Térség és az Európai Svájci Államszövetség polgárok 2500 lej / év.

Árfolyamkockázat Tandíj polgárok tanul a saját Romániában érkező államokat, amelyek nem tagállamai az Európai Unió, az Európai Gazdasági Térség, valamint a Svájci Államszövetség A tandíj 3000 Euro / tanév.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
3,000 EUR
Nem EU-s diákok
Locations
Románia - Cluj-Napoca, Cluj County
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Románia - Cluj-Napoca, Cluj County
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt