Hivatalos Leírás

Okan Egyetem, Az egyik legkiválóbb és előkelő alapítvány egyetemek Törökországban, ad otthont a változatos graduális és posztgraduális hallgatói szervezet 14.000. Jelenleg Okan Egyetem hallgatói 43 különböző országból. A szálloda több mint 138 graduális és posztgraduális programok. Az egyetem eljárása hat kara, két alkalmazott tudományok iskolák és három doktori iskolák. Az egyetem is kínál a különböző két évben társult szakok, amelyek megfelelnek az az igény a szakmai lehetőségeket.

Az új, globális üzleti korszak a határok nélküli üzleti kapcsolatok követel egy sor új műszaki kompetenciák. Okan Egyetem mechatronikai mérnök alapképzésMiután felülvizsgálta programjaikat, gazdag választékát kínálja a koncentráció területeken annak érdekében, hogy megfeleljen az egyedi karrier igényeit diákjaink. A világszínvonalú oktatók a különböző háttérrel nyújt egyensúlyt az elmélet és a gyakorlat végrehajtása során a tananyag.

Mi nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődő "Megtanulni tanulni" készségek diákjaink felkészíti őket azzal a képességgel, hogy versenyképes maradjon a karrierjük. Stratégiai, innovatív, rendszerek és a kritikus gondolkodás rendszerek alapvető összetevői a tanterv, amely széles körű vezetői kompetenciák, valamint a szükséges eszközök, technikák és erőforrások diákjaink sikeresek legyenek a globális világban a mérnöki és a kapcsolódó üzleti. Mechatronikai mérnöki tervezése, számítógép-vezérelt elektromechanikai rendszerek. Meg lehet tekinteni, mint "modern gépészeti tervezés" abban az értelemben, hogy a design a mechanikai rendszert kell elvégezni együtt, hogy az elektromos / elektronikus és számítógépes ellenőrzési szempontokat, amelyek tartalmazzák a teljes rendszert.

Néhány példa a mechatronikai rendszerek a következők: CD vagy DVD-lejátszó; egy számítógépes merevlemez; videomagnót (VCR); a fly-by-wire repülőgépek ellenőrzési rendszer; és blokkolásgátló fékrendszer (ABS). Ezen termékek mindegyike alapvetően mechanikus jellegű, de nem tudna működni anélkül, hogy a szerves tervezés az elektromos és számítógépes rendszerek, amelyek kritikusak a működésük.

A Mechatronikai program Okan Egyetem különbözik jelentősen a Mechanical Engineering program a tanfolyamok, hogy a hallgatók. Fele a második és harmadik évben tanfolyamok a Mechatronikai program által nyújtott Systems Design Engineering és Villamosmérnöki és Informatikai Műszaki osztályok. Ez teszi a Mechatronikai programozni az ideális választás a diákok, akik inkább egy széles interdiszciplináris mérnöki oktatás, amely mégis nagymértékben integrált és fókuszált. A diplomások a program felruházva mély megértése a mechatronika, mint egy mérnöki rendszer egészének. Ezek a diplomások, miután átesett egy kiegészítő és szakirányos képzésre, valószínűleg elfoglalni kulcspozíciókat az iparág hosszú távon.

Szeretnénk, ha a diákokat, hogy fontolja meg Okan Egyetem mechatronikai mérnök alapképzés mint befektetési szerezni a versenyképes szakmai szélén, és élvezze a sikeres karrier az élet. Esti és hétvégi osztályok célja, hogy megkönnyítse időgazdálkodás szakmai élet együtt diplomás képzés.

Várjuk a Nemzetközi Hivatal alkalmazási feltételek.

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus Okan University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
Free
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date