Bachelor Mechanical Engineering

Általános információk

Program leírás

A TJ Smull Műszaki Főiskolán szilárd alapot szerezhet a területen, megismerve az anyagtudományt, a termodinamikát, a folyadékmechanikát, a tervezési folyamatot és még sok más. Lehetősége van arra, hogy specializálódjon egy olyan területen, amelyben szenvedélyes - mint például a fejlett energia, robotika, biogazdálkodás vagy az űrkutatás.

Tudományos programunk szigorú. Várják, hogy keményen dolgozzanak és kihívást kapjanak. De nem kell hangsúlyozni, mert támogató és együttműködő környezetet kínálunk. Professzoraid, mérnöki hallgatók és ONU öregdiákok lesznek a barátok és a családod. Segítenek abban, hogy sikerrel járjon, és nyitva hagyják az ajtót az Ön számára.

A diploma megszerzése után kész lesz arra, hogy a jövőben is legyen, függetlenül attól, hogy tervezi-e a következő generációs gépkocsit, épít egy robotrendszert a gyártó számára, alternatív energia-megoldásokat fejleszt, vagy saját vállalkozást indít!

107037_13.jpg

Javítsd a világot

Gépészmérnöki ismeretei összekeverik a kihívást jelentő tanfolyamokat a valós tanulással. Csapatprojekteken dolgozik, és megoldja a tényleges ügyfelek számára a mérnöki kihívásokat. Nem csak az osztályban elsajátított ismereteket alkalmazza, hanem fejleszti a vezetés, a csapatmunka, a kreativitás és a vállalkozói készség ismereteit is. Ezek a készségek nélkülözhetetlenek minden sikeres gépészmérnök számára.

A végső tanulási környezet

Örülünk, hogy idén ősszel megnyithatjuk a vadonatúj James Lehr Kennedy mérnöki épületet. A 105 000 négyzetláb méretű létesítmény 600 hallgató befogadására képes, és több mint 10.000 négyzetlábnyi nagyszabású projektet és tervezési helyet kínál főkő projektekhez, versenyképes tervezési projektekhez és egyéb közvetlen iparági részvételhez. Ezenkívül rugalmas helyet biztosít, amely különféle projektekhez igazítható, és több mint 2000 négyzetláb méretű kutatólaboratóriumokkal rendelkezik, amelyek önmagukban létezhetnek, vagy nagyobb területekké kombinálhatók nagyobb projektekhez.

Szerezzen nagy hatású előnyt

100% -os arányban büszkélkedhet a diákok számára a co-op foglalkoztatási lehetőségekben, amelyek a junior év második félévében kezdődnek és egy évig folytatódnak. Gépészmérnökeink a Battelle Memorial Institute, a Borg Warner Turbo Systems, az Emerson Climate Technologies, a Honda és más jól ismert cégek munkatársai.

Az elmúlt öt évben gépészmérnöki nagyvállalataink átlagosan 95 százaléka talált teljes munkaidős mérnöki munkát, vagy beiratkozott a végzős iskolába az elvégzését követő hat hónapon belül.

107033_4.jpg

Tanulási eredmények

Program oktatási célkitűzései: A gépipar diplomáival a következőket fogják elérni:

 • Siker a választott szakmában.
 • Elismerés azon képességükért, hogy hatékonyan tudják kommunikálni a különféle közönségekkel, és különféle háttérrel rendelkező emberekkel tudnak együttműködni.
 • Tisztelettel tartsa odaadó, hozzáértő és etikus módon.
 • Szakmai fejlődés folyamatos tanulmányokon keresztül.

Diákok eredményei: A diploma megszerzéséig a gépipar szakirányú hallgatói:

 • Képes azonosítani, megfogalmazni és megoldani a komplex mérnöki problémákat a mérnöki, tudományos és matematikai alapelvek alkalmazásával
 • Képesség a mérnöki tervezés alkalmazására olyan megoldások előállítására, amelyek megfelelnek a meghatározott igényeknek, figyelembe véve a közegészségügyet, a biztonságot és a jólétet, valamint a globális, kulturális, társadalmi, környezeti és gazdasági tényezőket
 • Hatékony kommunikáció egy sor közönséggel
 • Képesség felismerni az etikai és szakmai felelősségeket a mérnöki helyzetekben és megalapozott döntéseket hozni, figyelembe véve a mérnöki megoldások globális, gazdasági, környezeti és társadalmi kontextusban bekövetkező hatásait.
 • Az a képesség, hogy hatékonyan működjön egy olyan csapatban, amelynek tagjai együttesen vezetnek, együttműködő és befogadó környezetet teremtenek, célokat tűznek ki, feladatokat terveznek és teljesítik a kitűzött célokat
 • Képesség megfelelő kísérletek kidolgozására és lefolytatására, adatok elemzésére és értelmezésére, valamint mérnöki megfontolások felhasználására következtetések levonására
 • Az a képesség, hogy szükség szerint új ismereteket szerezzen és alkalmazzon, megfelelő tanulási stratégiák alkalmazásával.

Akkreditáció: A gépészmérnöki diplomát (BSME) az ABET Mérnöki Akkreditációs Bizottsága akkreditálta.

107032_3.jpg

Diákszervezetek

A Mérnöki Főiskolán számos aktív és díjnyertes hallgatói szervezet működik. A csoportok közül egy vagy többben való részvétel révén lehetősége nyílik a hálózatépítésre, vezetővé válni, élethosszig tartó barátokra, ismereteket szerezni a választott szakmáról, önkéntességről, utazásokra regionális és nemzeti konferenciákon stb.

Autómérnökök Társasága (SAE)

Ez a szakmai szervezet világszerte több mint 90 000 taggal rendelkezik, akik információcserét folytatnak és ötleteket cserélnek a mobilitási rendszerek fejlesztésének előmozdítására. A SAE egyablakos információforrás a szárazföldön vagy tengeren, levegőben vagy űrben használt önjáró járművekkel kapcsolatos legfrissebb információk és szakértelem számára. A SAE házigazdája a Baja SAE és a SAE Aero Design versenyek.

Nők Mérnökök Társasága (SWE)

Ez a szakmai szervezet nyitott olyan férfi és női mérnökök előtt, akik elkötelezték magukat amellett, hogy tudatosítsák a további női mérnökök szükségességét, és ösztönözzék a fiatal nőket, hogy fontolják meg a mérnöki szakon való fokozódást. ONU fejezete támogatást nyújt a női hallgatók számára, és társadalmi tevékenységeket nyújt.

Phi Sigma Rho

Ez a csoport a nők társadalmi testvére a műszaki vagy a műszaki technológia területén. A nővérek fejlesztették ki a személyes integritás legmagasabb színvonalát, törekednek az akadémiai kiválóságra és barátságokat alakítanak ki, amelyek egész életen át tartanak.

Tau Beta Pi

Ez a nemzeti tiszteletbeli mérnöki szövetség azoknak a fiataloknak szól, akik osztályuk felső 12,5 százaléka és az idősebbek, akik osztályuk felső 20 százalékában vannak.

Az Ohio Northern (ION) újítói

Ez az új csoport innovatív hallgatóknak szól, akik érdeklődnek a fizikai tér és a formatervezés iránt. A csoport a fizikai környezet javítására összpontosít, amelyben a hallgatók az egyetemen tanulnak.

Közös Műszaki Tanács (JEC)

Ez a csoport a Mérnöki Főiskola tanulmányi testületét képviseli. A tagok szorosan együttműködnek a Műszaki Főiskola dékánjával, a karral és a hallgatói szervezetekkel. Célja, hogy fokozza az együttműködést és a kommunikációt minden csoport között.

Amerikai Gépészmérnöki Társaság

Az Amerikai Gépészmérnökök Társasága (ASME) lehetővé teszi az együttműködést, a tudásmegosztást, a karrier-gazdagítást és a készségek fejlesztését az összes mérnöki tudományágban, azzal a céllal, hogy segítse a globális mérnöki közösséget az élet és a megélhetés javát szolgáló megoldások kidolgozásában.

Amerikai Repülési és Űrhajózási Intézet

Az Amerikai Repülési és Űrhajózási Intézet (AIAA) a repülés és űrkutatás területén szakosodott társaság. ONU egyetemi egyetemi fejezete számos lehetőséget kínál a hallgatóknak, ideértve a versenyt a SAE Aero Design versenyen, ahol a hallgatók rádióvezérelt repülőgépet terveznek, építnek és repülnek más egyetemek ellen országszerte.

Theta Tau

Theta Tau a legrégibb, legnagyobb és legfontosabb testvériség a mérnökök számára. ONU fejezete segít a tagoknak a magas szintű professzionalizmus fejlesztésében és fenntartásában, miközben tartós barátságokat alakítanak ki. Minden mérnöki nagyvállalkozót ösztönözni kell a csatlakozásra.

Tanterv

128 hitelórára lesz szüksége a Gépészmérnöki Bachelor (BSME) megszerzéséhez. Javasoljuk, hogy a választható óráit vegye igénybe az Ön által választott kiskorú vagy olyan koncentráció elérésére, amely megfelel az Ön érdekeinek és szenvedélyeinek.

107027_106848_11.jpg

Gondolj a sikerre

Jennifer Smith BSME '12

„Az ONU már a kezdetektől alaposan felkészített a valós mérnöki munkákra és a remek karrierre. A professzorok szenvedélyesen foglalkoznak szakmájukkal, és kiemelt fontosságúnak tartják a hallgatók oktatását olyan kutatási programok felett, amelyek gyakran elvonják a nagyobb egyetemeket az egyetemi oktatásból. A tanterv erős és folyamatosan alkalmazkodik az ipar fejlődő igényeinek kielégítéséhez. Óriási mennyiségű mérnöki tanórát és külső lehetőséget kínálnak az északi oktatás továbbfejlesztésére. ”

Jennifer Smith, aki 2012-ben kapta meg a BSME-t, „állandó mozgásban” volt, mint ONU hallgató. Ő játszott változatos softball és klub foci. Az ONU Recycles elnöke volt, és az amerikai Gépészmérnöki Társaság tisztje volt. Az ONU Human Powered Vehicle Challenge csapatához csatlakozott, és az Indy 500 pályán lépett fel a csapat létrehozásában. A Marathon Petroleum és az Emerson Climate Technology munkatársai is részt vettek. Ma egy kutató a Batelle Energy Systems részlegében, Ohioban. Fejleszti az alternatív és hagyományos energiaágazat technológiáit - beleértve a pirolízis-reaktort is, amely a biomasszát (például faforgácsot) bio-olajgá alakítja át.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Tovább

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Kevesebb