A Math program Muskingum Egyetem úgy tervezték, hogy ábrázolja a matematika, mint egy univerzális nyelv kreatív és kritikus gondolkodás és igényeinek kielégítésére, akik kívánnak tanítani, hogy nem diplomás munka a matematika, valamint a szakmai pályára, amely nagyban támaszkodnak fel a matematikát.

Diák lehetőségek

kutatás

Az elsődleges lehetőséget hallgatói kutatások matematikai 495: matematika szeminárium. Ezen felül a diákok néha a munka egy-az-egyben a oktatók irányított tanulmány helyzetekben a kutatási témák.

Honoraries

Tanuló diákok matematika Muskingum lehetősége van arra, hogy csatlakozzon az Ohio Zeta fejezete Kappa Epsilon Mu Matematika tiszteletbeli. KME egy speciális becsület társadalom fejezetek a főiskolákon és egyetemeken, amely komoly előrelépést matematika programot. A fejezetek "tagjai közül választják ki a diákoknak a matematika és a szorosan kapcsolódó területeken, akik elérik a tudományos különbséget. Mintegy hatvan ezer diák indult, mivel KME 1930-ban alapították.

Foglalkoztatás

Matematika tanszék oktatói foglalkoztatnak tanulókat a munka, mint oktatók és segítse professzorok osztályozás. Szakmai tevékenység

Muskingum Egyetem Matematikai szakok vehetnek részt:

  • Az éves ECC (East Coast Colleges konzorcium) Matematika Verseny
  • Biennálé KME nemzeti egyezmények és más regionális konferenciák kapcsolatos Matematika és Számítástudomány

A diploma megszerzése után

Karrier lehetőségei Math Majors

A többség a mi matematika szakon vált a középiskolai tanárok a régióban. Más diákok is talált munkát a biztosítási, banki, mérnöki és építési területeken. Egyetemi programok

Legutóbbi Math diplomás beiratkozott a következő doktori iskolák:

  • Az Ohio State University
  • University of Michigan
  • Miami Egyetem
  • University of Pittsburgh
  • Central Florida State University
Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus Muskingum University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019