Hivatalos Leírás

bachelor matematika

Összegyűjteni és értelmezni az adatokat egy kormányzati hivatal vagy a kutatási és fejlesztési részleg. Kezeli a pénzügyeit nagyvállalat. Legyél egy tanár vagy egy főiskolai tanár, és csepegtetni a diákok egy szenvedélyes tanulási, számok és analitikus gondolkodás. A matematika alapjait sokféle karrier. Mint a matematika szakos BVU, akkor hozzáférhet a különböző kihívásokkal teli pályán, amely lehetővé teszi, hogy élesíteni a analitikus és problémamegoldó készség, és jobban megértsék a világot kvantitatív folyamatok.

A matematika program BVU ösztönzi az együttműködést és ismeretek alkalmazását. Ennek része a tanulmányok, akkor ki lesznek téve a szigorú tanfolyam, elvégzi a matematikai kutatások, és működjenek együtt a szakértői kar, akik elkötelezettek a tanári és hallgatói sikert. Matematika a diákok még finomítani tudásukat, ha részt vesz áhított nyári szakmai, a főbb kutatási intézmények. Tanul matematikát BVU az Ön számára versenyelőnyt számos területen. Matematika mértékben is kapsz egy szilárd alapot a további vizsgálatot a matematika vagy a különböző más tudományágak.

Berendezések

Az Estelle Siebens Science Center egy 70.000 négyzetméteres épületben 18 laboratóriumok és három kutatási terület. Mint a matematika diák, akkor a rendszeres hozzáférést a matematika Lab. A labor - melyet kifejezetten a BVU matematika karán - háromféle falai szinte a padlótól a mennyezetig érő tábla, és egy ideális hely az együttműködés, problémamegoldás és a munka meg tételei.

9 további kurzus Buena Vista University (BVU) »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019