Bachelor marketing

Effat University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor marketing

Effat University

"Az elképzelés a Marketing program célja, hogy fenntartsa és erősítse pozícióját mint a világ egyik vezető kar a marketing területén, a Szaúd-Arábiai Királyság."

Küldetés

"A misszió a Marketing program célja, hogy olyan oktatást biztosítani a marketing, amely megfelel a magas minőségi követelményeknek a diplomások, lényeges, hogy a szaúdi üzleti környezet, és a hallgatók a szükséges ismeretek, készségek, attitűdök, és etikai orientáció hozzájárulni és játszani értelmes szerepeket a szaúdi társadalomban. "

Áttekintés

A Bachelor of Science in Marketing (alapképzés Marketing) diplomát nyújt mélyreható tanulmányt a marketing. Marketing a gerincét minden vállalkozás, mint a cél olyan üzleti haszonra tegyenek szert, és ez csak akkor lehetséges, a vevői elégedettség (belső és külső), amely az alapvető kompetencia minden forgalmazója. A marketing program a College of Business, Effat Egyetem kifejlesztett szem előtt tartva a marketing trendeket, az etika és az erkölcs elvei a Közel-Keleten általános és Szaúd-Arábia, különösen. A marketing program középpontjában a kapcsolatot a szervezetek és ügyfeleik. Ez segít a diákok, hogy dolgozzon ki egy jobb megértése, hogyan kell előállítani meggyőző kommunikáció, és ez ad egy tágabb perspektívát szempontjait marketing kommunikáció. Egyes tanfolyamok a marketing program a diákok lehetőséget, hogy dolgozni valós projektek és helyzeteket együttműködésben a helyi és nemzetközi vállalatok, valamint a Munkaügyi Minisztérium szolgálati learning kezdeményezést.

Állásajánlatok

A marketing program a College of Business, Effat Egyetem élvezi a helyzetben van, hogy többek között a nagyon sikeres programok tekintetében végzős foglalkoztathatóság közel 94%-a diplomás dolgozik a specializáció a különböző hazai és nemzetközi szervezet Szaúd-Arábiában, függetlenül azok nemzetiségek. Végzett hallgatók a B.Sc a marketing lesz elég felkészültek, hogy vegye fel a legkülönbözőbb munkahelyekre, beleértve (de nem kizárólagosan):

  • Marketing Manager / Executive / Assistant
  • Sales Manager / Executive / Assistant
  • Reklám menedzser / Executive / Assistant
  • PR menedzser / Executive / Assistant
  • Media Planning menedzser / Executive / Assistant
  • Stratégiai tervezés menedzser / Executive / Assistant
  • Posztgraduális tanulmányokat MKT és a kapcsolódó területeken.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Szaúd-Arábia - Jeddah, Makkah Province
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Szaúd-Arábia - Jeddah, Makkah Province
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt