Bachelor Marketing menedzsment

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A Marketing menedzsment egy széles, négyéves alapképzési program. Felkészíti Önt, hogy reagáljon az ügyfelek igényeire nemzetközi környezetben, olyan témák felajánlásával, mint a piackutatás, a marketingjog, a fogyasztói magatartás és az e-marketing. A Mini Company nevű projektben saját céget is alapít. Ebben a projektben különböző pozíciókban fog dolgozni egy valódi vállalatnál. A jó marketinges nagyszerű hálózatépítő. Ezért fogsz sok csoportos feladatot elvégezni a tanfolyam alatt. Végül a tulajdonságaidról szól, így a vizsgákon egyedileg tesztelik. Marketingmenedzsment hallgatóként fokozatosan átalakul marketingszakértővé, aki tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi környezetben végzett munkában. A tanulmányi program két gyakorlatot tartalmaz, amelyeket Hollandiában vagy külföldön teljesíthet. További nemzetközi tapasztalatokat szerezhet campusunkon, ahol sok hallgatóval találkozik több mint 50 országból!

66510_ScreenShot2017-12-13at4.26.18PM.png

Tanulmányi edző

A személyes fejlődésünk kulcsfontosságú számunkra. Ezért minden diáknak van tanulmányi karrierje. Együtt tanulmányozza a tanulmányi eredményeket és az esetleges problémákat, függetlenül attól, hogy személyes vagy tanulmányi jellegűek-e. A szakmai gyakorlat és a diploma megszerzése során egy előadó irányítja Önt. Ő segíthet a feladata, a feladatai vagy az értekezés megírásával kapcsolatos kérdésekben.

Mi szándékosan úgy döntöttünk, hogy a kis előadások helyett kisebb osztályokon tanítanak minket, mert személyesen szeretnénk tudni. Előadónk és tanulmányi karrierjeink elsősorban a Fontys-ban töltött idő alatt a lehető legjobb időt szeretnék Önt támogatni.

gyakorlat

A harmadik és a negyedik tanévben gyakornoki állást végez. Ön maga is kiválaszthatja a vállalatot, de felsoroljuk azokat a cégeket is, amelyekkel dolgozunk. Gyakorlati lehet Hollandiában vagy külföldön. A választás rajtad múlik.

Mindkét szakmai gyakorlatnál megoldást talál a cégen belül. Megtapasztaljátok, milyen érzés a bachelor-szintű pozícióban dolgozni. Időközben felépíti szakmai hálózatát. Nem ritkán a szakmai gyakorlathoz vezet. Mindkét gyakornoki időszak alatt egy előadó támogatja Önt. Beállítja a tanulmányait a Fontys-ban egy bachelor-értekezéssel.

Számos olyan gyakornoki társaság működik, ahol marketingmenedzsment hallgatóink dolgoztak: Philips, Vodafone, BMW, Tesla, KPN, Océ-Canon, T-Mobile és még sokan mások. Ezek közül néhány a legismertebbek közül. Sok hallgató végzett gyakorlatot kis- és középvállalkozásokban.

Hogyan kell felkészülni?

A külföldi tanulmányok nagy lépés. Sok diák számára ez az első alkalom, hogy egyedül élnek. Hirtelen főznie kell magának, élelmiszert kell vásárolnia, bankszámlát kell nyitnia, stb. Emellett állandóan angolul kell beszélnie. Ezért elengedhetetlen, hogy jól felkészült legyen, amikor a Fontysnál indul. Minden hallgatónak legalább IELTS 6.0 vagy TOEFL 550 szintű angol nyelvtudással kell rendelkeznie, de az irodalom és az elmélet teljes megértéséhez tanácsolni kell angol nyelvtudását. Számos előkészítő tanfolyam létezik az angol nyelv emeléséhez.

A helyes tanulmányi mentalitás és motiváció mellett úgy véljük, hogy minden diák, aki a Fontys-ban indul, végzős lehet.

Szakmai szempontból

Napjainkban a vállalkozások nem tudnak túlélni erős marketing nélkül. Az ügyes és kreatív marketing kampányok révén a vállalatok kommunikálnak a célcsoportokkal. Mint sokoldalú marketingszakember, gyakorlatilag bármely cégnél dolgozhat.

A marketing területe nagyon széles, ami tükrözi a marketingesek különböző funkcióit. Művészeti vezető, közösségi média-menedzser, értékesítési vezető vagy piackutató, ezek mind példák a marketing területén végzett munkákra. Egy dolog biztos; marketing menedzsment szakon végzettként komoly alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy bármely vállalatban marketingesként dolgozzon. Elemezheti a célcsoportokat, és megtanulta, hogyan kell marketing- és kommunikációs koncepciókat kidolgozni. Ön szakember a marketingtervek megírásában és a vállalatok elemzésében.

A két szakmai gyakorlattal, a saját Mini Company-ban szerzett tapasztalataival és a nemzetközi vállalkozásokkal kapcsolatos ismereteivel a világ minden táján értékes eszköznek számít.

Természetesen saját cégét is létrehozhatja, és vállalkozói tevékenységként kezdheti meg, mint vezérigazgató.

Felvételi követelmények

A leendő bachelor hallgatójaként Önnek rendelkeznie kell a középiskolai végzettséggel, amely megfelel a holland szabványoknak. A Fontys University of Applied Sciences beiratkozása esetén a hallgatóknak felsőfokú végzettséggel kell rendelkezniük középfokú középiskolai diploma oklevéllel, jó eredménnyel. Ez azt jelenti, hogy:

  • A holland hallgatók számára: VWO-, HAVO- vagy MBO-diploma
  • A német diákok számára: Fachabitur vagy Abitur (Fachhochschulreife vagy Allgemeine Hochschulreife)
  • Más nemzetiségű diákok: középiskolai diploma / GCE vagy azzal egyenértékű, pl. A brit GCE A-szint vagy GCSE A, B vagy C, nemzetközi érettségi, francia érettségi vagy amerikai középiskola (top stream vagy plusz egyéves főiskola)

Az oklevelén kívül kérjük, mellékeljen további tudományos képesítést, ha rendelkezésre áll (különösen a matematika és a gazdaság területén). Pl. További tanfolyamok, workshopok, projektek, versenyeken való részvétel.

Ez a program német nyelven is elérhető.

A februári bevitel csak a német folyóra vonatkozik. Az angol adatfolyam csak szeptemberben indul. A német folyam szeptemberben és februárban is elindul.

66509_ScreenShot2017-12-13at4.26.27PM.png

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands.

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands. Kevesebb
Eindhoven , Tilburg , Venlo + 2 Több Kevesebb