Hivatalos Leírás

Marketing és Média Art új, közös tanulmányi program az angol, valamint a Nemzetközi University College of Bulgaria (a továbbiakban - IUC). A cél a közös tanulmányi program Marketing és Média Art (A továbbiakban: - közös program, tanulmányi program), hogy a vonat a kreatív és innovatív szakemberek, hogy megfeleljen a követelményeknek a dinamikus és a globális munkaerőpiac és a kommunikáció megteremtése az ipar és a marketing szakemberek, akik képesek gyakorlatilag megvalósítani saját művészeti, média és üzleti projektek, vagy projektek, amelyeket mások által készített, a dolgozó egyénileg és csapatban.

Az újonnan felszerelt audiovizuális stúdió, egy csoport diák képes lesz létrehozni a média termékek elvégzése révén teljes körű funkciók egyidejűleg, a megosztási funkciók egymással és alkalmazása a tudás által biztosított előadók során az elméleti előadások.

Az audiovizuális stúdió használható ugyanabban az időben: 3 video szereplők, video telepítő a kormánynál, hang üzemeltető, látványtervező, video rendező, forgatókönyvíró, stúdió művész és 2-3 sminkesek. Ez csak az egyik csoport a projekt. A műszaki alapja az alkotóműhely lehetővé teszi, hogy végezzen projektek legalább 4 irányban - TV termelés filmezés, promóciós termelési forgatás, a termelés a fotó és audio termékek.

Kompetenciák

  • Lesz ismeretek média kommunikációs és esztétikai formákat, és képes lesz arra, hogy elemezze és értékelje azokat
  • Lesz értsék a vállalkozások, a piacgazdaság, marketing ismeretek és a szakmai etika
  • Akkor javulni fog az idegen nyelvek használatának szakmai tevékenységet
  • Ön képes lesz arra, hogy végezze el a kutatás és alkalmazza annak eredményei
  • Ön képes lesz arra, hogy hozzon létre, kezelheti - megtervezni, megszervezni és végrehajtani a projekt tevékenységeinek kommunikációs és kreatív iparágak
  • Ön képes lesz arra, hogy megfelelően alkalmazzák a technika, a technológia és a biztonsági előírások a médiaiparban
  • Ön képes lesz arra, hogy dolgozzon, és bemutatja a fogalom a média projektek egyénileg vagy csapatban, és a design kommunikációs tárgyak, valamint szert egyéb szükséges szakmai kompetenciákat.

Gyakorlat

A hallgatók képesek lesznek elvégezni a gyakorlati munkát a marketing és PR osztályok szervezetek Litvániában, Bulgáriában vagy bármely más uniós országban, valamint az üzleti vállalkozások és szervezetek terén a média, a kommunikáció és a kreatív iparágak.

Nemzetközi diplomák

IUC van tapasztalata elkészítéséhez magasan képzett szakemberek együtt a felsőoktatási intézmény az Egyesült Királyságban (Cardiffi Egyetem), Saint Etienne üzleti iskola Franciaországban (Ecole Supérieure de Commerce de Saint-Etienne) és Stenden Egyetem Hollandiában. Ezzel együtt a partnerekkel, IUC bocsát kettős végzettséget terén a turizmus, a nemzetközi üzleti, üzleti információs rendszerek, üzleti és menedzsment.

Karrier

Kitöltésével a közös tanulmányi program Marketing és Média Art , Diplomások képesek lesznek dolgozni, mint értékesítési, marketing és PR szakemberek, akik tervezik, előkészíti, koordinálja és felügyeli a tájékoztatást szolgáló programok előmozdítása érdekében a szervezetek, termékek és szolgáltatások, valamint képviselje cégek, hogy eladja a különböző műszaki, ipari, orvosi , gyógyszerészeti és ITR termékeket és szolgáltatásokat. Közös program diplomások lesz kész részt médiaművészeti gyakorlat és indítására és vezetésére kreatív multimédiás projekteket.

Közös program diplomások lehet beiratkozni a mester szak kitöltésével további tanulmányok és követelményeinek megfelelő egyetemen. Közelgő posztgraduális tanulmányi programokat Litvánia - Marketing és Üzleti Menedzsment Vilnius University (a mester fokozatot marketing nyújtják), Marketing és Nemzetközi Kereskedelmi Vytautas Magnus Egyetem (a mester fokozatot marketing nyújtják), Marketing Klaipeda University (mesterképzésre a marketing nyújtják).

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus International School of Law and Business »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
2,800 EUR
évente, a diákok EU, FÁK és Grúzia. A nem EU, FÁK és a grúz diákok: 3500 €.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date