MENEDZSMENT SZERVEZET

Mit fogok tanulni?

A diákok tanulmányi közgazdasági, szervezési elmélet, marketing, emberi erőforrás menedzsment, jog, vállalatirányítás, a kockázatkezelés, a stratégiai menedzsment, ingatlan gazdaság és a tulajdon, minőség menedzsment, termelésirányítás; sajátítsák el a módszerek a pénzügyi és a vezetői számvitel és a pénzügyi elemzés, üzleti tervezés; mennek keresztül egy sor tréningek csapatépítés, vezetés, képzés kreatív irányítás és az üzleti kommunikációs technológia.

Ebből a célból az új képzési formák végre: a képzés, üzleti szimulációk, esettanulmányok, legújabb szoftver, „Business English” Maximális »», «Project Expert 7.0» és mások. Az akvizíció a gyakorlati készségek végezzük a gyakorlat során a vezető a régió vállalkozásai és a régióban.

A diákok és a diplomások az osztály a lehetőséget, hogy a bennük rejlő lehetőségek terén a menedzsment, hogy nyissa meg az üzleti együttműködésben az üzleti inkubátor. Pályakezdő osztály - versenyképes szakemberek alapos ismerete terén a közgazdaságtan és menedzsment, amely a minisztérium továbbra is kölcsönösen előnyös együttműködést.

Kihez tudok dolgozni?

Pályakezdő működhet ipari vállalkozások, a kereskedelmi bankok, a kisvállalkozások, kormányzati szervek és a helyi kormányzat.

Program oktatási nyelve:
Orosz

14 további kurzus Saratov Socio-Economic Institute »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint