Bachelor Management: kezelése szervezet

Általános információk

Program leírás

MENEDZSMENT SZERVEZET

Mit fogok tanulni?

A diákok tanulmányi közgazdasági, szervezési elmélet, marketing, emberi erőforrás menedzsment, jog, vállalatirányítás, a kockázatkezelés, a stratégiai menedzsment, ingatlan gazdaság és a tulajdon, minőség menedzsment, termelésirányítás; sajátítsák el a módszerek a pénzügyi és a vezetői számvitel és a pénzügyi elemzés, üzleti tervezés; mennek keresztül egy sor tréningek csapatépítés, vezetés, képzés kreatív irányítás és az üzleti kommunikációs technológia.

Ebből a célból az új képzési formák végre: a képzés, üzleti szimulációk, esettanulmányok, legújabb szoftver, „Business English” Maximális »», «Project Expert 7.0» és mások. Az akvizíció a gyakorlati készségek végezzük a gyakorlat során a vezető a régió vállalkozásai és a régióban.

A diákok és a diplomások az osztály a lehetőséget, hogy a bennük rejlő lehetőségek terén a menedzsment, hogy nyissa meg az üzleti együttműködésben az üzleti inkubátor. Pályakezdő osztály - versenyképes szakemberek alapos ismerete terén a közgazdaságtan és menedzsment, amely a minisztérium továbbra is kölcsönösen előnyös együttműködést.

Kihez tudok dolgozni?

Pályakezdő működhet ipari vállalkozások, a kereskedelmi bankok, a kisvállalkozások, kormányzati szervek és a helyi kormányzat.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. The process of unification of federal and regional ... Tovább

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. The process of unification of federal and regional universities with further subsequent addition of the Saratov Institute of the Russian Trade and Economic University had ended in 2014. Kevesebb