Bachelor mérnökképzés

Ohio Northern University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor mérnökképzés

Ohio Northern University

INSPIRE következő generációjának

A mérnökképzés fő az első a maga nemében Ohio, és az egyik első a nemzet. A program elkészíti Önnek, hogy egy engedéllyel rendelkező másodlagos matematika tanár, hanem egy speciális mérnöki szempontból. Majd kap egy szilárd alapot a mérnöki, matematikai és az oktatás. Majd hogy alapvető műszaki tanfolyamok, majd szélesíteni a mérnöki tudás révén öt műszaki választani a területeket.

A tudományos program szigorú. Remélik, hogy keményen dolgozni, és lehet megtámadni. De nincs szükség a stressz, mert kínálunk egy támogató és együttműködő környezetet. A professzorok, fiú mérnök hallgatók és öregdiákok ONU lesz a barátok és a család. Ezek segítségével sikerül és nyitott ajtók az Ön számára.

A mérnökképzés program ötvözi kihívást tanfolyam a valós tanulás. Majd dolgozni csapat projektek és megoldani műszaki kihívások. Majd kimegy a közösség és az iskolákban, hogy a gyermekekkel, és bevezeti őket a mérnöki szórakoztató, gyakorlati projektek tervezésében és fejlesztésében. Majd megtanulják, hogyan kell hatékonyan kommunikálni az összes korosztály és tervezési projektek, óratervek és tantervek. Ezek a képességek elengedhetetlenek minden sikeres tanár.

Érettségi után, akkor lesz nagykövet a mérnöki szakma - készen áll, hogy pozitív hatással van a fiatalokra és megváltoztatni a világot!

LEHETŐSÉG bővelkedik

Tanítási napon, FUN NAP

Helyi iskolások azt állítják, hogy ez a legjobb nap az egész tanévben. És akkor segítsen megtervezni meg! A STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) Academy vidám nap interaktív mérnöki projektek. Az iskolások - vezérlik ONU mérnök hallgatók - csinálom, jó dolog, mint épület elemeket citrom és tervezése teherviselő szerkezeteket egy pakli kártya. Mint egy mérnöki oktatás nagy, akkor vezető szerepet tölt be a STEM Akadémia - tervezése tantervek és több tucat gyakorlati tevékenységek, hogy negyedikes, ötödikes és hatodikos izgatott mérnöki.

ASEE fejezet

ONU megkezdte az első - és egyetlen - egyetemi fejezete az American Society for Engineering Education (ASEE). E csoport tagjai szponzor meghívott előadók, részt vesz a regionális és országos konferenciák, fogadó szórakoztató társadalmi tevékenységek, és részt vesznek a STEM megkereső programok.

SZERINTEM SIKER

Tyler Hertenstein BS '15

"A legjobb szempont mérnöki képzésben végzett sokféleségét. Vettem mechanikai, elektromos és mélyépítési, valamint számítógép-tudományi tananyag TELJES négyéves VALAMINT matematika és oktatási osztályok. IT megtanított, hogy egy erős felnőtt tanuló, aki képes mester egy új témát egy rövid időre. A rendelet azt is nekem a lehetőséget, hogy folytassa a sokféle karrier. "Tyler Hertenstein diplomázott a Bachelor of Science in mérnöki oktatás tavasszal 2015 és elfogadtam egy állást, mint egy mérnöki technológia tanára Kellemes helyi Gimnáziumban Marion, Ohio. Míg ONU, segített megtervezni a STEM Akadémia, utazott a Dominikai Köztársaság megjeleníthető helyi tanárok, hogyan lehet integrálni a mérnöki óráikba, és egy nyáron át Olin College Massachusetts dolgozik egy kutatási projekt mérnöki diákok szerte az országban . Ő is diák-tanított Allen East High School Lima, Ohio, és internálták webes alkalmazások fejlesztése a függőleges betájoló megoldások Findlay, Ohio.

EREDMÉNYEK ÉS TANFOLYAMOK

SZILÁRD EREDMÉNYEK

 • A matematika oktatás összetevője mérnöki oktatási program által akkreditált Nemzeti Tanács Akkreditációs tanárképzés (NCATE).
 • ONU oktatás a diákok elérték a 100 százalékos áthaladás mértéke az elmúlt öt évben a tanár engedélyeztetést vizsga.
 • 100 százalékos mérnökképzés kiadók találtam teljes munkaidős állást, vagy beiratkozott doktori iskolában hat hónapon belül az érettségi.

TANFOLYAMOK

Szükséged lesz 128 óra hitel, hogy elnyerjük a Bachelor of Science (BS) a mérnöki oktatás. Azt javasoljuk, hogy használja a választható órát, hogy folytassa tanfolyamokat, vagy egy kisebb, amelyek összehangolják az Ön érdekeit és szenvedélyek.

Íme néhány kurzus akkor viszem, mint egy mérnöki oktatás fő:

 • Számítás
 • Fizika
 • Kommunikáció az osztályteremben
 • elektromos áramkörök
 • számítógépes alkalmazások
 • Fejlesztési Across az élettartam
 • Oktatási Pszichológia
 • rendkívüli tanulók
 • Tanterv és értékelés
 • Integrált matematika módszerei
 • Tanuló tanítási
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Columbus, Ohio
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Columbus, Ohio
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt