Engineering Science egy modern, multidiszciplináris műszaki program célja, hogy áthidalja a szakadékot a tudományos felfedezés és a termelés az új technológiák. Kombinálásával széles alapra mérnöki, matematikai, természettudományi és bölcsész gyakorlati tapasztalattal tervezése, végrehajtása és jelentéstétel valós projektek, mérnöki diplomát Science kiválóan alkalmas lesz, hogy megfeleljen a gyorsan változó igények és lehetőségek a mérnöki és tudománnyal kapcsolatos karrier területén.

Akkreditációs

ABETThe Engineering Science program által akkreditált Akkreditációs Bizottság Engineering of ABET

Mission Statement

Pályakezdő Engineering Science, Fizika, valamint Physics Education programok várják a Fizika Tanszék & Engineering at Muskingum egyetem

  • Vegyenek részt az élethosszig tartó tanulás.
  • Legyen hatékony kommunikátorok.
  • Hatékony csapat tagjai és vezetői.
  • Alkalmazni az oktatás, hogy különböző területeken.
  • Legyen sikeres szakemberek.
  • Legyen társadalmilag elkötelezett polgárok.

Muskingum Egyetem küldetése kimondja négy gólt az oktatási program: szellemi, lelki, szociális és fizikai fejlődését. A Engineering Science, Fizika, valamint Physics Education célokat támogatják ezeket a célokat, hangsúlyozva négy tapasztalataikra alapozva: a kritikus gondolkodás, a pozitív cselekvés, etikai érzék és spirituális fejlődés. Ezek a képességek végső soron előre három alapvető eredmények: szakmai termelékenység, a személyes elégedettséget és a társadalmi felelősségvállalás.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Muskingum University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019