Hivatalos Leírás

Cañada College és Kollégium San Mateo teljesen akkreditált Engineering transzfer programok. Ezek az alacsony részlege program az azonos tanfolyamok minden négyéves főiskolai vagy egyetemi lényegesen alacsonyabb költségek által oktatott kar jelentős ipari tapasztalattal.

Gyakorlatilag minden mérnökhallgatók a későbbiekben fokozatot szereztek meg egy négy éves főiskolai vagy egyetemi, és beléptek a mérnöki szakma. A testület artikuláció megállapodások műszaki osztályok UC, CSU és független főiskolák és egyetemek.

Engineering egyik legnagyobb szakmákban az Egyesült Államokban több mint egymillió munkahelyet területeken, kezdve a repülőgép tervezéstől a szennyezés ellenőrzésére. A négy legnagyobb ága mérnöki munka elektromos, mechanikus, civil és számítógépes tervezés. Minden ága mérnöki helyezzen nagy hangsúlyt helyeznek a problémamegoldás. Műszaki oktatás középpontjában a tanítás tudományos és mérnöki koncepciók és alkalmazása a kreatív és hatékony megoldást a problémákra.

Karrier lehetőségek közé gyakorló mérnökök pozíciókat repülőgépipar, a mezőgazdasági, építészeti, orvosbiológiai, kémiai, civil, számítógép, elektromos, környezeti, industrail, anyagok, mechanikai, valamint a nukleáris területen. A legtöbb mérnök dolgozik gyáripar, míg kisebb arányban munka a szövetségi, állami és helyi kormányzati szervek, illetve magán tanácsadó.

Program tanulási eredmények:

Tanulók a program képes lesz:

  • Alkalmazza ismeretek matematika, a tudomány és a mérnöki vagy számítástechnika azonosítani, megfogalmazni és megoldani mérnöki / számítástechnika problémákat.
  • Hatékonyan kommunikálni, és jól működik olyan helyzetekben, amelyek megkövetelik a csapatmunkát.
  • Tervezés és végzi el a vizsgálatokat, illetve kísérletek, elemezni és értelmezni az adatokat, és készítsen összefoglaló jelentést a vizsgálatok eredményeit, illetve kísérletek.
  • Fejleszteni kell a tervezés vagy a rendszer előre megadott követelményeknek és előírásoknak.
  • Dolgozzon ki egy tervet a tanulmányi szerezni Bachelor diplomát mérnöki vagy számítástechnika.
  • Használja technikák, készségek, és a modern mérnöki és számítógépes eszközök szükségesek a mérnöki vagy számítástechnika gyakorlat

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a legtöbb / összes program áll rendelkezésre mind a három kollégiumok.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus San Mateo Colleges of Silicon Valley »

This course is Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020