Hivatalos Leírás

A Bachelor of Media Design szakosodott grafikai tervezés megtanuljuk, hogyan kell kommunikálni a szöveget, képeket, és a forma, hogy vizuális kapcsolatok és kézműves ötletek jelentős interakció. Végére a harmadik évben, akkor már megtervezni, kialakítani és dokumentált művet egy portfólió, ami az Ön szempontjából, mint egy új szakmai tervező.

grafikai tervezés alumni

Karrier és ipar

Grafikai tervezés tanítja, hogyan kell kommunikálni a szöveg, kép, és a forma, hogy a vizuális kapcsolatot, és hogyan kézműves magvait ötletek és információk jelentős interakció.

Során az első évben, akkor kell bevezetni a grafikai tervezési diszciplínák, történelmi hatások és az elméletek, elvek és folyamatok grafikai tervezés. Néhány a témák közé piackutatás, a tipográfia és a márka identitását.

Végére a harmadik évben, akkor már megtervezni, kialakítani és dokumentált művet, ami az Ön szempontjából, mint egy új szakmai tervező. Ez a munka jelenik meg, mint része a harmadik évben hallgató kiállítás.

A kurzus által vezetett egy rutinos csapat nemzetközi grafikai szakemberek szoros kapcsolat az ipar.

Karrier-utak a következők:

  • Kreatív igazgató, illetve a Studio menedzser
  • Graphic Designer és az Illustrator
  • Web és mobil felület tervezője
  • Brand specialista
  • Szabadúszó
grafikai tervezés

Tanfolyam ismertetése

1. év

Bevezetés a grafikai tervezés tudományágak, történelmi hatások és az elméletek, elvek és folyamatok grafikai tervezés. Részletes gondolatok és kreatív problémamegoldó stratégiákat is kiterjed. Ezután a rendszer elmerül a projekt-alapú környezetben Az ismeretek átültetése a gyakorlatba, és technikai megoldásokat tervezni rövidnadrág.

2. év

Kombinációja révén előadások, csoportmunka és beszélgetések akkor vezették be, hogy grafikai tervezés történeti szempontból. Lesz fejleszteni a szókincs és a megértés az aggodalmak a grafikai tervezés jobb elemzéséhez munka és reagál a kreatív rövidnadrág. Ez a tudás a gyakorlatban részeként a stúdióban komponens.

3. év

Munkán keresztül a végső portfolió, tükrözze a saját erősségeit és gyengeségeit, önreklámozás készségek és tudatossá, hogyan illeszkednek be az ipar, mint egy profi. Ez segít felkészülni a projekt kidolgozásában elért: Gyakorlat alapú közlése és a jövőbeli foglalkoztatási.

Study in Adelaide

Media Design School társult a Torrens University Ausztráliában kínálnak válogatást díjnyertes programok Ausztráliában. Torrens Egyetem Ausztrália, az első átfogó ausztrál egyetemen meg kell nyitni a több mint 20 éves, lesz felajánlás Media Design School tanfolyamok két izgalmas helyszínen: Sydney, New South Wales, és Adelaide, South Australia. Ezek fok lesz különösen érdekes, hogy a diákok, akik szeretnék megszerezni a képesítést rövidebb idő alatt, mint Torrens Egyetem Ausztrália a diákok a lehetőséget, hogy a teljes mértékű gyorsított ütemben két év, nem három.

Study in San Diego

Media Design School társult a többi díjas tervezése Egyetem NewSchool Építészeti és Design San Diego, USA, ajánlja a díjnyertes Media Design természetesen a város híres átfogó digitális és kreatív technológiákat. Található ugyanabban a városban, mint a legendás Comic-Con International, a Bachelor of Science in Media Design a diákokat a kreatív és technikai ismeretek szükségesek, hogy adja meg a szerencsejáték-ipar.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Media Design School »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Június 2019
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
10,562 NZD
a hazai diákok. Nemzetközi - $ 25,600.00 Ft.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

Június 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date