Bachelor levelekben

Grupo Tiradentes

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor levelekben

Grupo Tiradentes

O Irodalom pálya - portugál A FSLF rendelkezik, mint vezérelve erősítése az identitás természetesen elősegítő szerves megalakult a hallgató és a képzés a szakmai gyakorlattal, ösztönözve a folyamatos tanulás és a közös fellépés a társadalom fejlődéséhez. Egészül ki, összefüggésben a mélyreható változásokat a munka világában, ahol a tudás válik meghatározó tényező a termelés és a társadalmi integrációt.

A levelek természetesen - a portugál FSLF reagál új feladatokat és kihívásokat tulajdonított oktatási intézmények fejlesztése az emberek és a társadalom alapvető eleme, hogy támogassák a szükséges átalakításokat a szociális területen a tudomány és a technológia. Szakmai Letters működhet tanár, szöveges Törvényes és egyéb területeken.

  • 04 éves időtartam
  • Nappal és éjszaka

MUNKAPIACI

Egy olyan országban, ahol magas az írástudatlanság, hogy egy portugál tanár, hogy egy hatalmas piaci lehetőségeket. A funkcionális analfabetizmus másik tényező. szöveg értelmezése komoly nehézséget legtöbb brazilok, így az állami és magániskolák, előkészítő kurzusai és egyre befektetés órák és a portugál nyelv és szöveg értelmezése.

Az új technológiák oktatási hozott magával számos új platformok, rendelés szorosabb működő szakmai leveleket, mivel a felülvizsgálat a szövegek a tanácsot a szöveges tervezési folyamatot. Azzal a lehetőséggel, virtuális kiadványok számának növelésével, a kiadók, amely szükséges a növekvő kereslet a képzett szakemberek elvégzésére helyesírási és nyelvtani áttekintés. A nemzetközivé válás folyamata is egy fontos tényező, mert magával hozta fokozott érdeklődés a külföldi bevándorlók és a portugál, az egyik legelterjedtebb a világon.

Míg tanul St. Louis, mert az első felében lehet a tapasztalatok gyűjtése révén fizetett gyakornoki ösztöndíjak között R $ 300 és R $ 724,00 által kínált az intézmény és tagvállalatai a színpad közepén. Elvégzése után a végzős kezdő fizetések meghaladják az R 1500 $. Az egész karrier átlagkereset meghaladja R $ 6,000. Tanulás St. Louis, hogy megelőzve az időt és célja a jövőben a sok eredményt.

SALARY HAVI átlagos tartománya

Kezdeti R $ 1.500,00 Teljes R $ 6,000.00

SZAKÉRTŐI

Már a nyelv mint szövetséges és partner napi privilégiumot a Bachelor of Letters. Szakképzési St. Louis lehetővé teszi a teljesítmény számos területen, a tanítás az iskolákban az állami vagy magán hálózat alap- és középfokú oktatás a legfontosabb egy.

A diploma megszerzése után lehet részt venni egy diplomás, hogy jár a felsőoktatás, oktatás osztályok különböző kurzusok és tudományos kutatása. A munka kiadói másik lehetőség, elemzése és felülvizsgálata helyesírási és nyelvtani szöveget. Ott van még a lehetőségét eljáró tanácsadó és tanácsadó, szövegalkotás vagy végző képzési folyamatok. A terület hatalmas, és a választás az Öné!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt