Hivatalos Leírás

Bachelor Interior Design (BA)

Előmozdítása a megközelítés, hogy a térbeli intervenciós arra összpontosít, hogy az ötletes és fenntartható megújítása és átalakítása sok a meglévő épületek, a BA Interior Design kurzus feltárja a design a belső egyaránt innovatív és reális folyamatot. A cél az, hogy világosan meghatározott belső terek és az új alkalmazások és környezetek bennük, összpontosítva térélményt és anyagi döntéseket. A tanfolyam célja, hogy fejlessze, hogy értik a belső, hogy feltárja a bensőséges kapcsolata tárgyak és terek, és hogyan találkozunk, a tapasztalat és a velük kölcsönhatásba. Ha megszerzi számos készségek, technikák és folyamatok, hogy fejlessze a kreatív, műszaki és szakmai ismeretek és készségek, és akkor lehet megtámadni, hogy dolgozzon fantáziadús, koherens és értelmes tervezés javaslatokat, amelyek megfelelnek a funkcionális projekt rövidnadrág sokféle komplex követelményeknek .

Az egész tanfolyam, akkor dolgozni "integrált tervezési projektek", hogy változik a nagyságrendje, terjedelme, bonyolultsága és időtartama, és amely révén tárgyi tudás és a széles körű tervezési, technikai, kommunikációs és kutatási képességek fokozatosan fejlődött, konszolidált, és bizonyítja azok alkalmazását. Annak megértése, a különböző kontextusokban, ahol a tervezők működnek fog készíteni, hogy hatékonyan működjön a multi-diszciplináris valóság kortárs területi tervezési gyakorlat. Mi szoros kapcsolatot ápolnak az ipar és a kereskedelmi gyakorlat, és a tanfolyam tartalmaz egy opciót, hogy készítsen egy éves szakmai elhelyezést, amely elvezet egy Advanced Diploma Szakmai gyakorlat: belsőépítészeti és lakberendezési képesítést.

A téma a "belső" is feltárt a Middlesex a BA belsőépítészet persze, amellyel ezt az utat részvények az első évben. A különbség abban rejlik, módjáról, mértékéről, szándék, hátterét és igényeit a tervezési projektek, amelyekre a nagyrészt közös tudás, a megértés és készségek szükségesek elképzelni és megvalósítani az új épületek belső alkalmazzák.

Karrier


Pályakezdő a BA Interior Design tanfolyam képesek ellátni tervezési szerepek lakberendezés gyakorlatok, speciális stúdiók és tanácsadó, építőipari ingatlan cégek, tanácsadó irodák, valamint a tervezési osztályok a közszolgálati és a kereskedelmi szervezetek. A kreatív iparágak jelenleg az egyik leggyorsabban növekvő foglalkoztatási piacokon és a diplomások kihasználhatják a sok lehetőséget a tervezéssel kapcsolatos szerepe és tevékenysége az egész épített környezet ágazatban, valamint az oktatás, a média, a kereskedelmi és szórakoztató szektor.

A tanfolyam is felkészülni a további posztgraduális és speciális vizsgálatot belsőépítészet, az épített környezet, a dekoratív művészetek, design története és elmélete, a vizuális kultúra, és a design menedzsment.

Belépési követelmények


A pályázók meghívást kapnak portfólió interjúban.

220 UCAS tarifa pontokat, minimum 120 pont 2 6 lakásos díjat, együtt érettségi fokozatba C vagy annál angol és vagy matematika vagy más számlál alá.

Érett pályázók, akiknek munkája vagy élettapasztalat tárgyával is figyelembe kell venni. A szokásos minimális belépés korhatárát 18.

Átvételi való belépés feltétele a kielégítő interjú és a portfólió.

Angol nyelvi követelmények Nemzetközi Diákok


A tengerentúli kérelmezők, akiknek első nyelve nem az angol, kompetencia írásbeli és szóbeli angol is szükség van, mint például IELTS 6.0 (nem kevesebb, mint 5,5 bármely összetevője) vagy azzal egyenértékű.

Program oktatási nyelve:
Angol

45 további kurzus Middlesex University London »

This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,000 GBP
- Az Egyesült Királyságban és az EU-ban; £ 10,400 - Nem EU-
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date