Bachelor labdarúgás és a sport üzleti

Campus M21

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor labdarúgás és a sport üzleti

Campus M21

Tanulmány a labdarúgás és a sport üzleti

A VIZSGÁLAT IRÁNY futball és sport üzleti tanulmányterv PROGRAM Vállalatirányítás: labdarúgás és SPORT növekedő ágazatok.

A futball a legszebb és legfontosabb dolog a világon! A futball Európában média első számú sport. . 1 A labdarúgás és a sport is kidolgozott gazdaságilag kulcsfontosságú iparágakban. A bevételek gyorsan növekszik: a nézők, rajongók, áru, szponzoráció, a nemzetközi kereskedelmi, TV-vel és marketing jogokat. A sport ágazat és a sport média virágzik. A tanulmány a labdarúgás és a sport Üzleti számos lehetőséget kínál ezen a növekvő piacon.

Jelentkezz online most, és egy egyetemi hely!

Gyakorlat erős márkákkal

Tanulmány a Campus M21 praktikus. Tudományos tartalom marad nem csak elmélet - a diákok fejleszteni a szakemberek sport és az üzleti márkákat, fogalmak és kampányok. Tanulmányozzák a valós gyakorlat projektek cégek ilyen. B. a Bayern München. 1 FC Nürnberg, Sky, KICKER vagy adidas és megtanulják, hogyan kell kezelni az ügyfelek és az alkalmazottak.

A valós gyakorlat projekt, ami számít - üzleti játékok nem elég! A 12 hetes szakmai klubok, egyesületek, sport és média cégek gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete. És hálózatépítés erős partnerekkel a sport világában természetesen a Campus M21.

Tanulmányok és tartalom

Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így a labdarúgás és a sport üzleti teszi tanul szórakoztató és hoz egy csomó.

Az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően Bachelor of Arts labdarúgás és a sport üzlet egy minősítő a társult fok. Miután a diplomát, akkor lehet, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Tanulás Ők foglalkoznak z. b. az alábbi területeken: - Menedzsment és marketing a klubok, egyesületek és sportlétesítmények - szervezés és finanszírozás a professzionális labdarúgás - sport pszichológia és a képzés menedzsment példáján futball - modellek és stratégiák márka menedzsment, a marketing jogokat és szponzorálás

A vizsgálatok a következők:

Az alapképzésben tart hat félév, és alkotják a különböző tanulmányok modulokat. Minden egyes modul kap kredit (ECTS). Összesen 180 kredit lehet elérni. Sikeres lezárását követően kapnak állami egyetemen van a Bachelor of Arts (BA).

Tanulmányi és vizsgaszabályzat

Válogatott pálya tartalma:

 • Sportlétesítmény és rendezvényszervezés
 • Fanmanagement
 • asszociációs menedzsment
 • Üzleti menedzsment
 • Értékesítés
 • Sport Pszichológia és képzés menedzsment
 • piackutatás
 • marketing Management

Karrier lehetőségek

A labdarúgás és a sport növekvő ágazat. Gyakorlati képzett és hálózatba erős partnerekkel üzleti vezetők a kereslet. A tanulmány a labdarúgás és a sport üzleti kiváló kilátások.

Például, a következő területeken:

 • Menedzsment és marketing sportegyesületek, sportszövetségek, sportlétesítmények és a sport számára
 • Sport jogok marketing és sportmédiában
 • Fanmanagement és ifjúsági akadémiák professzionális labdarúgás
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Német
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
6 félév
Nappali
Locations
Németország - Munich, Bavaria
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Németország - Nuremberg, Bavaria
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Németország - Munich, Bavaria
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Németország - Nuremberg, Bavaria
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt