Hivatalos Leírás

Miért érdemes a Bachelor Kriminológiai és büntető igazságszolgáltatás (kitüntetéses)

A Bachelor Kriminológiai és büntető igazságszolgáltatás (Hons) egy speciális tanulmányi program, amely készíti fel a karrier, mint a kriminológus. Meg fogja tanulni kriminológiai elmélet, a büntető igazságszolgáltatás, kriminológiai kutatási módszerek, a büntetőjog és a szakmai gyakorlat kriminológia és a büntető igazságszolgáltatás. A tanulmányi program csúcspontja a negyedik évben a tanulmányt, amely összehozza az elmélet, a kutatás és az ipar szempontjából lényeges szakértelmet, hogy az Ön számára szilárd alapot nyújt a foglalkoztatás vagy a további vizsgálat. Mint egy kriminológus, meg fogod érteni, hogy a jog érvényesülésén alapuló rendszer működik, hogy az emberek miért bűncselekményeket, és a készségek és ismeretek, hogy hozzájáruljon a megelőzésére és szabályozására a bűnözés és társadalmi problémák, amelyekkel szembe mai társadalomban. Ez egy új programot rendeztek bevezetett új tanfolyamok.

A diákok alkalmazása változtatni programban és / vagy hiteligénylésnél alapján a korábbi vizsgálatokat kell tanácsot kér a program Convenor vagy a School of Social Science (socialscience@uq.edu.au). Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendezett bevezető tanfolyamok, akkor tovább tarthat a vártnál a diákok hitel teljes program követelményeinek.

Belépési követelmények

Előfeltételek

12 év (vagy azzal egyenértékű) English

Angol nyelvtudás

IELTS összességében 6,5; olvasás 6; írás 6; beszélő 6; hallgat 6. Más angol nyelvtudást mérő tesztek és eredmények jóváhagyott UQ, olvassa el az angol nyelvtudás politika alább.

Annak érdekében, hogy a bevonulást, hogy egy tudományos program UQ, akkor meg kell mutatnia, hogy rendelkezik a megfelelő szintű angol nyelvtudás.

Ahhoz, hogy a UQ angol nyelvtudás követelményeknek, akkor bizonyítania kell az alábbi:

  • pontszáma egyenértékű négy félév Sound Achievement Queensland Studies Authority angol, angol ESL tanulóknak vagy ausztrál vagy nemzetközi egyenértékű. Kevesebb, mint négy félév lehet tekinteni néhány program.
  • legalább 6,5 összességében és legalább 6,0 minden egyes al-sávot International English Language Testing System (IELTS), vagy azzal egyenértékű próba. Egyes programok magasabb angol nyelvtudás követelményeket; lásd az egyes program követelményeinek.

Más egyenértékű vizsgálatok, mint például a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL) és Pearson teszt az angol (PTE) Academic is elfogadják, és más képesítések és tapasztalat is figyelembe kell venni.

Study Abroad és bejövő cserediákok csak akkor szükséges, hogy megfeleljen a teljes pontszám (pl 6.5 IELTS vagy TOEFL 87 vagy 64 PTE).

Vízumkövetelményekről

A nemzetközi diákok, akik elfogadták a teljes munkaidőben tanulmány a Bachelor Kriminológiai és büntető igazságszolgáltatás (kitüntetéses) pályázhatnak egy ausztrál diák vízum.

Az ausztrál kormány egyszerűsíteni a vízumkérelem folyamatot. Most, a nemzetközi hallgatók alkalmazni Student Visa (alosztály 500).

Van számos követelményt kell kielégíteni, mielőtt a vízum megadása.

A program felépítése

Tanfolyamok

A kurzusok a Bachelor Kriminológiai és büntető igazságszolgáltatás (kitüntetéses) állapítja meg a kurzus listán. Minden tanfolyam van rendelve egy bizonyos számú egység (#). A hagyományos, teljes munkaidőben tanulmány terhelés 8 egység szemeszterenként.

A program szabályai

A Program szabályai megmagyarázni, hogy mi szükséges a teljes Bachelor Kriminológiai és büntető igazságszolgáltatás (kitüntetéses). Ezek a követelmények tartalmazzák az összes egység száma meg kell, hogy töltse ki annak érdekében, hogy diplomás.

Kitüntetések

Kitüntetések odaítélése minden diplomások a program. Kitüntetések van oda a következő osztályokba:

  • I. osztály
  • class IIA
  • IIb
  • IIIA
  • class IIIB

Osztályú kitüntetéssel függ GPA.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus The University of Queensland »

This course is Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
jan. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
29,408 AUD
Indikatív éves díj 2017.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date