Bachelor kozmetológia

College of Education and Therapy in Poznań

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor kozmetológia

College of Education and Therapy in Poznań

A College Oktatási és Terápiás kínál 4 éves felsőfokú szakmai tanulmányok, a gyakorlati profil területén kozmetika. Pályakezdő E tanulmányok kapnak főiskolai diplomát. A választás az oktatott tárgyak során biztosítja, hogy közben nyolc félév tanulmányi diákok szerezzenek vonzó képesítéssel és széles köre gyakorlati ismeretek.

A cél a kozmetológiai vizsgálatok célja szakemberek képzése-cosmetologists kiterjedt elméleti és gyakorlati ismereteket annak érdekében, hogy végre a kiválasztott kozmetikai eljárások (beleértve a bőrt újjáélesztése, anti-aging eljárások és a bőr javítását), válasszuk kozmetikumok és meghatározza azok alkalmazása alapján farmakológiai ismeretek, valamint a felhasználás eszközöket alkalmazzák kozmetikai eljárásokat. Ennek része a kurzus, a hallgatók szerezzenek gyakorlati ismeretek területén javulás fiziológiai állapotának és a test szoros együttműködésben az orvosi személyzet (bőrgyógyász, alergologist, plasztikai sebész) alatt bőrápolási végzett beavatkozások beteg bőr. Diplomások is találjanak munkát nemcsak szépségszalonok, hanem a kozmetikai laboratóriumok, kozmetikai osztályai gyógyszertárakban és központok sport hasznosítás. Szakmai ismeretek is lehetővé teszi, hogy megszervezze, létrehozza, felszerelni és futtatni a kozmetikai gyakorlatban.

Válaszul az igényeknek a piac a testület felöleli az új technológiák és innovációk a kozmetika. Együttműködünk a gyártó cégek és forgalmazó modern kozmetikai és felszerelések számára. A tanfolyamok és a kozmetikai előadások zajlanak köszönhetően együttműködésre olyan kozmetikai márkák, mint Clarena Farmona, Fenice, Yasumi, Vanite és Blomdhal.

A elindítását kozmetológiai programot a College Oktatási és Terápiás poznani és bevezetése tanúsított műhelyek és szemináriumok, eltekintve az alaptanterv tanulmányok, a válasz a kihívásokra a munkaerőpiacon. Egyre nagyobb az igény a szakemberek kozmetika, egészségügyi és szépségápolási Lengyelországban. A piac a kozmetikai termékek és szolgáltatások a közelmúltban az egyik legdinamikusabb Lengyelországban és a világban. Száma szépségszalonok, gyógyfürdők és fitness klub növekszik. Ők választ egyre nagyobb az igény az ilyen típusú szolgáltatás.

Kozmetikai kezelések manapság sokkal nehezebb, mint szokott lenni. Eltekintve a népszerű eljárásokat, a legtöbb szépségszalonokban nyújt szakorvosi igénylő szakmai ismeretek által hitelesített oklevelet. Szakemberek gondozó egészségügyi és szépségápolási más ember kell, hogy megbízható orvosi ismeretek anatómia, élettan, biológia, bőrgyógyászati ​​és civilizációs betegségek.

Azáltal, hogy részt műhelyek és szemináriumok:

  • kapsz négy további igazolások az érettségi diploma,
  • akkor megismerjük a modern eszközöket használják fizikoterápiás és esztétikai orvostudomány hála a modern tantermeket és magasan képzett személyzet futó gyakorlati órák a kozmetika labor,
  • akkor felel meg a szakemberek, mint például cosmetologists, bőrgyógyászok, orvosok esztétikai orvoslás, biotechnologists, gyógytornászok.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Lengyel
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Lengyelország - Poznań, Lublin Voivodeship
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Lengyelország - Poznań, Lublin Voivodeship
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt