A Kommunikációs Főosztály Mission az, hogy az alap kompetenciák fejlesztése a szóbeli, írásbeli és vizuális kommunikáció a mi interdiszciplináris program. Minden diák kellett volna az alapvető kompetencia minden ezeken a területeken annak érdekében, hogy hatékonyságuk javítása érdekében az általuk választott kommunikációs terület hangsúlyt. A diákok kell egy fogalmi megértése a legfontosabb kommunikációs elméletek és a technológia hatása a kommunikációs folyamatban.

Megszerzett készségek

Terület kiválasztása tanulmányi fontos döntés, mert ez alakítja majd a gondolkodási stílus és a személyes készségek, a többi az életed. Az alábbiakban felsoroljuk sok a készségek akkor pontosítják a programban. Néhány készségek fontosabbak bizonyos területein hangsúlyt, mint a többiek.

Interdiszciplináris Degree

A közlemény program interdiszciplináris, és előírja, hogy integrálja a különféle kompetenciákat, megközelítések és elméletek. Habár kisebb nem szükséges kommunikációs szakon, javasoljuk kiskorú, amely kiegészíti a tanulmány, mint a Business Administration, közigazgatás, illetve Kommunikációs és Művészeti.

Tanulási eredmények

Kompetenciamérés

  • Fejlesztési vizuális kommunikációs készség és a fogalmak azonos szinten kell, hogy a diák területén hangsúlyt.
  • Olyan verbális (szóbeli) kommunikációs készségek és fogalmak azonos szinten kell, hogy a diák területén hangsúlyt.
  • Olyan írásbeli kommunikációs készség és a fogalmak azonos szinten kell, hogy a diák területén hangsúlyt.

Kritikai gondolkodás

  • Olyan információ menedzsment készségek, beleértve a keresést, értékelő, szervezés, és bemutatja azokat az információkat megfelelő a hallgató terület hangsúlyt.
  • Jártasság a válassza ki a megfelelő módszereket, végezzen, és jelentést kommunikációs kutatás standard protokollok szerint.
  • Megértése a jogi és etikai vonatkozásai szakmai kommunikáció.
  • A tervezés, a design, és értékelje a kommunikációs stratégiák megfelelő üzenetet, kommunikációs médium / technológiát, és összefüggésben.

A professzionális alkalmazások

  • Képes együttműködni munkatársaival és ügyfeleivel a csapat-alapú környezetben elemezni a problémákat, és tervezi és értékeli megoldásokat.
  • Képes összeállítani, szervezni, és a jelenlegi portfolió szakmai kommunikációs anyagok megfelelnek a diák területén hangsúlyt.
  • Képességét, hogy hatékonyan szintetizálni a képeket, szöveget, és szóbeli kommunikáció megvalósítása érdekében a szakmai cél.
Program oktatási nyelve:
Angol

19 további kurzus University Of Wisconsin - Green Bay »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Communication Department and Why It's Unique

Communication Department and Why Students Should Study It