Bachelor kommunikációs

Edith Cowan University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor kommunikációs

Edith Cowan University

Bachelor of Communications

&nbsp

Ez a kurzus középpontjában a fejlődő széles körű szakmai és kommunikációs képességek révén a kezét megközelítés, a hagyományos és az új média.

Ez a hallgatók készségeket a kutatás és az írás, valamint a kritikus és kreatív gondolkodás. Gyakorlat és elmélet kéz a kézben jár a tanfolyam, és tájékoztatják egymást minden rendelkezésre álló szakirányok. Csakúgy, mint a diákok a szükséges tudás, hogy sikerül egy dinamikus kommunikációs és kulturális környezet, a kurzus a diákok a képességekkel, amelyekkel alkalmazkodni és jól megélnek a szemben, és válaszol a kihívásokra a különböző kommunikációs és kulturális területeken.

Pályakezdő ettől persze a lehetőséget, hogy megszerezzék izgalmas foglalkoztatási lehetőségeket a vállalati és kormányzati szektorban, és a globális médiaipar.

A diákok választhatnak, hogy jelentős az alábbi szakterületek:


- Reklám

- Broadcasting

- Kreatív szolgáltatások

- Újságírás

- Média, Kultúra és tömegkommunikáció

- Public Relations

&nbsp

&nbsp

Kapcsolódó karrier

&nbsp

Reklám koordinátor, reklám menedzser, reklám Executive, Szövegíró, média vevő, sajtófőnöke, média tanácsadó, média kritikus, média kommentátor, Broadcaster, Presenter, újságíró, Online Reporter, sajtószóvivő, producer, művészeti igazgató, tervező, kutató, író, marketing igazgató, PR tanácsadó, PR menedzser, kommunikációs vezetője

&nbsp

&nbsp

További vizsgálatok

&nbsp

Iránt érdeklődő diákok tovább halad ezen a területen is választhatja, hogy tanulmányozza a Bachelor of Communications Kitüntetések.

Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Ausztrália - Perth, Western Australia
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Ausztrália - Perth, Western Australia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt