Hivatalos Leírás

Bachelor of Communications

&nbsp

Ez a kurzus középpontjában a fejlődő széles körű szakmai és kommunikációs képességek révén a kezét megközelítés, a hagyományos és az új média.

Ez a hallgatók készségeket a kutatás és az írás, valamint a kritikus és kreatív gondolkodás. Gyakorlat és elmélet kéz a kézben jár a tanfolyam, és tájékoztatják egymást minden rendelkezésre álló szakirányok. Csakúgy, mint a diákok a szükséges tudás, hogy sikerül egy dinamikus kommunikációs és kulturális környezet, a kurzus a diákok a képességekkel, amelyekkel alkalmazkodni és jól megélnek a szemben, és válaszol a kihívásokra a különböző kommunikációs és kulturális területeken.

Pályakezdő ettől persze a lehetőséget, hogy megszerezzék izgalmas foglalkoztatási lehetőségeket a vállalati és kormányzati szektorban, és a globális médiaipar.

A diákok választhatnak, hogy jelentős az alábbi szakterületek:


- Reklám

- Broadcasting

- Kreatív szolgáltatások

- Újságírás

- Média, Kultúra és tömegkommunikáció

- Public Relations

&nbsp

&nbsp

Kapcsolódó karrier

&nbsp

Reklám koordinátor, reklám menedzser, reklám Executive, Szövegíró, média vevő, sajtófőnöke, média tanácsadó, média kritikus, média kommentátor, Broadcaster, Presenter, újságíró, Online Reporter, sajtószóvivő, producer, művészeti igazgató, tervező, kutató, író, marketing igazgató, PR tanácsadó, PR menedzser, kommunikációs vezetője

&nbsp

&nbsp

További vizsgálatok

&nbsp

Iránt érdeklődő diákok tovább halad ezen a területen is választhatja, hogy tanulmányozza a Bachelor of Communications Kitüntetések.

5 további kurzus Edith Cowan University »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date