Bachelor Kommunikáció, A Kultúra és A Menedzsment

Zeppelin University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Kommunikáció, A Kultúra és A Menedzsment

Zeppelin University

A vontatók, tisztán látó álmodozók, kurátorok, tanácsadók, kutatók, színház termelők, copywriters, kulturális Győztesek és rázógépek, véleményformálók, wordsmiths, aktivisták, zenei guru, irányítói, a média vállalkozók, újságírók, múzeumigazgató, a szociális vállalkozók, individualisták, finanszírozás vezetők, induló vállalkozások, trendscouts, a program igazgatók, rádió újítók; azoknak a küldetéstudattal és azok a kritikusok.

A Zeppelin Universität CCM programot A hangsúlyok vannak a digitális forradalom, az új média és a termelés, a változások a művészeti és kulturális gyakorlatok és a feltörekvő fejlesztések a szervezet kommunikációs és kulturális folyamatok. A program biztosítja az eszközöket, hogy aktív és kritikusan részt vesz a kortárs kulturális szektorban, a média és kommunikáció, valamint kezdeményezi a kutatást az említett területeken, növelik a kapacitást hiszem koncepcionálisan és támogató fényvisszaverő megközelítések megértéséhez kortárs modellek, gyakorlatok és eszközök elosztása .

A tanulmányi program középpontjában egy elméleti reflexió társadalom megértse folyamatokat, és dolgozzon ki egy mély tudatosság társadalmi, művészeti, média és politikai struktúrák. Ugyanakkor a diákok a lehetőséget, hogy beavatkozzon e folyamatok a gyakorlatban vezetett megközelítések.

Belül CCM a cél az, hogy elemezze összetett témákról és ötletek egy kontextuális és probléma-irányított módon. Ezzel a megközelítés a diákok megszerezzék a képességet, hogy ismerje el a kihívásokat és lehetőségeket, hogy a kommunikáció és a kultúra arcát a jelenlegi digitális forradalom, majd az így kapott változásokat a kulturális gyakorlatok. A program célja, hogy fejlessze a diákok kompetenciák megfelelő a széles körű követelményeket a modern menedzsment a kultúra és a média. Az egyetem innovatív Zeppelin és a Humboldt évben biztosítja a hallgatók a kreatív tér és a szellemi mozgásteret felfedezéséhez interdiszciplináris témák és az önálló tanulás, a fejlődés és a törekvés a kutatási projektek. Ezeken a lehetőségeket, a BA CCM elősegíti a students' kutatási kompetenciák, valamint azok összefüggéseit, nemzeti és nemzetközi szinten, valamint biztosítja és fenntartja erős kapcsolatok, az MA CCM és további PhD tanulmány területén a kultúra és a média tanulmányokat.

Fontos megjegyzés: Minden egyetemi programok Zeppelin Egyetem szükséges fejlett német nyelvtudással! Bár a 40 százaléka a mi tanfolyamok tanítani angol nyelven, a tudás, a német nyelv legyen legalább a C1 szintű KER annak érdekében, hogy elkezd egy sikeres tanulmányi program a ZU. Sajnáljuk, hogy nem tudjuk elfogadni alkalmazások angolul íródott.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Német
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2018
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Németország - Friedrichshafen, Baden-Württemberg
Kezdet: aug. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2018
Németország - Friedrichshafen, Baden-Württemberg
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt